icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

peggie
28. júl 2018

@lyzinka
Neboj vieš ako sa hovorí zlý začiatok dobrý koniec.. takže nakoniec všetko dobre dopadne.. držím palceky , aby si ho zohnala. 😘

adkaaa
28. júl 2018

@lyzinka Ahoj nemala som s tym problem v prvej lekarni kde som prisla ho mali... Co ho u vas nemaju v lekarnach? Neda sa im ho pre teba objednat?

lyzinka
29. júl 2018

@adkaaa Ahoj. Nie cele Brezno aj BB nula bodov.. Ze je celkovy vypadok ze ho nemaju.. Klasicky aspirin maju ale aspirin protect 100ku vobec nie

regina24
29. júl 2018

Ahojte baby dnes rano som si robila test jeto dnes 12den po iui a mam druhu ciarku mam taku slabu druhu ciaru je to mozne ze som tehotna

lyzinka
29. júl 2018

@regina24 Pokial je ciarka druha a predtym si mala test bielucky tak jasne ze mozes byt tehulka uz 🙂

lyzinka
29. júl 2018

Zienky moje idem sa vas este opytat.... Nepremyslali ste alebo teda skor neviete ci v BB v centre samozrejme za poplatok zvyknu davat aj to lepidlo na embryjko aby sa lepsie uchytilo? Poculi ste uz o tom? Alebo mala to niektora z vas?

regina24
29. júl 2018

@lyzinka vcera som mala len jednu ciarku a dnes uz dve . 😀

bobulkapetka
29. júl 2018

@lyzinka Ja som o tom lepidlo počula ale neviem či ho majú aj v bb. Malo by stať okolo 250€-300€ neviem ako sa to presne vola skús v cenníku pozrieť. Ale vraj aj to nie je 100% záruka. Ze skor len “oblb” ale čítala som tu na mk ze si to niektoré baby dávaju. Ze aby mali väčšiu istotu.

lyzinka
29. júl 2018

@regina24 tak potom nie je o com a si tehulka urcite... Krv a sono zi to len potvrdi

regina24
29. júl 2018

@lyzinka vsak jasne idem utorok som zvedava co mi vyde. Dufam ze mi oznamia ze som tehotna . Tak dufat treba . Baby este zajtra si pre istotou spravym test ako to vyde . A uvydi sa

adkaaa
29. júl 2018

@lyzinka ja som si ho vyberala v Nitre... Tak esteze ho mam... Uz by si ho mala uzivat doteraz?

regina24
30. júl 2018

Dobre ranko robila som si rano testik mam druhu ciarku tam ale slabunko.co to moze znamenat . Jeto 13den od iui.

adkaaa
30. júl 2018

@lyzinka Ahoj to lepidlo sa vola embryoglue a v Heliose ho nemaju...Zvysuje sancu ale len nieake male percento...ale kazdy by chcel tie sance zvysit takze by bolo dobre keby ho aj oni ponukali...iank ak by si chcela mozem ti poslat 1 tablicku aspirinu kym nezozenies keby mi das adresu cez IP tak by som mohla do obalky jednu posunut.Tam ich je 10 ks.
@regina24 Dobre rano,nemate foto?Najlepsie je vidno ked date predchadzajuce testy pod seba a tam vidite ten rozdiel...ale ked je duch tak po tichu gratulujem...po iui su tie ciarky slabsie predsa tam dochadza v tele cely proces oplodnenia tak aj HCG telo zacina neskor produkovat....pri ket uz vkladaju 5 dnove oplodnene vajicko tak to uz je blastocysta,stale je to 5 dni popredu ako pri iui preto su ciarky silnejsie na teste...

peggie
30. júl 2018

@bobulkapetka
@lyzinka
@adkaaa
Ahojte dievčatá, tak dnes som bola na kontrole v bb. Tak sliznica je pekna, takže v sobotu o 10.00 mám Ket. Len už sa aj trocha bojím, bo zasa spinim a aj také väčšie kúsky sliznice mi vychádzajú. Tak dúfam, že všetko bude ok a sa budem môcť k Vám tehulkam pripojiť. 🤩😘😘

regina24
30. júl 2018

@adkaaa prvy testik bol vcerajsi a druhy testik je dnesni ale velmi velmi slabunke je druha ciarka tazko sa to aj foti

adkaaa
30. júl 2018

@peggie Ahoj,tak silno drzim palce aby si bola prva ktora bude v auguste uspesna!!!😘Aku si mala sliznicu?A to spinenie si im spomenula?
@regina24 Duch tam urcite je,nech len krasne silnie ale vlastne zajtra to uz potvrdi krv❤🙏!

regina24
30. júl 2018

@adkaaa tak len dufam zajtra rano idem na sono arv ale krv budem vediet az poobede vysledky tak ja len dufam. 😀

bobulkapetka
30. júl 2018

@peggie budeme na teba všetky mysliet a držať palce 🙂

lyzinka
30. júl 2018

@peggie jej to je super sprava tesim sa a drzim ti palceky

bobulkapetka
30. júl 2018

@lyzinka ty ideš hneď po nej 😉

peggie
30. júl 2018

@adkaaa
Áno spomenula som , bol tam dr. Krajkovic a ten mi povedal, že uvidí na sone. No a tam mi povedal, že sliznica je pekna , že ma 11mm . Že to spinenie nebude z maternice . A že pokiaľ je to cokoladovohnede, že sa nemám báť. A ak by sa to zmenilo na krvavé mám mu volať. Ale že zatiaľ je všetko ok. A že mám vyčistiť hlavu. No ale jasné že sa už aj bojím a ešte to spinenie a teraz aj v robote mám tento týždeň strašný. No snáď to dobre dopadne. 😊😊😊

peggie
30. júl 2018

@lyzinka
Ďakujem. Aj ja tebe držím palce , daj vediet , kedy budeš mať termín. Zatiaľ sa drzkaj 😘
@bobulkapetka

peggie
30. júl 2018

@bobulkapetka
Ďakujem 😘 a ty ako sa máš? Malinke v brusku poslúcha?

bobulkapetka
30. júl 2018

@peggie dobre sa mám ďakujem 🙂 poslúcha hádam 😂 nerobi mi zle zatial. Ako doteraz som. Aj keď na dva dni sa mi aj únava vytratila a potom vrátila aj keď uz ani nie som taká unavená ako predtým. Prsia nebolia. Jesť mi moc nechuti a keď aj nieco zjem stačí mi malo a som plna. Alebo keby som aj nieco zjedla sama neviem co 😂 hlavne dnes mám taký nerozhodný den. A to som váha čiže sa nerozhodnosť zdvojnásobí 🤣 ale inak v pohode. Len do Sona sa asi zbláznim tak ďaleko to este je 😕

peggie
30. júl 2018

@bobulkapetka
Ale neboj isto je všetko v najlepšom poriadku. Tak to je super, že zatiaľ nemáš žiadne potiaze.. To aj mne by sa zislo, aby som sa hneď naplnila ako začnem jesť 😂 tak sa drzkaj a ja budem priebežne informovať. No a v sobotu by tam mal byť dr. Bornay, tak dúfam, že on mi bude robiť aj vklad.

bobulkapetka
30. júl 2018

@peggie uvidis. Daj potom vedieť. Budem držať silno palce!

lyzinka
31. júl 2018

@regina24 Ahoj no ako si dopadla? Hcg vysoke?

regina24
31. júl 2018

@lyzinka hcg negat ideme na ivf .este dr diporuvil ist na iui ale tak uz 2iui nepodarilo ide sa na ivf. Skusime.

lyzinka
31. júl 2018

@regina24 To ma mrzi teda a vravela si im aj ze test si mala pozit? Neboj ivf sa podari isto. Krdy zacinate?

regina24
31. júl 2018

@lyzinka hej vravela som ze aj testik bol pozit a ze jeto mozne ale ze velmi nizke hcg mohol byt aj to odysiel . Tak krv bol negat . Tak sobotu tuto ideme na konzultaviu ohladom ivf a potom napiseme ziadost do poistovne neviem ako to dlho odpisu zavysi aj nanich .tak neviem aky je postum ja len dufam ze ivf sa podari .