Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!
Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂
@sonkam ďakujem no si ma teraz navnadila😃mám doma jeden test a už ma svrbia ruky😃ale neva že nebude ranný?
@marika3108 no takto skoro je ideálne ráno spraviť. Tak už do zajtra výdrž a ráno čakáme dobré správy
@linamihi waw super nech silnie🙂z ranného si robila?
@adabise683 dakujem aj tebe drzim prsty, ak budes chciet usto nam tu po krvicke napis. V mojej kliniky sa aplikuje ovitrele par dni pred vkladom cca tyzden cize nestretla som sa zatial s tym ze aj po vklade ako tu pisete, ze to podporuje uhniezdenie..kazdopadne aspon viem ze ten test nic neovplyvnuje 🙂
@marika3108 ano rano , 9dpt teda v stredu idem uz na krv. Tak som zvedava...🙂
Baby mňa čaká v stredu OPU, ET nebude keďže záverečnú mám diphereline. Dúfam, že budeme mať niečo na mrazenie 🙏🏻☺️
@sonkam ďakujem ❤️ ešte sa chcem spýtať dievčatá ukončovali ste niektorá stimuláciu s diphereline? Ja som si mala pichnúť dnes o 19:00. Myslíte, že vadí ak to bolo 10 min neskôr? Lebo som zistila, že tam nie sú injekcie, ja som myslela, že tam bude k tomu striekačka a ihly. Tak som doma našla ešte z predchádzajúceho ivf čo som mala kúpené k prolutexu. Mala som si to namiešať 2 prášky a 1 roztok ale v každej tej ampulke mi tak za slzičku ostalo. Normálne ma to vyhodilo z rovnováhy 😂 hádam to bude dobre
@tessa165 a to sa mi ešte podarilo keď som otvárala ten roztok, že mi 2x v rukách popraskal 😂😂😂 a som si hovorila, že ho vezmem do centra, že keď budú chcieť inej babe ukázať ako sa to rieši tak ako mne ukázali, tak nech majú a ja asi na 4 pokus som to zlomila, že mi to neprasklo a nevylialo sa 😂😂😂
No moje testy nejak nechcú tmavnut tak možno sa má ozaj len ten ovitrelle drží 🥺
no baby, ja som 6dpt a ten biely ako stena..
@tessa165 koľko dní po vklade si a kedy si pichla ovitrelle? Daj foto
@babushkaem ti nevadí ešte ma čas test ukázať
@sonkam vacsinou co soom tu citala, tak ak bolo vsetko ok, na 6dpt uz bolo ciarku vidiet.. nebudeme si tu predsa steklit uska :D
@babushkaem podľa mňa do toho 8dna ešte môže byť že sa ukáže. Ja už neverím že po 8 sa môže ešte ukázať. Ono veľa záleží aké embryjko sa vkladalo, mohlo sa aj neskôr uhniezdit a tak
@babushkaem a aky test si robila, bo tak skoro ukazuje len mamametest, este by som tomu dala sancu max do 8dpt, nim rok co sme zacinala z ivf tak tam bola jedna babena 6dpt nic, 7dpt jemny dusik a uz chodieva kocikovat dcerku
@babushkaem to ma malicko farbiva, drzim prsty🍀

@marika3108 ja uz by som teda vyskusla rano 6dpt :D, ale nie kazdemu uz ukaze, moze aj neskor