Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@ivanka0603
Neboj tak Vám vyjde druhé IVF, však už jedno sa Vam podarilo, tak by nemal byť problém ani teraz. Len je škoda, že musíš zasa stimulovať ale čo mi zienky nevytrpime pre bábätko 😊
@peggie Moj prvy OHSS bol dost silny, skoro dva tyzdne v nemocnici a aj to som nakoniec podpisala reverz. Pri druhom (slabunky) som s uz pichala 8 dni Solumedrol do svalu, hned po OVU mi pichli tri naraz. Druhykrat som si nakupila Gatorade, priatel mi priniesol aj v prasku a potom aj take lacnejsie vezie ako Isostar atd... Pri prvom som to zacala pit az po nemocnici. Inak mi jezabralo nic. Od zaciatku som vela pila, len same bielkoviny jedla a aj tak som ho mala. To brucho ma bolelo aj po druhom OVU, ale uz to nebolo zdaleka tak zle, ako po prvom. Vtedy sa mi velmi zle dychalo a celkovo som mala stavy, ze asi umrem😂. Najhorsie je, ze lekari s tym ani nevedia pomoct, preto som aj isla na reverz. Jedine, ci davaju, su infuzie a fraxik.
@peggie presne, aj ja si myslím, že keď to majú prežiť, tak prežijú aj v tom, čo pouzuvali doteraz. Stoji to tuším 270e. Ale možno ma tie pochybnosti prejdú, keď už budem vedieť koľko máme embryjok a ako sa vyvíjajú. A to čakanie je veru strašne. Ale ubehne to rýchlo, neboj. Ani sa nenazdas a budeš mať embryjko v brušku.
Ahojte baby, tak dnes som bola na pohotovosti si pichnúť solumedrol, tak doktor aj skontroloval lebo som mu vravela že mám tlak v brusku. No tak mám mierny ohss . Ale povedal mi že som v pohode a že mám aj veľmi dobru liečbu nasadenú, tak že to bude ok. Ale že ak by sa to zhoršilo mám prísť. Tak už len veľa piť a jesť bielkovín a snáď to ty čo ustúpi.
@peggie tak som rada ze vse Ok. Neboj dobre bude 😉 pekný víkend
@bobulkapetka
Aj tebe 😘 zajtra ti dám vedieť ako sa nam držia detičky 😉
@ivanka0603
Hej to čakanie je strašne, stale na niečo čakám 🙈 no v brúsku bude tak o mesiac ale to nevadí hlavne nech sa tam potom pekne usidli 😉 budem ti držať prsteky nech ti všetko dobre dopadne.
Ahojte. Idem sa Vas opytat 2.5 mam ist na krv a sono...lenze dnes som zacala spinit ☹ Mam aj dnes volat do centra?? Alebo staci az zajtra a skusit sa ich opytat co by ma aj zajtra nezobrali? Nech to zbytocne nenatahujem ☹ som uz na prasky z toho ☹ ze zase nic ☹
@peggie ďakujem...No nejako to hádam zvládneme 😉aj ja budem držať palce, nech všetko dobre dopadne
@lyzinka ahoj, neviem či ti dnes už niekto zdvihne, keď robia len do 12tej. Ale veď skús, za to nič nedáš.
@ivanka0603 no veru uz nedvihaju..skusim hned rano zavolat ci ma zoberu aj zajtra skor ako mam termin.
@lyzinka alebo skús napísať sms koordinátorke. Mne aj tak vravela, že ak niečo cez vikend, tak mám napísať.
@bobulkapetka
Ahoj tak už som tam volala tak 1 sa prestalo vyvíjať. No a že 6 sa vyvíja tak ako ma a 5 trošku pomalšie. Tak dúfam že to všetky zvládnu do utorka. Joj zasa iba čakať 🙈
@peggie ahoj. No tak super. Neboj budú to bojovníci 😉 kedy mäso opäť volať?
@lyzinka podľa mna ta určite vezmú. Hneď o ôsmej zavolaj a vyber sa tam. Ptm napis ako si dopadla. Ale ja dufam ze dobre a ze to spinenie nebude nic zle. Drž sa
@bobulkapetka
Už mám volať v utorok to už bude 5 deň. Hej aj ja dúfam že to všetci zvládnu 😊 potom pisem
@bobulkapetka Tak skusila som napisat tej koordinatorke. Tak mam si zvysit davku a hned rano prist na krv a na sono ze to skontroluju co sa deje. No nervy mam riadne...tolke sklamanie...poctivo na pnke aby malinkemu bolo pri mne super a takto sa to pokasle ☹
@lyzinka neboj vše bude ok. napíš zajtra ako si dopadla na kontrole. držím palce. a nestresuj sa aj keď je to ťažké musíš byť v pohode
no žienky ja som si dnes našla kliešťa tak držte palce aby som nechytila boreliózu alebo niečo iné inak môžem aj tú moju ešte nezačatú stimuláciu odložiť :/ ach jaj už keď si človek myslí, že sa niekam pohne tak sa niečo pokazí :/ kliešťa som nemala minimálne 20 rokov a just teraz sa musel prisať na mňa 😢 @lyzinka ty čo nové? bola si v centre?
@bobulkapetka Ahoj. Ano bola som rano urobila mi sono aa sloznica ma 10 mm ze to je dobre. Ale ze zatial tam znamky tehotenstva na 13den nevidi tak sa nevie vyjadrit. Mam cakat o druhej mi budu volat za krv. Kus som si porevala vna kabinke pani co bola predomnou tak jej to vyslo je tehulka...a mna ta smola neobchadza a, cim dalej tym viac sa na mna lepi ☹ uz som na nervy z toho ☹
@bobulkapetka
Neboj nič z toho kliešta nebudeš mať.. pekne pôjdeš stimulovať a nakoniec budeme tehulky spolu keďže ja som teraz nemala vklad 😃 drzkaj sa
@bobulkapetka No vysledky na figu...HCG tam je ale je nizke takze sa to ukoncuje...Dnes mi hned uz aj dosla MS. V stredu ideme k dr Bornayovi sa popytat co dalej co ma v plane aku liecbu nasadi aby sa to male udrzalo a tak dalej...prerevala sommnou celucky den ☹ No nic ine mi neostava len sa dako pozbierat a a ist dalej
@lyzinka to má velmi mrzí 😢 som verila, ze sa Vám to podarí. Som zvedavá co dr poradí ze co ďalej ale nestrácaj nádej.
@bobulkapetka
Ahoj tak už som volala do centra , tak nám zamrazia 4 embryjka tých ostatných 7 zastalo vo vývoji. Ešte ich nechajú do zajtra ale myslím, že už z toho nič nebude. Dosť som z toho bola smutná aj som plakala ale musím dať hlavu hore a myslieť pozitívne, že z tých 4 snáď bábätko bude.

@ivanka0603
Tak vy už máte jedno dieťatko. To je super. No ten inkubator mi nenavrhli 🤔 a koľko to vlastne stojí?. Neviem mozno je to lepsie pre tie embryjka ale asi ak to maju prezit, tak aj bez toho Geri ci ?No my nebudeme mať et až ket. Tak ja dufam ze nam co najviac prežije tu predlzenu motiváciu ale to čakanie je strašne 😁