icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

marec2018
21. apr 2018
marec2018
21. apr 2018

Ak mozem poradit kupte chlapom tribulus je naozaj velmi dobry.zlepsi vysledky!!!

bobulkapetka
21. apr 2018

@marec2018 my sme pili aj čaj z kotvicniku. U nás to má vsetko opačný výsledok 😂

marec2018
21. apr 2018

@bobulkapetka no zalezi naozaj co mate..

lyzinka
21. apr 2018

Naozaj odporucam tribulus caj z kotvicnika a folandrol...toto vsetko bral poctivo tri mesiace a vysledok podstatne lepsi

bobulkapetka
21. apr 2018

@marec2018 nám raz predpísali Folandrol. Poctivo užíval, aj macu a vitamín E a výsledky spermiogramu horšie...

mirpet
21. apr 2018

@peggie Ahoj. moj manžel mal fragmentaciu DNA 22percent a tiez nám odporučili MACS, dali sme si to. Určite to pomohlo, mali sme nakoniec 12 krasnych oplodnenych blastocyst...sme po uspesnoch KET a cakame babatko...odporučam

lyzinka
22. apr 2018

Ahojte zienky. Idem si k vam po radu. ET som mala v utorok. Cize dnes je od vkladu 5dni. Dnes ma neskutocne pichlo v pravom vajecniku a od vtedy ma neustale picha a pobolieva podbrusko. Co to moze byt? Mala som aj mierny OHSS ale bolesti len na lavej strane na vajecniku. MS by mal prist az za 3 dni (co dufam ze nepride) no nikdy som nemala takuto bolest pred ms proste prisla a bolo.. Mate s tym daku skusenost?

ivanka0603
22. apr 2018

@lyzinka ahoj, ja som mala presne takúto bolesť pred 3 rokmi, pri prvom ivf, ale až nejako po potvrdení tehu. Aj na pohotovost má muž viezol, lebo sa to začalo nejako večer a celú noc som nespala. Našťastie bolo všetko ok a už máme 2rocnu slečny doma. Oddychuj, nohy hore a bude dobre😉

luxly
22. apr 2018

@lyzinka nooo, mna takto pichlo asi stvrty den po vklade (KET), zazila som to prvykrat. Potom uz nic, ale ostala som tehotna😍. Velmi dobre, ze ti urobili vklad aj napriek slabsiemu OHSS, vtedy sa lepsie uhniezduje. Drzim palce, aby uz boli dve ciarky! Ja som mala uz 5-ty den, ale taku slabulinku, ze nikto okrem mna ju nevidel😂. Az som si myslela, ze si to len nahovaram.😀

peggie
22. apr 2018

@mirpet
Ahoj veď aj my sme sa zhodli , že to dáme lebo my sme mali 19% no a to je už skoro 20 a vtedy to odporúčajú. A už nech sú tie spermie zdravé, keď už sme si toľko vytrpeli. A mali ste aj nejaké embryo , ktoré nedokončilo vývoj? A gratulujem ti k babatku.😊

lyzinka
23. apr 2018

@luxly A mala si aj dake spinenie ci bez spinenia? Lebo vsade co citam tak na 6-7den jemne spinenie mali ked sa im podarilo otehotniet.

mirpet
23. apr 2018

@peggie mali sme zrelych z 24 vajicok 20. Z toho sme sa rozhodli dat oplodnit 17...oplodnilo sa 15,z toho po 5 dnoch bolo 12 a zamrazit sme dali 10. Este mame 8 zamrazenych

amalia8
23. apr 2018

Ahojte, o par mesiacov sa chystam do CAR v BB, a moja otazka znie, ako ste riesili takuto navstevu lekara v praci? Oni maju na peciatke, ze gynekolog meno..., alebo ze centrum reprodukcie? Totiz nechcem, aby v praci vedeli ze chodim do centra reprodukcie, preto by som bola radsej keby davali peciatku, ze gynekologicka ambulancia...

marec2018
23. apr 2018

@amalia8 davaju gynekolog peciatku

marec2018
23. apr 2018

@lyzinka ano spinenie a potom trosku krv

peggie
23. apr 2018

@mirpet
ahoj tak to ste mali super, ja by som bola tiež veľmi rada, kebyže 10 zamrazime. My sme dnes mali kontrolu a zajtra máme znovu. Takže už sa to asi blíži.☺

peggie
23. apr 2018

@bobulkapetka
Ahoj tak dnes bola dalsia kontrola a všetko bolo ok. No a ďalšiu som mala mať v stredu, lenže po výsledkoch krvi mi volali, že mám prísť zasa zajtra. Asi už ten odber bude čoskoro. Už mi dnes predpísali aj pregnyl. Tak mi drž palce..😊😊😊 potpm pis ako pokračujete. Pa pa

bobulkapetka
23. apr 2018

@peggie tak to sa teším s tebou 🙂 tak zajtra daj vediet co nové. My budeme pokračovať po schválení tej žiadosti ale este sa asi rozhodujú či ju schvália alebo nie 😂 držím palce 👍🏼👏🏼

peggie
23. apr 2018

@peggie
Ešte som sa ťa chcela opýtať ake veľké di mala folikuly na poslednej kontrole pred odberom? Lebo ja som dnes mala od 12, 14 , 16 a jeden dokonca až 19mm . A sa mi to zdá ešte male. No lenže podľa krvi asi to už bude, keďže mi dalo tu kontrolu zasa zajtra

luxly
23. apr 2018

@lyzinka praveze som nemala ziadne spinenie, preto som ani neverila, ze to vyslo, lebo vsade som citala, ze ked sa embryjko uhniezduje, je mierne spinenie. Stale som nejake spinenie cakala a nic. Potom som spinila az v 6-om tyzdni, ale to uz bolo o inom.

bobulkapetka
24. apr 2018

@lyzinka, @peggy práve mi došla sms z centra že žiadosť je schválená :D mám sa objednať do 16-teho dňa cyklu. dnes som už 18DC a aj tak mimo SR takže z toho nič ale budúci už snáď áno 🙂

lyzinka
24. apr 2018

@bobulkapetka Ahooooj jej vidis vravela som ze to bude coskoro super tesim sa s tebou...ja mam zase neskutocny smutok..dnes je 7 den od vkladu a test neukazal nic 😢 uz som z toho zufala

bobulkapetka
24. apr 2018

@lyzinka no či tak skoro neviem ale tak už sme aj tak o krôčik bližšie. nevešaj hlavu a zbytočne sa nestresuj. Ešte sa to môže zmeniť. Ja verím že tentokrát to vyšlo :*

bobulkapetka
24. apr 2018

@peggy, @lyzinka tak som volala do BB. Tak preto do 16-teho dňa lebo mám dlhý protokol a už by som mala začať užívať lieky-aspoň tak mi to pani koordinátorka povedala. čiže budúci týždeň keď sa vrátim tak v piatok máme termín. že nám vše vysvetlí, dá lieky, recepty... sa jej musím popýtať ako často tam treba aj chodiť atď lebo ja si to musím ptm najprv vybaviť v práci a až ptm to riešiť. mne sa nedá hocikedy odtiaľto odísť a je to aj dosť ďaleko. Bude to zaujímavé 🙂

peggie
24. apr 2018

@bobulkapetka
Ahoj aj ja som mala dlhý protokol. No ja som bola dnes znovu na kontrole, tak už vo štvrtok mám odber. Tak som zvedavá ako to dopadne. Už som aj rada lebo už ma aj vajecniky ominaju. 😁 tak som rada ze už aj vy viete , ako ďalej .

bobulkapetka
24. apr 2018

@peggie tak budem na teba myslieť 😉 ty si tieto zacinala 16DC?

peggie
25. apr 2018

@bobulkapetka
Áno od 16 DC som začala brať Provera tabletky a potom od 23 DC pichať diphereline . Joj j už dnes neviem ani odsedieť už ma to dosť boli. Už sa teším, keď odídem z roboty a doma si vyložim nohy 😂😁

bobulkapetka
25. apr 2018

@peggie a ako časťou si chodila do bb na kontrolu? Neboj uz sa dockas 🙂

peggie
25. apr 2018

@bobulkapetka
No prvá je keď dostaneš menstruaciu a potom som mala každé 3 dni, ak si dobre pamätám. Lebo vtedy ti už pozerajú ako ti rastú folikuly a či nemáš ohss. Budeš to mať ťažké ale neboj to zvládnete.