Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
nech je už 18 ideme na vklad 😀 už sa neviem dočkat
@jaja9891 ano mam este 1embryjko a dva spolu zmrazene my sme najprv isli ku embryologicke tam vas poucia poradia kolko je vam vhodne dat embryjka velmi zlata kocka a potom o par dni sme sli na to potom mi odobrali ale na izbe budes spat takze tam manzel nebude az ked sa preberies budu ta chodit medzi tym kontrolovat ako sa citis a potom prides domov
@mirka7582
@bubca7 my sme este s embryologickou nehovorili a vo stvrtok uz mam odber... cize mm bude cakat niekde mimo hej?no poslem ho niekam sa prejst 🙂 alebo co... no som zvedava ci bude s nami embryologicka mat pohovor tesne pred ci co... akosi to mam inak ci co to... a to si mala silnych bojovnikov teda 🙂 super
@bubca7 a plati sa uz v den odberu,ci vkladu?no preto som chcela vediet postup,aby sme sa s mm nejako zariadili,kedy a kolko tam treba este ist 🙂 kedze ide vikend a sviatok..myslela som,ze nam odporucia aj bez PK,ale asi bude PK ked ide tolko dni volna... juuj,uz sa to krati,o polnoci som pichla ovitrelle a dnes necitim nic 🙂 tak som zvedava a ty mas co nove?
@jaja9891 nemali sme este pohovor s embryologickou....neviem, kedy sa to robi, lebo by sme si chceli priplatit vsetko, co zvysi sancu na uspech.... tak isto este nie sme rozhodnuti kolko vlozime, tiez by som sa radsej poradila, tu citam pre aj proti pri jednom a dvoch....tazko povedat...a davame si predlzenu kultivaciu, s tym uz ale automaticky pocitala docentka....cize vklad mame v utorok 😉
@sebi123 no mne ani o nicom este nehovorila,ci bude predlzena kultivacia,ale asi ano,skor sa bojim,ze ci to zvladnu embryjka dovtedy,kedze mam malo folikulov,ty mas kolko?a mas vela vysetreni za sebou?ja nie,a preto neviem ci priplacat vsetko mozne ci nie... tiez by som chcela pocut nazor embryologicky...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bubca7 si zlata,ze ma takto podporujes 🙂 5 embryjok si mala?a mas aj mazacikov,nepamätam uz 🙂 dufam,ze nebudu folikuly prazdne,toho sa bojim...a ako to bude prebiehat,popises mi prosim co a ako pri odbere a mm bude moct byt pri mne na izbe potom?a bude aj pohovor s embryologom,ci kto nam povie co by bolo dobre a ako...