icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

misudix
27. jan 2018

@eva1984
Verim,ze sa dohodnete a hlavne nemas sa kam ponahlat. Ja v tychto veciach plne doverujem doktorom len u Teba sa dajako rozchadzaju. Sama dobre vies, ze aj tak rozhodnes ako sa budes citit fyzicky a psychicky. Drzim palce.

misudix
27. jan 2018

@mirpet
Ahoj, tak ako sa citis?
Ja cakam na buduci tyzden ms, tak dufam ze nepride.

mirpet
27. jan 2018

@misudix ahoj. Cítim sa normalne,nic také extra...aj ja budúci týždeň by som mala dostať ms,ale o tom ani nerozmyslajme...velmi sa však bojím ďalšieho sklamania

misudix
27. jan 2018

@mirpet
Presne viem o com hovoris, stale ma to v kutiku duse strasi aj ked samu seba presviedcam, ze to vyslo.
Musime sa sustredit len na to dobre a pozitivne, hlavne nech ms nechodi, ja mam dostat v utorok ale mam take pocity ako na ms, len prisli dajako skoro. Kazdopadne nepripustam a myslime pozitivne.

mirpet
28. jan 2018

@misudix ahoj.Ako? Ja som ráno mala trosku krvi na papieri,tak neviem ci sa už ms pomaly nehlasi...dúfam že to bol len plány poplach

misudix
28. jan 2018

@mirpet
Ahoj,ja zatial iba bolest ako ms. Idem sa zblaznit,cakam ju v utorok.
Krv zatial nikde,ani naznak. Drzim palce , aby to vyslo.

cuttina
28. jan 2018

@mirpet to by mohlo byt zahniezdovanie😍

mirpet
29. jan 2018

@misudix Ahojky. Ako sa máš? Ja normálne, začali ma pobolievať už aj prsia, aj brucho ako vzdy pred ms...tak sa bojím...dúfam že u teba je vsetko ok

eva1984
29. jan 2018

@luxly no ja mam 33 a drahy 37 rokov takze neviem posudit ci ma tlaci vek ci nie 😄

misudix
29. jan 2018

@mirpet
Ahoj, tak mne nie je vobec nic ale ze vobec. Obcas mam tlak v bruchu ako pred ms, uz beham stale kontrolovat na wc .
Verim, ze to nemas priznaky ms, vyjde to uvidis. Rozmyslala som, ze v piatok urobim test, nech viem na com som.

misudix
29. jan 2018

@eva1984
Ja mam tiez 33 a drahy bude mat 40 😁 takze jeho tlaci vek 😂

mirpet
29. jan 2018

@misudix
@eva1984 ..baby, už som z toho celého tak unavená, že nemám chuť na nič. Ale nemôžeme sa vzdávať...musíme veriť, že sa to podarí

misudix
29. jan 2018

@mirpet
Jasne ze podari, uvidis 😊

eva1984
30. jan 2018

@mirpet
@misudix baby kedy mate krv? Nebojte sa bude to dobre...prvy pokus ste hned krvacali nie? 👍👍👍

misudix
30. jan 2018

@eva1984
Ahoj , tak krv je 6.2. velmi daleko. Dnes mam dostat ms, pocity v bruchu uz mam na ms tak si skor myslim, ze zasa pride. Jaj, toto cakanie a neistota su ubijajuce.

mirpet
30. jan 2018

@misudix Ja už začínam trosku spinit.Takze podobný scenár ako minule....na figu

misudix
30. jan 2018

@mirpet
Kedy mas mat ms? Budes volat aj do centra na zvysenie progesteronu?
A myslim ze slabe spinenie este nic neznamena, drz sa a silno na Teba myslim.

mirpet
30. jan 2018

@misudix neviem co budem robiť. Aj minulý mesiac som splnila a ms došla až po vysadení progesteronu.nemam chuť už ani tam volat.uvidim.ms čakám koncom tyzdna

eva1984
30. jan 2018

@misudix
@mirpet no myslím na vás každý deň 🙂 hlavne sa uvoľnite, ked to má byť tak to bude... zbytočne sa nestresujte, keby to aj zase nevyšlo ešte stále máte dalšie pokusy.... takže hlavu hore. Ale na druhej strane Vás úplne chápem ako sa cítite 😀 😀

misudix
30. jan 2018

@mirpet
Dajako bude...skoda ze toto nie je v nasich rukach a nevieme tomu nijako dopomoct.
@eva1984
Si zlata, dakujeme za kazdy pridrzany prst 😁 a ako si na tom ty?

eva1984
30. jan 2018

@misudix ja v pohode, dakujem za opýtanie... akurát som si dnes mailovala s rosovou z centra, že teda aký má ona na to názor, na to pauzu niekoľkomesačnú... tak mi písala že pokial sa robil kyret, tak treba určite tie 3 mes. počkať ale ak sa nerobil, stačí kratšia pauza, tak ako mi vravela 1,2 mesiace... ked prídem znova tam, mám doniesť všetky správy a výsledky a dohodneme sa.... Tak čo doktor to iný názor... momentálne to nechávam tak, uvidím čo bude po dalšej ms...

misudix
30. jan 2018

@eva1984
Ja som tiez bola v tom, ze pokial nemas kyret tak pockas par cyklov a mozes na to hupnut. Ale tak ona Ti urcite dobre poradi a hlavne aj ty vies, ci sa na to citis. Podla mna telo si samo vzdy povie 😄

mirpet
30. jan 2018

Baby.nieco mi vnutri hovorilo ze si mam skúsiť urobiť test...a výsledok? Nie je to ešte skoro? 7.den po KET...

mirpet
30. jan 2018

Ešte jednu foto prikladám.

miriamkaaaa
30. jan 2018

@mirpet super gratulujem😍👶🏼💐💐

mirpet
30. jan 2018

@miriamkaaaa Myslíš že to môže byť? Pregnyl som nemala,uzivam iba progesteron tak hádam to nie je plány poplach

eva1984
30. jan 2018

@mirpet ja som este slabsiu ciarku mala asi na 10 den po et...myslim ze to nie je skoro. Ak sa dobre uchytilo tak je to ok....👍😄☺

mirpet
30. jan 2018

@eva1984 kiezby to bolo ok. Na radosť je ešte veľmi priskoro,ale mala nádej tam je..verim tomu

eva1984
30. jan 2018

@mirpet jasne to mas pravdu ze je skoro na radost ale vnutorns intuicia je silnejsia 😉 a ta ti predsa povedala ze si mas urobit testik 😄👍😉 urob si o 2-3 dni a uvidis ci silnie.

miriamkaaaa
30. jan 2018

@mirpet jasne ze z toho bude krasne 👶🏼 Ked si nemala pregnyl tak urcite sa mozes uz radovat🤩 joj ako ti v dobrom zavidim ja som nikdy ziadneho ducha ani nemala🤧😏ale verim ze aj ja sa raz dockam😘