Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@sonkam teeeeda tak to čumím 😳 tak mozno tiez bude dalsie babatko😀 ... drzte sa dievčata 🍀
@tessa165 išla som v native, ale sex sme nemali takže nerozumiem vážne
@adabise683 možno len to proste časovo nesedí vôbec
@naty_haa nemali sme sex ani pred ani po vklade 🤷🏼 len teda nvm prečo ten jeden vak je menší ale tak uvidíme o 2 týždňa čo to ukáže
@sonkam no v dvoch vakoch môžu byť ale keďže si mala vkladané 5dnive tak iba jedna placenta. Len to by sa mali vyvyjat podobne.
U mňa si nebola istá, je jeden gastacny vak a 2zltkove, zatiaľ to vyzerá na Mono Mono uvidíme o týždeň. No toto by bol ten najryzikovejsie prípad tak by som sa riadne bala
@tessa165 @sonkam kokos baby 😂 odpadnem z vás, veľmi držím palce 🍀 ja si toto ani neviem predstaviť, že by sa nám niečo také podarilo a ešte aj to, že ste tu rovno 2 také 😂😂 akože nechápačka čistá 😄 bodaj by vám to obom všetko krásne dopadlo ❤️🍀 nech dostanete 2x toľko lásky keď už ste na to tak dlho čakali ❤️
@tessa165 @sonkam och to je uzasne🥰budem sa tesit na dalsi update☺️.
Ja by som mala byt dnes 7+6 a vobec ze NIC necitim. Nevraciam, troska mi je zle, troska ma bolia prsia a som mierne unavena. Do kontroly 3.5. ma zase od nervov porazi🫣 clovek si povie, ze po vydarenom KETe mu odlahne, ale teda stres pokracuje u mna vo velkom🫠
@makrelkam ja som 7+3 a tiez v podstate skoro ziadne priznaky stale nenam ..mozno uz ani nebudu ..kontrolu mam az 14.5 tak tiez budem nedockava ale zase som rada ze zatial vyzera vsetko ok a nemusim "otravovat babatko" so sonom ... snazim sa nestresovat, aj ked niekedy cloveka vselico napada ... drzim vam dievcata vsetkym palce nech uz na najblizsie Vianoce rozbalujeme pokakane plienky pod stromcekom 🥰
@sonkam veľmi ti držím prsty aby to dobre dopadlo🍀🍀🍀. Inak tebe vysadili anopirin a clexanu? Lebo mne to práve nechali aj keď mi dali ascorutine a dicynone, ešte mi lekárka prízvukovali že určite nevysadit.
Ja ok snažím sa chodiť aspoň na krátke opatrne prestávky ale porád mám dáky výtok tak sa na tých prechádzkach bojím no nemám kde skontrolovať čo to je 🤣 ale okd pondelka som už ani nespinila tak už len dočkať do štvrtku na kontrolu, snáď to dobre dopadne.
Zajtra už idem do práce, no nebola lekárka moc nadcena bola by radcej keby som doma ale skúsim si popýtať ho s tým riešením suhlasila
@tessa165 mne hematologicka napísala že okamžite vysadiť lebo mne sa robia hematomy, preto ja mám od vkladu aj dicynone a ascorutine 3x denne. Mala som anopyrin aj fragmin po tom krvácaní vysadeny 2 dni a keďže sa nič nezopakovalo ani som nespinila nasadila som naspäť po konzultácii s hematologicku ale nemala som ani hematóm ani nič vtedy. Lenže teraz sa krvácanie zopakovalo včera tak zas pohotovosť a mám obrovský plastový hematóm okolo celého gestacneho takže mám prísny kludovy režim, nič naozaj nič nemôžem len ležať a na wc a späť. Nvm ako toto dám pri malom. A musím volať na hematku v pondelok lebo ja som z tých liekov strašne veľmi nariedena podľa mňa preto sa robia tie hematomy. Aj vo štvrtok nevedeli zastaviť krv po odbere, normálne mi striekala prúdom zo žily.
@tessa165 no zjavne áno, podľa mňa je to na moju váhu veľká dávka liekov na riedenie. 🤷🏼 Malý má 4 roky a veľmi tomu nechápe...akoze chápe že ležím kôli bábätku, ale ajtak je niečo čo si furt prosím podať, urobiť, a podobne takze je to ťažké. Ďakujem ale veľmi sa bojím. To druhé bolo vidno v podstate sonom cez bruško, vaginálny nie čo bola tiež záhada. Včera na vaginálnom nevidel žiadny druhý vak
Caute baby, tak uz aj ja mam po prvej kontrole. Akciu srdiecka mi doktorka nevedela s urcitostou potvrdit, ze ho bolo celkovo zle vidiet. Nejake mihotanie sme tam obe videli ale kontrola znovu o tyzden. Tiez mam aj hematom, zatial len 8mm, dufam, ze sa vstrebe ale musim sa pripravit na spinenie a z neho infarktove stavy...tak som dufala, ze to pojde hladko...no nic, musim sa otrepat a mysliet pozitivne 😊
Inak baby vy uzivate kolkatku progesteron? Ja som mala 200 a teraz mi kvoli hematomu zvysila na 800 a citim sa riadne cudne/zle a brucho mam nafuknute, ze mi ide prasknut. Davam si 4x progestanelle ale predpisala mi almelgen, ked douzivam progestanelle. Vam z toho nebolo zle? Neviem ci to zase neznizim a nebudem davku zvysovat postupne, nech si telo trochu zvykne.

@sonkam budeš mať tiež dve ☺️. Nešla si v nativ že by sa aj prirodzene zadarilo?
Ja našťastie žiaden hematóm ani lekárka nevedela prečo to spinenie.