icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

sonkam
2. apr 2024

@tessa165 ja tiež v podstate žiadne príznaky až som sa zľakla že či je to ok. Dnes už aspoň sem-tam vaječník pichne ale pár dní som mala také že vôbec vôbec nič. A to ma predtým po vklade boleli ukrutne kríze.
@makrelkam ja som napríklad aj prvé má také že mi takmer nič nebolo. Nebyť toho že som na rizikovom furt pre dáky problém, ani neviem že som tehu. Tak dúfam že aj teraz to tak ostane bez príznakovo ok, ale už sňať bez rizikového 😂😂 ja som dnes 5+6 a o týždeň v pondelok na sono na srdiečko .

Baby vám kedy vychádza sono na srdiečko?

makrelkam
2. apr 2024

@sonkam ja som si obidve tehotenstva prevracala, tak uz v iny priebeh ani nedufam. Kontrolu mam zajtra, dost sa obavam😕.

sonkam
2. apr 2024

@makrelkam joj to verím aj ja sa bojim ale treba veriť že bude všetko v poriadku ako má ✊🏼🥰😍 potom napíš budeme na teba myslieť

tessa165
2. apr 2024

@sonkam ja mam kontrolu na srdiecko az vo stvrtok buducityzden, neviem ci do vtedy vydrzim :D
@makrelkam zajtra silno drzim palce 🍀

sonkam
2. apr 2024

@tessa165 haha no ja by som tiež najradšej utekala už teraz na sono 😂😂 ale nepomohlo by mi to nič, lebo keby nebolo srdiečko stresovala by som ešte viac 😂😂tak už len čakať na ostáva

tessa165
2. apr 2024

@sonkam ja zatial stresujem ci je tam kde ma byt :D a ci tam vobec je :D za srdiecko streesovat by bolo este trosku skoro :D

sonkam
2. apr 2024

@tessa165 no ja stresujem za srdiečko veď už 2tyzdne po krvi je sono na srdiečko

tessa165
2. apr 2024

@sonkam ja sa bojim dalsieho mmt a bojim sa aj toho ze nebude srdiecko... no mje toho hodne coho sa mozem bat , ale velmi verima dufam ze tentokrat to dopadne dobre

sonkam
2. apr 2024

@tessa165 ale pri mmt by si mala bolesti už aj teraz, či nie ešte? Jasné je toho veľa to áno, ale musíš myslieť pozitívne že je všetko v poriadku a tam kde má byť 😍

tessa165
2. apr 2024

@sonkam ja som nemala žiadne bolesti ani nič čo by naznačovalo že niečo nie je ok. Boleli má prsia a cítila som brucho podobne ako na ms noc viac a to mi stále hovorila lekárka že to je v poriadku...teraz tiež nič necítim tak sa bojim

marika3108
2. apr 2024

Ahojte tak my sa chystáme na druhý KET, dnes som 3 deň cyklu od zajtra beriem letrozol ráno a večer po dobu 5 dní a 12.4. idem na kontrolu, máme posledné embryjko držte nám palce nech sa to tentokrát podarí🙏🙏🙏

sonkam
2. apr 2024

@marika3108 držím palce 🙏🏼✊🏼🥰

sonkam
2. apr 2024

@tessa165 treba myslieť pozitívne že všetko bude ok. Každé tehu je iné a to že nie sú príznaky nemusí byť zle znamenie

tessa165
2. apr 2024

@sonkam jasne že sa snažím pozytivne..

marika3108
2. apr 2024

@sonkam toto máme 6 dňové, vyvíjalo sa pomalšie preto nechali o deň dlhšie,predtým sme mali 5 dňové a nevyšlo tak hádam to aj keď bolo pomalšie že sa uchyti musime verit 🙏

tessa165
2. apr 2024

@marika3108 držím palce🍀. Ja mám tiež 6dnove

tessa165
2. apr 2024

@emmitko ahoj, ako? Netrpezlivo čakám či ešte dotiahli? 🍀🍀🍀

emmitko
2. apr 2024

@tessa165 ahoooj ☺️ tak ešte 1 to dnes dalo 🍀🙏🏻 takže máme 3 zamrazené 🙂❤️

emmitko
2. apr 2024

@sonkam ahoj 🙂 chcela som ťa poprosiť o radu, že akú neparfumovanú kozmetiku používaš 🙂

sonkam
2. apr 2024

@emmitko ahoj, ja používam túto z dm

makrelkam
3. apr 2024

Srdiecko bije😍velkost plodu sedi, TP 22.11.2024, odoslana k svojmu gyn😌😌 aj ked stale su obavy velke.
Drzte sa dievcata, a pamatajte kazda, ktora po tom tuzi, bude raz mamou. Aj ked je to klise, ale ozaj to chce len cas. Lebo ked je tuzba, ono sa to,uz v akejkolvek forme, raz splni. Vsetky sme si presli mensimi ci vacsimi sr💩ckami, ste silne bojovnicky 🫶

sonkam
3. apr 2024

@makrelkam jeeej tak to sú super správy 😍😘 gratulujem a nech len drobček rastie pekne ako má 😍😘🙏🏼

tessa165
3. apr 2024

@makrelkam jej , super, 🍀 velmi sa tesim, drzim silno palce nech je to kludne tehotentvo az do uspesneho konca 🍀🍀

emmitko
3. apr 2024

@makrelkam gratulujem ❤️ už nech všetko ide len dobrým smerom 🍀🎉

michaela22324
3. apr 2024

Ahojte baby, chcem sa s vami podeliť o môj príbeh.
Mám za sebou tri IVF + jeden bol dvojitý...z toho boli 4 neúspešne vklady a teraz 22 marca som mala transfer posledného zmrazeného embrya. Už som tomu ani neverila moc 🙁. Včera som si na 11 deň spravila test a výsledok ma veľmi milo prekvapil. Prikladám foto..čo nato vravíte ?🙂 Na krv idem v piatok ale zajtra si spravím ešte jeden test... Dosť sa bojím toho či som sa nezačala tešiť predčasne.

michaela22324
3. apr 2024
makrelkam
3. apr 2024

@michaela22324 vyzera super👍drzim palce

tessa165
3. apr 2024

@michaela22324 veľmi držím palce🍀🍀 testik nadherny

michaela22324
3. apr 2024

Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 zajtra keď otestujem znovu tak vám dám vedieť.

michaela22324
3. apr 2024

Nedalo mi to a spravila som si teraz na večer ďalší 🙂 už som nevydržala čakať do rána 🙈