Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
Ahojte tak my sa chystáme na druhý KET, dnes som 3 deň cyklu od zajtra beriem letrozol ráno a večer po dobu 5 dní a 12.4. idem na kontrolu, máme posledné embryjko držte nám palce nech sa to tentokrát podarí🙏🙏🙏
@marika3108 držím palce 🙏🏼✊🏼🥰
@sonkam toto máme 6 dňové, vyvíjalo sa pomalšie preto nechali o deň dlhšie,predtým sme mali 5 dňové a nevyšlo tak hádam to aj keď bolo pomalšie že sa uchyti musime verit 🙏
@marika3108 držím palce🍀. Ja mám tiež 6dnove
Srdiecko bije😍velkost plodu sedi, TP 22.11.2024, odoslana k svojmu gyn😌😌 aj ked stale su obavy velke.
Drzte sa dievcata, a pamatajte kazda, ktora po tom tuzi, bude raz mamou. Aj ked je to klise, ale ozaj to chce len cas. Lebo ked je tuzba, ono sa to,uz v akejkolvek forme, raz splni. Vsetky sme si presli mensimi ci vacsimi sr💩ckami, ste silne bojovnicky 🫶
Ahojte baby, chcem sa s vami podeliť o môj príbeh.
Mám za sebou tri IVF + jeden bol dvojitý...z toho boli 4 neúspešne vklady a teraz 22 marca som mala transfer posledného zmrazeného embrya. Už som tomu ani neverila moc 🙁. Včera som si na 11 deň spravila test a výsledok ma veľmi milo prekvapil. Prikladám foto..čo nato vravíte ?🙂 Na krv idem v piatok ale zajtra si spravím ešte jeden test... Dosť sa bojím toho či som sa nezačala tešiť predčasne.
@michaela22324 vyzera super👍drzim palce
@michaela22324 veľmi držím palce🍀🍀 testik nadherny
Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 zajtra keď otestujem znovu tak vám dám vedieť.
Nedalo mi to a spravila som si teraz na večer ďalší 🙂 už som nevydržala čakať do rána 🙈

@tessa165 ja tiež v podstate žiadne príznaky až som sa zľakla že či je to ok. Dnes už aspoň sem-tam vaječník pichne ale pár dní som mala také že vôbec vôbec nič. A to ma predtým po vklade boleli ukrutne kríze.
@makrelkam ja som napríklad aj prvé má také že mi takmer nič nebolo. Nebyť toho že som na rizikovom furt pre dáky problém, ani neviem že som tehu. Tak dúfam že aj teraz to tak ostane bez príznakovo ok, ale už sňať bez rizikového 😂😂 ja som dnes 5+6 a o týždeň v pondelok na sono na srdiečko .
Baby vám kedy vychádza sono na srdiečko?