icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

adkaaa
15. júl 2018

@peggie Dakujem ti krasne...A vela stastia v dalsom cykle...Potom nas informuj...😘
@lyzinka Aj ty sa drz a vela stastia!!!😘
@bobulkapetka Zajtra nam daj vediet potom kolko si mala HCG,myslim na teba😘

bobulkapetka
15. júl 2018

@adkaaa jasne napíšem hneď ako budem vedieť vysledky 😉

adkaaa
16. júl 2018

@bobulkapetka Ahoj tak silno myslim na teba,cakam co ti povedal😉i....aj ked viem ze nic nevideli a budes cakat az do poobedia na vysledok...Ja som vcera testy nekupila idem si dnes do dr.Max lekarne,vcera boli otvorene ine lekarne tak uz chcem ostat pri jednom type...Alebo kupim digitalny...Este zajtra rano by som chcela testnut pred odberom...

@peggie
@lyzinka vas budeme sledovat v teme KET v auguste a urcite to uz vyjde,musiiii!!!🙏

lyzinka
16. júl 2018

@peggie Ano cca v polke augusta by mal byt ket tak sa uz teraz na to pripravujem a vela jem aby som kusok pribrala 🙂 takze budeme spolu bojovat a verim ze budeme aj mi dve tehulky

bobulkapetka
16. júl 2018

@adkaaa neboj vse dobre zajtra dopadne. Ja v podstate neviem nic 😕 sono mi robili zospodu čiže akurát tak videli sliznicu ktorá je vraj velmi pekná a vyzerá to nádejne ale múdrejší budeme po výsledkoch z krvi a hodnoty hcg. Keby tam aj nieco bolo asi by videli len keby robili cez brucho usg. Ja netuším ako to je takze uvidíme keď zavolajú 🙂 @peggy ty ako? Ktoraze si to bola?

bobulkapetka
16. júl 2018

@lyzinka velmi Vám to prajem 😘

adkaaa
16. júl 2018

@bobulkapetka @peggy A vy ste sa stretli a nevedeli o sebe?Co ste sa nedohodli nieako a nespoznali osobne?Je to super ked sa porozpravate osobne ako tu na mk,viem z vlastnej skusenosti...bolo to velmi prijemne stretnutie so spolubojovnickou🙂

Teraz uz len pockat do poobedia na vysledky babulky🙏

@lyzinka Ja by som ti aj dala zo seba keby sa to dalo...Ja som na tom opacne,chudla som pred ket aj sa podarilo cca 10 kg mozno aj preto to vyslo...Ale to ja som mala nariadene aj z reproimunologie lebo som mala vela nadvahu....Teraz to asi sice lahko priberiem ale potom budem znova bojovat s kg...Drzim palce,informuj nas priebezne.

bobulkapetka
16. júl 2018

@adkaaa ja som nevedela o koľkej pôjdeme a tam budeme kedže nie sme priamo z bb tak sme sa nemohli dohodnúť. Povodne sme mali ist neskôr ale šli sme skor...

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Ahoj nebola si ty náhodou s tslpu mickey taškou?

bobulkapetka
16. júl 2018

@peggie náhodou bola 🙂

peggie
16. júl 2018

@lyzinka
Tak teoreticky ja by som mala mať niekedy tiež v prvej polovici 😘 ak bude všetko ok. Tak už len čakať nam ostava. Idem si kúpiť femibion, lebo do teraz som brala iba čistú kyselinu listovu, no a teraz chcem vyskúšať toto. Baby na mk to dosť chválili, tak uvidím. Ty si ho náhodou nebrala?

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Tak ja som bola tá prvá s mickey tričko 😂😂😂😂 ja odpadnem, že sme mali obidve mickeyho.

adkaaa
16. júl 2018

@bobulkapetka Ved to uz je teraz jedno,aj my sme sa stretli v NR ani jedna sme neni z NR len sme v rovnaky den isli na hematologiu....Len je to skoda🙂Juuuuj ale som nedockava kym ti zavolaju🙂Ja som uz na zajtra urobila plan aby nam doobedie ubehlo,aby som sa nezblaznila😅

bobulkapetka
16. júl 2018

@peggie ja som Disney maniak 😂😂aj deti po postavičkách pomenujem 🤦🏽‍♀️ A co ži povedali?

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Aku vysokú si mala sliznica, ak si pamätáš. No lebo mne sa zdá moja nízka, na to že idem mať ms a vtedy mi rastie dosť vysoko. 🤔🤔🤔 tak len dúfam, že budem môcť mať v ďalšom cykle vklad.

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
No dokopy nič.. povedal mi, že musíme počkať na výsledok krvi a na sone sa akosi vyjadril iba o výške sliznice a o vajecnikoch a tak. No hneď sa ma pýtal, či som si robila test, a keď som mu povedala, že je negatívny, tak myslím, že sonom si to iba potvrdil. Povedal, že budú opäť a dohodneme sa , čo a ako.

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Veď ja by som ťa aj oslovila len som si nebola ista, pretože som to odhadla iba podľa farby laku na nechtoch, no a ja sa vždy ponáhľam do práce a dnes ešte obzvlášť, bo kolegyne maju dovcu, tak som sama 😞

bobulkapetka
16. júl 2018

@peggie ja ani neviem či hovoril koľko mm má sliznica. Viem len to ze vravel ze je velmi pekná a ze to vyzerá nádejne. Tiež sa má pýtal či som robila test a ako vyšiel. Ale ze podstatná je krv a hodnota hcg. Čiže neostáva iné ako čakať. Dnes mám este aj pocit ze má boli v podbrušku 😕

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Ja zasa viacej spinim a brucho ma už dosť boli. Už chcem vysadiť ten progesteron lebo sa už cítim natlakovana ako balón pred prasknutim. Dnes ma aj hlava pobolieva. No ja som mala sliznicu iba 9mm a vtedy na tej kontrole pre vkladom 10mm, takže to je jasné si myslím. Len som vravela, že by som chcela ísť hneď na ďalší vklad, tak mi povedal, že uvidíme, čo ako bude. Tak ma trochu znepokojilo, čo tým myslel

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Neboj to bude v poriadku. Tak bruško ta môže pobolievat. Držím ti palceky 😘 ja už som z týchto cakaciek unavená , zasa čakať na ms , potom na kontrolu atď..... A to mi na tej kontrole pred vkladom hovori, že sliznica je pekne a že to vyzerá veľmi sľubne a vidíš príroda to zariadila inak. 😞 no nič musím nabrať nové sily a pripraviť sa na ďalší vklad

lyzinka
16. júl 2018

@peggie Nooo tak to budeme spolu bojovat. Ja som brala lrn cistu kyselinu nic ine... Premyslam aj ja nad niecim co by pomohlo.. Tak ides odskusat femibion?? Zeby som si ho zbehla aj ja kupit? Hmmm

lyzinka
16. júl 2018

@adkaaa Joj brala by som par kil... Mne na imunologii povedali ze mam podvahu a musim pribrat... Ale akosik nie a nie pribrat.. Neboj teraz priberat musis... Zhodit sa da hocikedy neboj...

peggie
16. júl 2018

@lyzinka
Áno už som si ho aj kúpila, neviem, či to pomôže ale je tam v podstate všetko, čo potrebuješ, tak vyskúšam .

bobulkapetka
16. júl 2018

@peggy @adkaaa @lyzinka volali. Je to pozitívne 👏🏼👏🏼👏🏼 Ale nepýtajte sa na vysku hcg neopýtala som sa ja tela 🤦🏽‍♀️ Len som koordinatorke povedala ze zle správy neprijímam 😂 o týžden v pondelok este kontrola (sono) v centre tak snáď uz bude bobuľku vidieť 🙂 Jaj ženy či sa teším. Adkaaa ty das dobrú spravu zajtra a vy dve koceny budúci mesiac 😘😘

adkaaa
16. júl 2018

@bobulkapetka Gratulujem😘🤰tehulka!!!Tesiiiim sa s tebou!Myslim ze odratavanie dni este neskoncilo,teraz budes znova cakat tyzden ci bude vidiet vacok a potom znova na srdiecko❤...Ale ked si uz tolko vydrzala tak to das az do uspesneho konca...vela zdravicka prajem aj tebe aj bublinke aby krasne rastla👶

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
@adkaaa
Tak ja mám výsledok už oficiálne negatívny , ale ja som to už vedela dlhšie, idem vysadiť lieky a dúfam , že ms čoskoro príde.
@bobulkapetka
Tebe gratulujem a prajem , aby si to dotiahla do úspešného konca 😘

@adkaaa a tebe prajem zajtra ten najkrajší telefonát 😘

lyzinka
16. júl 2018

@bobulkapetka Gratulujem tehulkaaaa super tesim sa. Prajem ti prijemne tehulkovanie.
@peggie Hlavu hore... Neboj cca do troch dni ti pride ms a mozes ist nanovo do toho a uz budeme spolu bojovat
@adkaaa A ty zajtra tiez budes mat takyto super vysledok urcite 🙂 a budes oficialne tehulka

peggie
16. júl 2018

@lyzinka
Tak boli to ale ja sa otrasiem a pôjdem ďalej, predsa to nevzdam po prvom neúspechu 😉😉😉 jasné,že zabojujeme spolu aspoň nebudem sama.

adkaaa
16. júl 2018

@peggie to mi je luto...hlavne sa nalad pozitivne aby dalsi ket bol uspesny... musi!!!
@lyzinka a ty si teraz ktory DC? Uz sa pomalicky chystas? Dakujem tajne dufam ze aj ja zajtra dam pozitivny vysledky a vas to este viac bude motivovat... Raz to vyjst musi!

peggie
16. júl 2018

@bobulkapetka
Potom Vás budem informovať ako pokračujem a aj ty daj priebežne info ako sa máš 😘😘😘