Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@emmitko mne vzdy zacne prvy den tak slabo alebo spinenie a v Centre mi vraveli ze ratat prvy den ten ked uz poriadne krvacam a tak vzdy aj som volala az kvazi ten druhy den sa ratal ako 1 DC, inak ja som bola v piatok na kontrolu a mozme hned dalsi vklad toho mesiaca, u mna pre zmenu minule riadeny teraz len ovitrelle a progesteron
@butterflyeffect ja som začala už normálne krvácať včera, tak neviem. Ale predsa oni určite vedia čo robia 🙂
@tessa165 vela zien nema ziadne priznaky, to je normalne. Pri mmt by bola vacsia pravdepodobnost, ze by si praveze mala bolesti. Ale uplne ti rozumiem. Ja tiez niekde vzadu v hlave pocitam dni a porovnavam kedy sa to posledne tehotenstvo prestal plod vyvijat. Musime dufat 🙂, cakat a verit, ze to dopadne dobre, raz sa to musi podarit.
@tessa165 ale jasne, ja ta chapem, len tym stresom si nerobis dobre :( uvidis, vsetko bude dobre 👍🏼
@tessa165 mna akurat obcas podbrusko boli ako pri menzese...ale nie casto..inak nic
@tessa165 rovnaký príbeh nemusí znamenať hneď aj rovnaký výsledok. Vo štvrtok som krvácala a skončila na pohotovosti, v sobotu všetky príznaky prešli takže áno, tiež som rátala s rovnakým príbehom ako pred 2 rokmi, kedy po krvácaní prešli príznaky a skončilo to MA. A dnes na kontrole krásne bilo srdiečko a to som to uz oplakala že asi je koniec. Takže neboj aj keď viem že je to ťažké a ver bábätku v brušku.
@sonkam tak to mas riadne stresy teda ale super ze uktrazvuk ukazal ze je to ok 😀...drzim palce nech uz vsetko ide bez problemov 🍀
Ja som sa zase vcera vyvalila na slnko u sestry na dvore bo konecne je pekne a ja byvam na byte takze som menej vonku bezne ... a potom dosla kamoska a vravela ze zase sa nemam moc opekat bo to nie je vhodne ani na zaciatku tehotenstva ...tak snad som nieco nepokaslala 😕
@tessa165
@adabise683 ďakujem baby, veru stresy riadne. No veru nemalo by sa hlavne ide o to že sa nesmie prehriat organizmus čiže radšej bruško zakryt prípadne. Ja som tiež včera ležala na slniečku ale bruško som mala pod slnečníkom takže len tvár a nohy som opaľovala 😂😂
@sonkam nebola som v plavkach, ale v satach takze brusko zakryte ... len na tvar dost pieklo ... a na nohy ... po chvilke som sa samozrejme premiestnila
Baby ahojte,myslim na vas tie ktore ste s pozitivnym hcg nech vsetko ide dobre aj tym z vas drzim palce ktore este cakate na vklad.✊✊✊✊
Chcem sa opytat, kedy mate naplanovane prve USG / Sono? Ja som aktualne 6+1 a vcera som zacala spinit tak ma zobrala rano moje gyndoska a videla ram zatial len vak 2,5 x 1,5 cm bez plodu. Buduci tyzden mam kontrolu v centre presne v stredu. Okrem ineho mi nasla i vacsiu cystu... Myslite ze ten plodik zacne byt vidno v tieto dni? Uz by mala byt do konca 7tyzdna i aktivita srdiecka nie?
Tiez som ako naklincoch 😵💫
@linamihi ahoj, to ma mrzí. Väčšinou centra robia sono 2 týždne po potvrdení hcg na to že už vtedy 6+5 sa potvrdí akcia srdiečka. Žiaľ ten gestacny bol na 6+1 dosť malý ale držím silno palce nech to dopadne ešte dobre. Koľko si mala hcg na 14den po vklade? Ja som tiež skončila 6+1 na urgente a bolo už srdiečko. Nevidela u teba aspoň zltkovy vak v tom gestacnom?
@linamihi hodnoty sú fajn, aj gestacny, prepáč zle som si pozrela že je to v cm ja som myslela že píšeš v mm...len teda malo by v ňom niečo už byť. Minimálne ozaj ten zltkovy vak , lebo väčšinou už v tomto čase sa aj plodik so srdiečkom ukáže. .ale možno si len drobec dáva na čas. Držím palce nech sa objaví a nie je z toho anembryomola.
@linamihi ja ked som mala plod vo velkosti prisluchajucemu tt 5+6, tak ho moj gynekolog najskor nenasiel, povedal, ze zatial tam nic nevidi. A potom zase hladal a nasiel ho. Moze byt, ze v 6+1 ho gynekolog nevidel ak bol nejak schovany aj ked vo velkej vacsine pripadov ho je vidiet. Drzim palce aby bolo na kontrole vsetko v poriadku.
@sonkam skvele spravy, ze srdiecko bije 🙂 . Dalsi krok k uspesnemu tehotenstvu. Prosim ta ako je to po tej kontrole? V CAR ti uz povedia, ze dovidenia a mas ist ku svojmu gynekologovi? Po akom case mas ist na dalsiu kontrolu?
Tak ja mám po kontrole, ešte má neposlali o mojej, mám prísť o týždeň ešte raz na kontrolu, ale mali sme akciu srdiečka no vyzerá že boli tie akcie dve 🥰🥰🥰
@tessa165 ooooo ..dvojicky 😍 gratulujem !!!
@adabise683 budem sa 2x tolko báť teraz 😊🥰
@tessa165 to ti verim ... drzim moc palce aby vsetko dobre dopadlo 🍀🥰🍀
@tessa165 oooo to sú skvelé správy tak len nech je všetko v poriadku 😍🥰 ja som dnes zažila tiež šok na sone, bábätko krásne rastie ako má, aj srdiečko bilo a všetko v poriadku, objavil sa aj malý hematóm po tom krvácaní, ale objavil sa aj ďalší gestacny vak so zltkovym vakom, len je teda menší čomu nechápeme s gynekológom ako je toto možné 🙈😂

@babushkaem ja som mala prvé bez príznakov a skončili ako mmt tak sa mi nikto nemôže čudovať že z rovnakevpriehebu sa obávam rovnakého výsledku...