Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Ak mozem poradit kupte chlapom tribulus je naozaj velmi dobry.zlepsi vysledky!!!
@marec2018 my sme pili aj čaj z kotvicniku. U nás to má vsetko opačný výsledok 😂
@bobulkapetka no zalezi naozaj co mate..
Naozaj odporucam tribulus caj z kotvicnika a folandrol...toto vsetko bral poctivo tri mesiace a vysledok podstatne lepsi
@marec2018 nám raz predpísali Folandrol. Poctivo užíval, aj macu a vitamín E a výsledky spermiogramu horšie...
Ahojte zienky. Idem si k vam po radu. ET som mala v utorok. Cize dnes je od vkladu 5dni. Dnes ma neskutocne pichlo v pravom vajecniku a od vtedy ma neustale picha a pobolieva podbrusko. Co to moze byt? Mala som aj mierny OHSS ale bolesti len na lavej strane na vajecniku. MS by mal prist az za 3 dni (co dufam ze nepride) no nikdy som nemala takuto bolest pred ms proste prisla a bolo.. Mate s tym daku skusenost?
@lyzinka ahoj, ja som mala presne takúto bolesť pred 3 rokmi, pri prvom ivf, ale až nejako po potvrdení tehu. Aj na pohotovost má muž viezol, lebo sa to začalo nejako večer a celú noc som nespala. Našťastie bolo všetko ok a už máme 2rocnu slečny doma. Oddychuj, nohy hore a bude dobre😉
@lyzinka nooo, mna takto pichlo asi stvrty den po vklade (KET), zazila som to prvykrat. Potom uz nic, ale ostala som tehotna😍. Velmi dobre, ze ti urobili vklad aj napriek slabsiemu OHSS, vtedy sa lepsie uhniezduje. Drzim palce, aby uz boli dve ciarky! Ja som mala uz 5-ty den, ale taku slabulinku, ze nikto okrem mna ju nevidel😂. Az som si myslela, ze si to len nahovaram.😀
Ahojte, o par mesiacov sa chystam do CAR v BB, a moja otazka znie, ako ste riesili takuto navstevu lekara v praci? Oni maju na peciatke, ze gynekolog meno..., alebo ze centrum reprodukcie? Totiz nechcem, aby v praci vedeli ze chodim do centra reprodukcie, preto by som bola radsej keby davali peciatku, ze gynekologicka ambulancia...
@bobulkapetka
Ahoj tak dnes bola dalsia kontrola a všetko bolo ok. No a ďalšiu som mala mať v stredu, lenže po výsledkoch krvi mi volali, že mám prísť zasa zajtra. Asi už ten odber bude čoskoro. Už mi dnes predpísali aj pregnyl. Tak mi drž palce..😊😊😊 potpm pis ako pokračujete. Pa pa
@peggie tak to sa teším s tebou 🙂 tak zajtra daj vediet co nové. My budeme pokračovať po schválení tej žiadosti ale este sa asi rozhodujú či ju schvália alebo nie 😂 držím palce 👍🏼👏🏼
@bobulkapetka Ahooooj jej vidis vravela som ze to bude coskoro super tesim sa s tebou...ja mam zase neskutocny smutok..dnes je 7 den od vkladu a test neukazal nic 😢 uz som z toho zufala
@lyzinka no či tak skoro neviem ale tak už sme aj tak o krôčik bližšie. nevešaj hlavu a zbytočne sa nestresuj. Ešte sa to môže zmeniť. Ja verím že tentokrát to vyšlo :*
@peggy, @lyzinka tak som volala do BB. Tak preto do 16-teho dňa lebo mám dlhý protokol a už by som mala začať užívať lieky-aspoň tak mi to pani koordinátorka povedala. čiže budúci týždeň keď sa vrátim tak v piatok máme termín. že nám vše vysvetlí, dá lieky, recepty... sa jej musím popýtať ako často tam treba aj chodiť atď lebo ja si to musím ptm najprv vybaviť v práci a až ptm to riešiť. mne sa nedá hocikedy odtiaľto odísť a je to aj dosť ďaleko. Bude to zaujímavé 🙂
@bobulkapetka
Ahoj aj ja som mala dlhý protokol. No ja som bola dnes znovu na kontrole, tak už vo štvrtok mám odber. Tak som zvedavá ako to dopadne. Už som aj rada lebo už ma aj vajecniky ominaju. 😁 tak som rada ze už aj vy viete , ako ďalej .
@peggie tak budem na teba myslieť 😉 ty si tieto zacinala 16DC?
@bobulkapetka
Áno od 16 DC som začala brať Provera tabletky a potom od 23 DC pichať diphereline . Joj j už dnes neviem ani odsedieť už ma to dosť boli. Už sa teším, keď odídem z roboty a doma si vyložim nohy 😂😁
@peggie a ako časťou si chodila do bb na kontrolu? Neboj uz sa dockas 🙂
@bobulkapetka
No prvá je keď dostaneš menstruaciu a potom som mala každé 3 dni, ak si dobre pamätám. Lebo vtedy ti už pozerajú ako ti rastú folikuly a či nemáš ohss. Budeš to mať ťažké ale neboj to zvládnete.

@peggie