icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

julinka2787
29. aug 2018

@bobulkapetka
@mirpet babulky zajtra rano si mam dat progesteron,ci az po sone?od spodu robia,ci cez brucho?

lyzinka
29. aug 2018

@julinka2787 Sono robia od spodu a tabletku si vklude mozes dat alebo ak nechces rano tak potom po sone dodatocne si das

peggie
29. aug 2018

@lyzinka
Ahoj mňa prvýkrát riadne bolelo podbrusko po vklade a nič z toho a druhýkrát ma tiež iba pichol a zasa nič. Čiže na to sa nedá viazať. Neboj všetko bude ok a ty budeš tehulka 😘😘😘

bobulkapetka
29. aug 2018

@julinka2787 sono robia zospodu. ja som si nedala dala som si až po sone ale nič sa nestane ak si vložíš aj pred. cez bruško až pozdejšie robia sono. mne v 9tt ešte nebolo vidieť cez brucho plod ale v 10tt už áno...

julinka2787
29. aug 2018

@lyzinka ďakujem ti ;)

julinka2787
30. aug 2018

Baby,bolo vidno 0,44cm gestacny vak.😍😍😍😍 o dva tyzdne kontrola.

bobulkapetka
30. aug 2018

@julinka2787 super gratulujem a teším sa s tebou 👏🏼👏🏼 O dva týždne uz budeš vidieť aj ❤️ biť

amalia8
30. aug 2018

Zeny, boli ste aj same v tomto centre na nejake vysetrenie bez manzela? Lebo budem tam musiet ist na folikulometriu, a akurat ten den bude manzel pracovne odcestovany. A doteraz sme tam vzdy videli len partnerov spolu. Tak ci tam nebudem za chudinku, ze som tam sama, bez svojho muza ☹.

misik14
30. aug 2018

@amalia8 bola som viac krát sama.. manžel bol so mnou len na vstupnom vyšetrení, v deň iui a po mesiaci na poslednej kontrole, keď už bilo srdiečko 🙂

julinka2787
30. aug 2018

@amalia8 ja som tiez chodila sama pokial bol v praci a nebol potrebny 😁

bobulkapetka
30. aug 2018

@amalia8 kľudne môžeš aj sama. Pri folikulometrii potrebný nie je. Vačšinou chodia spolu len vtedy ak je potrebný aj partner/manžel inak zvyknú ženy same chodiť 🙂 takze neboj nebudeš za chudinku 😉

julinka2787
30. aug 2018

A tu je v plnej krase.uz aj volali kvoli výsledkom z krvi

mimi410
30. aug 2018

Ahoj zienky, ja som dnes 9 den po ket. Nemam ziadne problemy, trosku ma niektorw dni pobolieva na pravej strane aj dnes rano, tam mi vkladali embryjko. A troska ma chyta panika. Testnut sa bojim ze tam nic nebude. Ale ak by nahodou to nevyslo uz by som asi krvacala nie??? Bornay mi povedal, ze menstruaciu ak tak mam ocakavat az o tyzden podla vysledkov z krvy ale ovulku som mala tak sme do toho sli. Co myslite???

lyzinka
30. aug 2018

@julinka2787 parada krasa super gratulujem a hcg si mala asi dost vysoke ze?

bobulkapetka
30. aug 2018

@mimi410 s týmto ja skúsenosť nemam ale pravdepodobne by sa krvácanie spustilo. Ak by si tešila uz by ti mohol druhu čiarku ukázať. Alebo počkaj este dva tri dni a určite ti uz ukáže. Každá sa bojíme ale raz ta odpoved aj tak príde... ale ja by som uz skúsila testnut 😉

julinka2787
30. aug 2018

@lyzinka dakujem krasne.netusim ake hcg bolo.telefón zdvihol muž a ten sa nepýtal

mimi410
30. aug 2018

@bobulkapetka v pondelok uz idem na krv..dnes som aj bola v lekarni ale odolala som, ale skusim asi nech viem na com som

bobulkapetka
30. aug 2018

@mimi410 potom daj vedieť výsledok.

ivik6
30. aug 2018

Dievcata prajem vam tie vytuzene dve ciarky, mna caka stimulacia zachvilu, tak dufam ze aj ja coskoro budem tehotna 🙂 ale tesim sa s kazdou jednou z vas 🙂

bobulkapetka
30. aug 2018

@ivik6 neboj aj ty si tie dve // čoskoro nájdeš 😉

ivik6
30. aug 2018

@bobulkapetka dakujem 🙂 verim ze ano

lyzinka
31. aug 2018

@mimi410 Ahoj no co skusila si testnut? Verim ze tam najdes dve ciarocky ☺️

mimi410
31. aug 2018

@lyzinka bala som sa, ale strasne..v pondelok idem na krv a vecer mi povedia vysledok..uz to nejak vydrzim..idem s extrwmu do extremu. Najprv pri et som krvacala az moc.. A teraz absolutne nic...

lyzinka
31. aug 2018

@mimi410 Ako klobuk dole pred tebou ze to tak zvladas..... Ja som dnes 3den po KET a uz ma ide porazit od nervov ze by som najradsej uz testovala nech viem na com som... A prvy krat si skusala aj test ci tiez nie? Boze daj mi kus tvojich nervov aby som vydrzala dako aspon do 9teho dna he he🤣🤣

julinka2787
31. aug 2018

@lyzinka ja som nevydrzala.ved testuj aj skor kludne.😉

lyzinka
31. aug 2018

@julinka2787 Ale ty si extra asi 🤣lebo na 5ty den tu este nikomu asi test nevysiel pozitivne ako tebe 🤣🤣🤣🤣 Je mi jasne ze ani ja nevydrzim... Len zase tolke sklamanie ak nic z toho...

julinka2787
1. sep 2018

@lyzinka ved ak budes testovat skor,tak s vedomim,ze je este skoro 😉velmi ti drzim palce 😊

peggie
1. sep 2018

@lyzinka
Neboj nič, ja verim tomu, že už to bude ok a ty sa pridáš k tehulkam. A mne dodas nádej, že po vyšetreniach sa nám to tiež podarí. Držím ti palceky a veľmi ti to prajem.🤩😘

lyzinka
1. sep 2018

@peggie Dakujem velmi pekne. Pevne verim ze sa to podari konecne aj nam dvom a budeme obe tehulky 😘 V stredu skusim test to uz bude 8den tak snad test nieco ukaze aspon daky naznak.. Len to cakanie je neskutocne...

peggie
1. sep 2018

@lyzinka
To ti verim, budem ti držať palceky , nech je tam v stredu uz aspoň dusik 😘😘😘😘 to už by sme mali byť aj mu tehulky, bo mám pocit, že už sú všetci okrem nás dvoch, tak ty to nakopnes a ja sa pridám 😊