icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

marec2018
26. mar 2018

Ahojte dievcata..my s muzom navstevujeme CRMBB musim len pochvalit.Sestricky,embryologicky a aj doktori su perfektni.Ústretoví,vsetko vysvetlia vybavia.Ja mam skusenosti s pani doktorkou Rosovou a vklad mi robil p.doktor Bornay.Neskutocne som sa bala toho vkladu ale p.doktor bol tak mily,chapavy.Na odbere vajicok bola pani doktorka Rosova a p.doktor Krajcovic.Fakt vyborne centrum takto by sa mali vsadial spravat k ludom.NAOZAJ sme s radostou tam chodili.Teraz ma uz len caka dlhe cakanie ci sa to podarilo.;)

marec2018
26. mar 2018

@marec2018 pardon Krajkovic

bobulkapetka
26. mar 2018

@marec2018 aj mne stále slovník prehodí nás Krajčovič 😂 držím palčeky aby sa to podarilo a bola si 🤰🏼🤱🏼🙂

marec2018
26. mar 2018

@bobulkapetka dakujem...dufam,ze sa to podari..lebo fakt po tom tuzime uz dlho

bobulkapetka
26. mar 2018

@marec2018 a u vás bol v čom problém ak sa smiem spýtať?

marec2018
26. mar 2018

@bobulkapetka no nevedia nam doktori povedať to je na tom to najhorsie.

bobulkapetka
26. mar 2018

@marec2018 pfu tak to nezávidím. Ale vyšetrenia máte obaja v poriadku?

marec2018
27. mar 2018

@bobulkapetka vsetko ok tak som zvedava ci sa podarilo;)

bobulkapetka
27. mar 2018

@marec2018 daj potom vedieť 🙂

marec2018
27. mar 2018

@bobulkapetka baby asi zacinam spinit

marec2018
27. mar 2018

@marec2018 taky malicky kusok som videla ... No nie som si este 100%ista

bobulkapetka
27. mar 2018

@marec2018 koľký deň si po vklade? mohlo by to byť aj uhniezďovanie 🙂

marec2018
27. mar 2018

@bobulkapetka v Sobotu mi vkladali poklad takze 4 den.a obcas mam navaly tepla.chvilkove.

bobulkapetka
27. mar 2018

@marec2018 inak dnes som mala aj ja krv na toaletaku. Som 20dc. Ale na menzes je este skoro. Uvidím či ešte aj poobede bude a zajtra. Možno to aj ten polyp spôsobuje. Neviem sama. Este som to nemala doteraz. Tak to by bolo este skoro mám uhniezdovanie. Skús zavolať do centra a opýtať sa. Možno ne to len nejaká zbytkova krv. S týmto skúsenosti nemam. Dufam to nebude nic zle

bobulkapetka
27. mar 2018

@marec2018 prepáč ty si po vklade takze by to mohlo byt uhniezdovanie 🙂 tam to inak funguje ako pri IUI. Len mi až potom došlo ze ty nie si po IUI ale po IVF. Ospravedlňujem sa a pfuj pfuj pfuj aby to vyslo

marec2018
27. mar 2018

@bobulkapetka ano po IVF a poviem vam baby ze sice to bola dlha cesta od februara sme to riesili a aj ked boli dni ked som si vravela,ze to nema konca kraja a moj manzel ma podporuje stojí pri mne,riesi kazdy moj pohlad..vsetko ...v Sobotu po tom vklade sme boli uplne ako znovuzrodeni,lebo tolko neuapesnych pokusov,uz sme boli znechuteni a teraz nadej,ze sa to podari,ten pocit je neskutočny!

marec2018
27. mar 2018

@bobulkapetka aj IUI sme skúsili..

bobulkapetka
27. mar 2018

@marec2018 Od tohto februára či minuloročného? Ja uz pomaly áno nepočítam odkedy to riešime ale snáď tento rok uz doriesime do úspešného konca 🙂

marec2018
27. mar 2018

@bobulkapetka ano od tohto februára..ale my sa s manzelom snazime vela ..5rokov

bobulkapetka
27. mar 2018

@marec2018 tak to sa Vám skoro podarilo to doriešiť. My Šák snažíme uz 7 rokov. Ale 5 tak ze naozaj

lyzinka
30. mar 2018

Zienky prosim vas...ked ste si pichali menopur 112,5 tak ako ste postupovali? Natiahli ste si celu tu vodicku do striekacky vpichli do prveho prasku nechali rozpustit natiahli do striekacky len 0,5 a strekli do druheho prasku??? A to co ostalo v ampulke dali do chladnicky aa na, dalsi den len vtiahli do striekacky strekli do prasku a pichli?? Dakujem.

pehavcek
31. mar 2018

mne dali presne instrukcie v heliose. dva prasky a jedna ampulka vody. Najskor som natiahla vodu, strekla som ju do prasku. rozpustene som to natiahla do striekacky a strekla do druheho prasku. Rozpustene som natiahla do striekacky a pichla. Takze mi ostalo vela ampuliek s vodou ktore som vyhodila. Cize mnostvo vody sa nezvysovalo. Len isli do nej dva prasky

peggie
2. apr 2018

@bobulkapetka
Ahoj tak ako pokračujete? Ja už od soboty zasa picham injekcie, tak uvidíme . Chcela som ti popriat krásne veľkonočné sviatky. 😘

bobulkapetka
2. apr 2018

@peggie Ďakujem 🙂 AJ tebe krásne sviatky :*. Dúfam tentokrát do úspešného konca bez akýchkoľvek komplikácií 🙂 My zatiaľ nijak. Čakám na MS aby som zas mohla ísť na kontrolné sono kvôli tomu polypu či tam teda je alebo nie je :/ a podľa toho sa uvidí.

ivanka0603
3. apr 2018

Dievčatá, a dáte/dali ste ten inkubátor Geri? Aký máte na to názor?

luxly
3. apr 2018

@ivanka0603 Ja som GERI mala, je to este pomerne cerstva novinka, ale urcite to pomaha, kedze embrya sa nemusia stale vytahovat a cely cas embryologovia vidia, ci sa vyvijaju, mozu si pustit zaznam aj spatne a zistit, ci to embryo este ma sancu, alebo nie. Mne lekar dokonca povedal, ak si vybrat, ze radsej to ako PGS, lebo sme riesili financie a nemali sme na oboje. GERI nie je az taka vysoka polozka.

ivanka0603
3. apr 2018

@luxly mne sa ale aj to čo za Geri pýtajú zdá veľa. Ale zas ako sa poznám, keď to nedáme a nepodarí sa, si budem vyčítať, že sme pre to neurobili všetko. Vo štvrtok ideme po lieky, od pondelku by som mala začať stimulovať, tak uvidím, čo na to ešte dr bude hovoriť.

peggie
6. apr 2018

@bobulkapetka
Ja tiež čakám na ms, no a v pondelok idem na krv a na kontrolné sono, tak dúfam, že do vtedy príde. Tak sa zatiaľ drzkaj

bobulkapetka
7. apr 2018

@peggie ahoj. Ja som včera zacala trosku krvácať a dnes sám uz spúšťa ms. Včera uz tam nik nebol a dnes nedvíhali. Budem volať v pondelok ráno a predpokladám ze v stredu alebo vo štvrtok budeme mat prist na sono. Dufam tam bude dr. Krajkovic jeden z tých dni lebo na somo do mt sám mi ozaj trepať nechce. Drzkaj Šák a pekný víkend 🙂

lyzinka
Autor odpoveď zmazal