Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka Dnes sa mi snivalo ze aj ja som robila test, nieaky aky asi ani v skutocnosti neexistuje velmi divne sa to testovalo ale vysiel tam duch.Tak som sa tesila apon vo sne🙂 a teraz sa smejem na tom😀No este stale mi chyba odvaha na testovanie a je aj skoro 7 den po Ket.Po tolkych rokoch si najst aspon ducha by bola to najkrajsie 😍,sme 10 rokov manzelia a 7-8 rokov sa snazime.Snad sa dockame🙏
@adkaaa možno bol nejaký špeciálny. mne sa málokedy sníva. minulý týždeň sa mi nočné mory 😅 akurát, že ja som spachtoš a aj dnes už pred pol šiestou som bola hore. a každý deň už okolo šiestej. nezvyk u mňa. budú tam // uvidíš 🙂 my manželia nie sme ale tiež sa/sme sa snažili 7 rokov. minulý rok som raz skúsila iui a teraz som rovno šla do ivf.
@bobulkapetka My sme minuly rok tiez skusili jedno iui ale to bolo skor vyplnenie casu kym nam schvalili ziadost na ivf.Potom sme isli este na dovolenku a po som zacala stimulovat.To bol august,v septembri odber a ET,v oktobri KET a odvtedy pausa.
Mne sa teraz nieako vela sniva,a spavala som vela len dnes som nieako zle spala.
@adkaaa s tou dovolenkou ste to dobre spravili. my by sme chceli ísť tento rok ešte aspoň na pár dní k moru ale neviem či to bude reálne ak krv potvrdí tehotenstvo :/ ja už som iui ani nechcela skúšať ani nič, rovno IVF. Ja ak budem tehotná budem len jesť a spať a budem ako slon 😂
@bobulkapetka Ani ja som nechcela dalsie iui,skoda penazi v nasom pripade...Veru oddychli sme si a myslela som ze ked taki oddychnuti pojdeme do toho tak to vyjde hned na prvy krat...Lenze sme neni narodeni pod stastnou hviezdou tak smola.....No ja som slon uz teraz tak sa nechcem vidiet ak by nahodou to vyslo potom🙄
@adkaaa veru presne vyhodené peniaze. Radšej som ich rovno do IVF napchala. Aj ten prvý pokus IUI bol v podstate zbytočný ale to som vtedy nevedela. A nevyzeras ako slon 😉 veď keby aj priberieme potom zhodime 😂
@bobulkapetka Veru som ale ako pises priberieme a potom zhodime,ja to robim cely zivot kedze priberiem aj ked sa zhlboka nadychnem🙂Teraz sa mi nieco podarilo zhodit ale za tento tyzdem pomalicky idem spat nahor😠
@adkaaa ale naozaj nevyzeras. Aspoň do tvare určite nie. 😉
@adkaaa
Myslím, že to bol on . A čo tam pridám, keď sú úplne biele.😢 Mala som na jednom ducha ale to bol 6 po ket a aj to sa mi objavil až po vyschnuti čiže to nerátam. My máme ešte 3 ale jeden je horšej kvality . Ja som ohss mala len mierny ale dr . Bornay mi vtedy povedal, že v žiadnom prípade mi neodporúča čerstvý vklad, tak sme išli na vklad až po dvoch nových cykloch.
@adkaaa
Uvidíš a ak sa ti bude zdať, že sa to zhoršuje zavolaj do crm bb. Ja aj keď spinim menej stale mám pocit vlhka ale keď idem na wc na intímke nič, už mi asi šibe. Ale po cikani stale trošku na papieri mám, ale to je skôr ako vytok s trošku hnedym. Ja už neviem ani čo to je 🙈🤦♀️🤦♀️ už si pripadam ako blba, že neviem čo to je
@peggie Ved uvidim....Ja ale budem volat do MT,ja som sa sem vtierkla aj ked sem nepatrim ale Helios ako Helios🙂Aj ked viem co mi povedia tak ako aj minule,zvysit davku na 3x1 Progesteron...Zatial netreba nikam volat,dufam ze to tak aj ostane...Aspon ze to mas slabsie po nasadeni 3x1 mne ani to nepomohlo v minulost...a bobulkepetke to celkom prestalo?
Inak dnes rano som nemala dlho progesteron po prvej navsteve wc isiel von,vtedy neviem co robit ci vlozit dalsi, lebo teda viac ako polka vypadne...🙄
@adkaaa bobulka dnes uz nespini 😉 a nebojte kocky dobre nam to dopadne 😘
@adkaaa
Neviem či bobulkapetka predsa spinit 🤔 no to ti neviem poradiť, bo mne sa to ešte nestalo mne sa skôr stávalo, že potom ako som si ráno vložila, tak o nejaké dve hodiny, keď som išla na wc som mala na intímke dosť toho rozpusteneho čipky, a neviem či to bolo tým, že som trochu splnila a spolu s tým mi to vytekalo. Uvidím teraz lebo zatiaľ mi to tak pripadá, že hej. Mne čo je divne ze keď som včera volala, tak mi ho kázal jesť. Len vtedy vraj ma menšiu účinnosť, čo som čítala. Tak práveže by som ho podľa logiky mala vkladať, keď mám problém či?
@bobulkapetka 😘😍
@adkaaa
Ale ja som asi divna😂😁 tak podľa mňa sa neriad, ja spinim aj medzi cyklami a to som uz, riešila a s x doktormi aj v Anglicku a vraj to mám vtedy ovulku, lenže na ovu teste mi nikdy ta druha clarka nezosilnela ako tá prvá 😂🤣 ale popritom si myslím, že ovu mám lebo presne vtedy cítim aj daný vajecnik
@peggie No ine neostava len cakat...Ja by som ho byt na tvojom mieste zacala vkladat ked spinenie je na ustupe...Ale davku ako kazali.Ja som nikdy nespinila medzi cyklami,len vtedy po ET a samozrejme ked sa ide spustit ms.,ale viem ze niektore baby to mavaju pocas ovulky
@bobulkapetka tak to je super😘ale mas aj ty zvysenu davku Progesteronu nadalej,nie?
@adkaaa ano aj dnes som si dala aj na obed a večer si tiež dám. kým nepjdem v pondelok do centra budem si vkladať 3x1
@bobulkapetka
@adkaaa
Baby vy neviete ako sa robí negatív z fotky?

@adkaaa ty si ešte neskúsila test? či ani neplánuješ? myslím, že kontrolu máš deň po mne či sa mýlim?