Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka
Áno až 20, čiže tak ako ty😘
@peggie aspoň bude väčšia istota 😉 len sa dobre zamestnaj aby ti tie dni rýchlo utekali 😂
Ahojte babule, aj ja sa k vam pridavam. Ja som dnes 14 den po ivf. Neuspesnom..vsetko vyzeralo tak krasne, ja som uplne v poriadku, manzel ma zly spg tak nam dr.bornay odporucil ivf.vsetko slo hladko odobrali mi 21 vajicok a sliznicu aom mala 14 mm vysoku. Na piaty den po vklade som zacala spinit a na 7 den krvacat, ale tak ze riedka krv len to tak tieklo.hned som volala bornymu a on ze je to ok ze mam prist 10. Den na krv a cuduj sa svete pozitivna. Hcg som mala 50. Potom na krv na 13 den znova a...bohuzial ze to nevyslo ze to bol asi len pozostatok a mimi odislo. Embryologicka n povedala ze embryjka su ukazkove krasne. Prezilo ich 18 ale koli hlavne financiam sme si dali zmrazit 5. Ja som si bola uplne ista ze to vyjde, som smutna sklamana ale verim ze ket nam uz vyjde. Teraz mam ist k nemu na konzultaciu az 16.8. Velmi sa bojim. Ja uz mam 30r. A citala som ze rozmrazenie tiez nemusia vsetky embjka prezit...
@mimi410
Ahoj ja som tiež bola po neúspešnom KET strašne smutná a dosť ma to vzalo , aj keď som si ho fotila, že na prvýkrát to nemusí vyjsť ( ET som nemala kvôli ohss) Ale musela som sa pozviechat a ísť ďalej, no a dnes som bola na druhom pokuse.
A to som od teba o dva roky staršia, tak sa neboj a hlavu hore, viem aké to je ťažké ale musíme ísť ďalej 😉 tiež som sa bála rozmrazenia embryjok ale zatiaľ sa obidve rozmrazili pekne takže sa neobavaj. Oni to mrazenie majú vyspickovane tak, aby bolo čo najsetrnejsie k embryjkam.. držím ti palce v ďalšom pokuse
@peggie dakujem si zlata. Drzim ti palceky. Daj vediet ako. Budem na teba mysliet. toto cakanie je strasne. Ja som tiez mala ohss ale len mierne vraj, ale nafukovalo ma ako slona tak mi nakoniec povedali ze je to v norme tak mozme dat aj cerstve embrijko. Ale na druhej strane, mozno ket je lepsi predsa sa aj telo ocisti od hormonov. Ja sa uz utesujem akokolvek. Este dva tyzdne cakania kym sa dozviem kedy na vklad.
@mimi410 Ahoj. Vobec nezufaj. Ja som mala 7vkladom a vzdy neuspesne.. Dva som mala tak ako ty.. Hcg sa potvrdilo... A o par dni uz kleslo... Cize zase neuspech... Potom jeden vklad vysiel.. Hcg krasne... A v 4mesiaci sa to skoncilo kyretom.. Co som sa uplne zblaznila z toho... Zmrnili sme centrum... Isli sme do BB... Dr Dornay nam dal porobit vsetky vysetrenia.. Imunologiu.. Alergologiu.. Hrmatologie.. Genetiku.. Sice 3mesiace som sa zaoberala len vysetrenim ale stalo to za to... Prisli mi na syndrom lepivych dosticiek... A teraz uz odratavam kedy mi pride MS aby na 14ty den som sla na sono a na 19ty den na vklad pre moju bobulku... Takze naozaj nezufaj... Tak to asi malo byt... A hlavne vycisti mysel teraz a tes sa na novy vklad a ver ze bude uspesny 🙂
@lyzinka dakujem pekne. Moja si si prezila. Tazko sa to znasa ale veru ine nam neostava len musime verit ze vsetko bude super. Dr. Bornay je fakt super doktor a vsetko vysvetli ozaj dopodrobna. U nho si ozaj v dobrych super rukach, pre svoje pacientky robi maximum. Mi k nemu chodime uz pomaly rok a tiez sme si presli vsetkymi moznymi vysetreniami.
@adkaaa
Ahoj áno už je mi lepšie. Ja som tiez vždy hovorila, že by som chcela jeho , no a teraz tam bol a to tam nemal byť, takže som sa riadne potešila. Áno on je super a viem , že urobil maximum. Už je to len na bublinke, tak dúfam, že sa pekne uchyti a ja sa pridám do vášho klubu 😘😉 a ty ako už máš aj nejaké nevoľnosti?
Ahojte baby ,idem na IVF pripravu mam ze zacnem uzivat od 18.8.2018. Provera5mg
Potom pichat si injekcie Diphereline 0.1mg
Apotom budem pichat si Meriofert 225iu.
Povedalimi ze musim vela pit 3,4litre vody vela bielkovin mam jes chcem sa spitat pocas tich liekov a injekcii ste boli na pn .
Pocity ste mali ake od tych liekov -.
@mimi410 drzim vam palce aby sa vam to podarilo ja idem teraz. Na ivf prvikrat idem spripravou zacinaom 18.8.2018zacnem brat lieky potom injekcie nJpfv tbl . Provera5mg a potom injekcie Diphereline 0.1mg, potom neskorsie inj brat. Meriofert 225iu.
Vyste mali ake davkovanie a ake lieky ste mali .
Ako prebiehalo odber vajivok bolelo to jak dlho ste museli vakat po anesteze .
Dakujem za info
@regina24 dakujeme pekne, aj ja tebe. Ja som si pichala diphereline a potom menopur. Po tom menopure mi boli dost blbo, ale pichala som si vecer tak som potom uz len lezkala. Odber vajok je tiez v pohode troska to pobolieva ked odznie ten liek od bolesti ale v pohode si mozes dat napr. Ibalgin. Mi sme sli na vklad piaty den po odbere, ale bohuzial neudrzalo sa to. Ale da sa to v pohode zvladnut. Ja som zacala so stimulaciou v juni a uz ked som zcala brat druhe injekcie tak som sla na pn a som rada lebo neviem ako by som to zvladala v robote a vlastne ostavam na pn dufam ze nam vyjde ket az do materskej.
Ahojte. Neviete ktorý doktor robí v CRM tento týždeň prosím?
@peggie @bobulkapetka @adkaaa Dievcence moje huraaa dosla MS tak uz ratam... Ale vychadza mi to na nedelu... Myslite ze aj v nedelu robia vklady??
@lyzinka Ahoj,no super!!!Robia vklady aj v nedelu,ale z mojej skusenosti - tiez som si to v den MS ratala a vychadzalo mi to na nedelu,a na 14 DC ked som bola na sone mi povedali ze utorok.Takze vsetko uvidis na 14 DC,ale nemusis sa bat keby to ozaj vyslo v nedelu tak robia aj v nedelu😉
@lyzinka vidíš ak by robia aj v nedeľu 🙂 a začína odpočítavanie 😉
@amalia8 ktorý tam bol doktor?
@bibiankaka Bornay ☹, bolo to fakt hrozne
@amalia8 😞😱 toto správanie by som ja osobne na dr. Bornaya nepovedala. Ja mám s ním dobrú skúsenosť. Úprimne si ho ani neviem predstaviť takto rozprávať. Mne príde skor ako farár... a vašej mamky mi je ľúto 😢 ale tak zas podľa mna je dobre ak vedia načo príbuzný najbližší umreli aby mohli u vás prípadnú chorobu vylúčiť. Napríklad u nás v rodine sa najviac vyskytuje rakovina čiže je veľká pravdepodobnosť ze by som mohla mat aj ja a preto som viac sledovaná... čiže takéto otázky sú podľa mna na mieste aj keď sú nepríjemne... môj názor. Ale dufam, ze ďalšia vaša návšteva centra bude kladná a budete mat lepšiu skúsenosť. Možno s oným lekárom. Držím palce
@amalia8 @bobulkapetka aj ja si tak myslím, síce svojim vypytovaním je dosť nepríjemný, ale sú to veci čo potrebuje vedieť.. a dosť má aj takú interakciu na pacienta, čo si ako asi predstavujete.... mne sa to tiež dáko veľmi nepozdávalo, nemala som z neho dobrý pocit, ale aspoň sa zaujíma o pacienta a vie fakt pomôcť
No ja som v tomto centre nikdy nebola ale chodim k panovi dr. Do ambulancie...a zase ja som rafa ze sa pyta, pred tym som mala dr. Ani mu ani bu nic nepovedal, vysetril a dovi...sice u bornay si akonna vysluchu ale zaujima sa a chce vediet vsetko a ro je super a za tvoju maminku ma to mrzi ale je to jeho praca vediet rodinnu anamnezu aby vedel predvidat...verim ze dialsia navsteva bude lepsia... inak vsetky moje zne odisli od sv. Gyn. A presli k nemu a su len a len spokojne
Ahojte.coskoro nas caka odber vajicok. Moze byt po zakroku manzel pri mne?

@peggie velmi drzim prsty, aby babatko krasne rastlo 😊