Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@mirpet
Presne viem o com hovoris, stale ma to v kutiku duse strasi aj ked samu seba presviedcam, ze to vyslo.
Musime sa sustredit len na to dobre a pozitivne, hlavne nech ms nechodi, ja mam dostat v utorok ale mam take pocity ako na ms, len prisli dajako skoro. Kazdopadne nepripustam a myslime pozitivne.
@misudix ja v pohode, dakujem za opýtanie... akurát som si dnes mailovala s rosovou z centra, že teda aký má ona na to názor, na to pauzu niekoľkomesačnú... tak mi písala že pokial sa robil kyret, tak treba určite tie 3 mes. počkať ale ak sa nerobil, stačí kratšia pauza, tak ako mi vravela 1,2 mesiace... ked prídem znova tam, mám doniesť všetky správy a výsledky a dohodneme sa.... Tak čo doktor to iný názor... momentálne to nechávam tak, uvidím čo bude po dalšej ms...
@mirpet super gratulujem😍👶🏼💐💐
@miriamkaaaa Myslíš že to môže byť? Pregnyl som nemala,uzivam iba progesteron tak hádam to nie je plány poplach
@mirpet jasne ze z toho bude krasne 👶🏼 Ked si nemala pregnyl tak urcite sa mozes uz radovat🤩 joj ako ti v dobrom zavidim ja som nikdy ziadneho ducha ani nemala🤧😏ale verim ze aj ja sa raz dockam😘

@eva1984
Verim,ze sa dohodnete a hlavne nemas sa kam ponahlat. Ja v tychto veciach plne doverujem doktorom len u Teba sa dajako rozchadzaju. Sama dobre vies, ze aj tak rozhodnes ako sa budes citit fyzicky a psychicky. Drzim palce.