Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@peggie Uplne ta chapem tiez mam tieto stavy ze uz sa vdzavam....No potom sa nieako nakopnem a myslim pozitivne😉Kedy by si mala dostat ms?Ja som minuly mesiac mala 29DC a to je aj dnes,ale predtym mesiac som mala 32-33 DC...Myslela som ze si sa vratila k tomu vkladaniu...Pokial to nie je krv tak este je nadej...
@adkaaa
Ja mávam medzi 30- 33, ale minulý mesiac som mala až na 40. Ale to si myslím, že to som bola ešte zmagorena po stimulke. No a dnes mám akurát 30 DC. Vieš ja som si aj vravela, že nebudem smutná keď sa to nepodarí na prvýkrát ale akosi to nezvladam. 😢 ak neberiem odvahu, zajtra testnem a uvidíme čo bude
@peggie Ked ono sa to neda ovplyvnit,ja som si tentokrat povedala ze budem testovat a ked ma k tomu prist tak sa bojim....Spravam sa ako male decko😀...Tak este stale mam 2 mrazacikov,len neviem ci ma nebude cakat skor hysteroskopia...Mi to doporucil Krajkovic,aj by mi to robili v Heliose...
@peggie hysteroskopia je ze laparoskopicky skontroluju maternicu... Vajecniky - vajcovody mi robili tie som mala o.k.Ci tam nieco nie je v poriadku ked sa embryo neuchyti... Tak uvidime je to zakrok a potom neviem po akej dobe mozes ist na ket... Ides testovat este teraz? Ci az rano? Krv mas v pondelok, ze?
@peggie mna podbrušku bolelo včera podvečer. Dnes som sa dostala do lekárne tak ráno testnem s dr.maxom a aj s tým co včera a dnes aby som porovnala. Kúpila som aj ten digitálny s indikátorom počatia ale ten použijem až v nedeľu ak budú čiarky tmavnut.
A nestresujte sa Zienky. Neprospieva nam to 😉 musíme byt v pohodicke aj keď viem ze je to ťažké. Ja som inak strašný nervak a teraz mám na háku 😂
@bobulkapetka
Ja viem . Neboj sa ty už zajtra budeš mať koľajnice. 😘
@peggie rano drzim palce!!!
@bobulkapetka aj sa snazim a cim viac sa snazim tak je to horsie.... Zajtra cakame riadne kolajnice a bude nam veselsie
@adkaaa
@bobulkapetka
Tak ahojte baby, dnes som testla a test je behať 😭 tak si myslí, že u mňa sa happy end nebude konať. Tak držím palceky aspoň Vam😘
@bobulkapetka
Neboj ty si iste tehulka 😘😘😘 no ja viem, že ešte sa môže objaviť ale už tomu nejako neverím. Už urobím test až v pondelok ráno pred krvou.
@peggie veriť treba stále. Na koľku ideš v pondelok?
@bobulkapetka
Chcem ísť hneď ráno, lebo musím byť do 8 hod naspäť v práci a ty?
@peggie neviem este sama. Ale do ôsmej by som tam najpozdejsie chcela byt. Potom uz ak cez zv je dosť hustá premávka.
Ahojte,
@peggie este to nevzdavaj,byt tebou este by som testla v nedelu alebo v pondelok....Stale tam nadej je a ta zomiera posledna😘 aj ked viem ako som sa ja citila minule po vklade a test vysiel negativny...😢
@bobulkapetka a tebe potichu gratulujem,urcite je ciarka silnejsia...som si prezerala tie predtym a je rozdiel pekne viditelny😍
Moj dnesny testik❤🙏😍
@adkaaa jeeeeej ☺️ Paradka teším sa a takisto gratulujem 😘 som za teba velmi rada 🙂👏🏼👏🏼👍🏼❤️
@adkaaa neboj čiarka bude silnieť a vsetko dotiahneme do dobrého konca 😉
@peggie Veru bala som sa a ako som pisala stale som neverila...😕ale dnes rano som si povedala ze idem testnut a budem vediet aspon na com som lebo som sa len stresovala ze ci ano ci nie...a potom tie unavy,spinenie,tazke az zive sny a bolesti brucha...Stale som nevedela co je a co nie je z toho dobre...Tesit sa budem az ked budem mat vysledky z krvi ale aspon mam vacsiu nadej v sebe🙏
@bobulkapetka Dufam ze bude silniet a v utorok vsetko krv potvrdi a ja sa budem tesit ako dnes z tych // .No a to budu potom nervy zakazdym ked bude kontrola...ale dame to,sme silne😘❤
Kocky doktor Bornay je aky? My mame ist na prvu konzultaciu ku nemu

@adkaaa
Áno stale beriem 3×1