icon

Plánujete KET v marci 2024? Pripojte sa!

veronika905
13. feb 2024

Ahojte, 19.1. som mala OPU a kvôli OHSS mi nemohli spraviť vklad, menštruáciu som dostala 23.1. a teraz čakám na ďalšiu a podľa toho uvidíme či bude KET v Marci, čaká tu niekto podobne ako ja na vklad ?🙂

tessa165
25. mar 2024

@marika3108 ja uz by som teda vyskusla rano 6dpt :D, ale nie kazdemu uz ukaze, moze aj neskor

marika3108
25. mar 2024

@sonkam ďakujem no si ma teraz navnadila😃mám doma jeden test a už ma svrbia ruky😃ale neva že nebude ranný?

sonkam
25. mar 2024

@marika3108 no takto skoro je ideálne ráno spraviť. Tak už do zajtra výdrž a ráno čakáme dobré správy

marika3108
25. mar 2024

@linamihi waw super nech silnie🙂z ranného si robila?

linamihi
25. mar 2024

@adabise683 dakujem aj tebe drzim prsty, ak budes chciet usto nam tu po krvicke napis. V mojej kliniky sa aplikuje ovitrele par dni pred vkladom cca tyzden cize nestretla som sa zatial s tym ze aj po vklade ako tu pisete, ze to podporuje uhniezdenie..kazdopadne aspon viem ze ten test nic neovplyvnuje 🙂

linamihi
25. mar 2024

@marika3108 ano rano , 9dpt teda v stredu idem uz na krv. Tak som zvedava...🙂

linamihi
25. mar 2024

@sonkam zaujimaveze vlavo ti vkladali, mne stale vravia ze do stredu maternice a aj mi to ukazuju potom na monitore taku bodecku 😅

sonkam
25. mar 2024

@linamihi aj mne ukázali ale bola na ľavo aj fotku mam a aj sa tam uhniezdilo. Ale v centre povedali že to je ok, že pokiaľ má maternica normálny tvár tak to nevadí a že ten GS sa ešte môže posunúť ako bude rásť. Tak dúfam že bude všetko ok. Hodnota hcg som mala 1747 😍

emmitko
25. mar 2024

Baby mňa čaká v stredu OPU, ET nebude keďže záverečnú mám diphereline. Dúfam, že budeme mať niečo na mrazenie 🙏🏻☺️

sonkam
25. mar 2024

@emmitko držím palce nech je čo najviac embryjok 🙏🏼✊🏼

emmitko
25. mar 2024

@sonkam ďakujem ❤️ ešte sa chcem spýtať dievčatá ukončovali ste niektorá stimuláciu s diphereline? Ja som si mala pichnúť dnes o 19:00. Myslíte, že vadí ak to bolo 10 min neskôr? Lebo som zistila, že tam nie sú injekcie, ja som myslela, že tam bude k tomu striekačka a ihly. Tak som doma našla ešte z predchádzajúceho ivf čo som mala kúpené k prolutexu. Mala som si to namiešať 2 prášky a 1 roztok ale v každej tej ampulke mi tak za slzičku ostalo. Normálne ma to vyhodilo z rovnováhy 😂 hádam to bude dobre

tessa165
25. mar 2024

@emmitko 10min nevadí oni tiež neberú presne na minútu ako objednajú.. ja som dipherelinom ukoncovala 2 z 3 ivf. Narozdiel od ovitrelu kde bolo menej dozretych vajíčok po diphereline boli dozreté všetky. Držím prsty 🍀

emmitko
25. mar 2024

@tessa165 budem dúfať, že som to nedobabrala 😂🙈

emmitko
25. mar 2024

@tessa165 tie ihly boli krátke tak som dolovala z tej ampulky všetok ten roztok 🙈

tessa165
25. mar 2024

@emmitko hej občas sa ani mne nepodarilo, no mám pocit že už mi to ide, mám prax 🤣

emmitko
25. mar 2024

@tessa165 a to sa mi ešte podarilo keď som otvárala ten roztok, že mi 2x v rukách popraskal 😂😂😂 a som si hovorila, že ho vezmem do centra, že keď budú chcieť inej babe ukázať ako sa to rieši tak ako mne ukázali, tak nech majú a ja asi na 4 pokus som to zlomila, že mi to neprasklo a nevylialo sa 😂😂😂

sonkam
25. mar 2024

@emmitko nevadí to je to ok 10minut je v pohode. Diphereline dávajú keď je viac folikulov aby nedošlo k Ohss lebo injekcie s hcg skôr rozbehnú proces ohss

tessa165
25. mar 2024

@emmitko🤣🤣🤣taký šikovná, to mne to šlo ale je fakt že zo 2x som sa má tom porezala , ale mala som 1ivf dlhý takže diphereline som pichla veeeeeľmi dlho

tessa165
26. mar 2024

No moje testy nejak nechcú tmavnut tak možno sa má ozaj len ten ovitrelle drží 🥺

babushkaem
26. mar 2024

no baby, ja som 6dpt a ten biely ako stena..

sonkam
26. mar 2024

@tessa165 koľko dní po vklade si a kedy si pichla ovitrelle? Daj foto
@babushkaem ti nevadí ešte ma čas test ukázať

tessa165
26. mar 2024

@sonkam v den vkladu, 3dpt, a 6dpt :( ona tam ciarka je ale 3 dni sa vobec nezmenila :(

sonkam
26. mar 2024

@tessa165 a dnes si teda 9dpt či? Ešte moze kľudne stmavnut. Hlavne je že nebledne

tessa165
26. mar 2024

@sonkam 12dpt

babushkaem
26. mar 2024

@sonkam vacsinou co soom tu citala, tak ak bolo vsetko ok, na 6dpt uz bolo ciarku vidiet.. nebudeme si tu predsa steklit uska :D

sonkam
26. mar 2024

@babushkaem podľa mňa do toho 8dna ešte môže byť že sa ukáže. Ja už neverím že po 8 sa môže ešte ukázať. Ono veľa záleží aké embryjko sa vkladalo, mohlo sa aj neskôr uhniezdit a tak

tessa165
26. mar 2024

@babushkaem a aky test si robila, bo tak skoro ukazuje len mamametest, este by som tomu dala sancu max do 8dpt, nim rok co sme zacinala z ivf tak tam bola jedna babena 6dpt nic, 7dpt jemny dusik a uz chodieva kocikovat dcerku

tessa165
26. mar 2024

@sonkam prosim ta ako to myslis s tym neskorsim uhniezdenim? po pk sa neuhniezduje najneskor do 24hod? ja uz s tiez snazim kazdej slamky chytat 🙂

babushkaem
26. mar 2024

@sonkam @tessa165 vkladali mi expandovanú blastocystu 4AA, testovala som pepinom, citala som, že stoja za prd, tak som si objednala ešte mama testy a intime, tak zbehnem po ne a uvidím...

tessa165
26. mar 2024

@babushkaem to ma malicko farbiva, drzim prsty🍀