Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
Baby, ktora z Vas este caka na den D k odberu HCG? 🙂
@sonkam mna caka krv v stredu 27.meho co bude 9den po Ket, tak dumkam ci den predtym si nedam jeden test, nech viem na com som. To by bolo 8mi den a nieco by malo ukazat vsak?
Ja som dnes 2dpt a zajtra uz sa normalne tesim ze idem na jeden den do prace a v piatok HO.. by som sa 10dni doma osalila🙂
@adabise683 ahoj, ako si dopadla na kontrole?🤞
@linamihi ja cakam na krv, ale velku nadej si nerobim- som 8DPT a na teste ani naznak…
U mňa s toho tiež asi opäť nič nebude ráno som začala trošku špiniť😢. Testy neviem spraviť keďže včera som ešte pichla ovitrelle
@makrelkam ahoj, dufam ze dobre ale este cakam na potvrdenie od lekara bo mne roboli test na beta hCG a nie celkove hCG a este aj v takycj inych jednoykach to mam ...ale tak mam tam uvedene + co dufam ze je pozitivny vysledok .. na teste z mocu mam dve ciarky a aj progesteron mam vyssi ako minule ked vklad nevysiel tak verim ze som sa o krok pred posunula😀
@linamihi ja čakám idem deň po tebe🙂niekedy mám pocit že sa tam nič nedeje , ty cítiš niečo? Dnes som mala hroznú migrénu ale fakt že hroznú , ja fakt len sem tam také stopnutie alebo ako y potiahnuté ľavého vajecnika
@butterflyeffect krv je smerodatna treba verit ✊ mozno sa kusok neskor uhniezdilo
@marika3108 ja len unavu, trosku citlivejsie 🐐🐐 dnes a z casu na cas lavy vajecnik tiez. Inak nic take specialne. Este je skoro asi:/
@linamihi no uvidim zajtra-idem na krv… ale nejako pochybujem, prinposlednom ET som mala uz na 4DPT ducha, teraz ani naznak… zato od 5DPT sa citim hrozne, zadychavam sa, nevladzem, bolesti v podbrusku, pichanie vo vajecniku, ale moze to byt aj z liekov-idem v stimulovanom cykle…
@butterflyeffect drzim ti palce a budem na teba mysliet!
@linamihi dakujem, ale uz mam vysledok, bohuzial nevyslo, ale ideme dalej
@butterflyeffect to ma mrzi, no netreba sa vzdavat🤞, idete na dalsi mesiac na dalsi vklad? Niekde som citala ze je to dobre ist hned na dalsi vklad ( samozrejme ak sa zena na to citi a ma na to priest a financie) lebo cyklus je presne riadeny liekmi a telo nadopovane tak ze su vyssie sance.
@butterflyeffect ach to mi je ľúto 😥
@linamihi ano chceme ist hned na dalsi, mam teraz vysadit lieky a hlasit sa v prvy den menzesu… ja som teraz tak nastavena ze ideme kym sa nepodari, po poslednom ET mi bolo odporucene cakat, kedze som mala komplikovane MMT a rezali ma normalne ako na cisarak, tak sme mali 6 mesacnu pauzu, teraz som si vzala aj PN kvoli tomu a ani neprerusujem,a sustredim sa len na to mame este 2 zmrazene embryjka tak snad dalsie vyjde🤞
@butterflyeffect mrzí ma to. Do ďalšieho vkladu silno držím prsty 🍀🍀
@tessa165 dakujem 🙂

@makrelkam jej paráda krásna hodnota 😍