icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

zuzlicek44
23. nov 2017

Na druhej Rosinská poslala na endokrinologiu(štítna v poriadku a ostatné testy sa ešte robia)...mala som jeden cyklus duphaston + clostyl no nezabral...povedala že ešte vyskúšame jeden mesiac a potom navrhuje ivf...trochu sa mi to nezdá...(ale som ťažký prípad tak tomu aj verím) 😁 no nepôjdem po mesiaci na ivf 😎

mirpet
23. nov 2017

@misudix Ahojky.Citim sa strasne,boli ma veľmi brucho ale nečudo keď mám zväčšené vajecniky,len dúfať ze sa to nezhorsi,nemozem ani chodit,a trošku som tiež smutna ze mi teraz nemôžu hneď robiť transfer. Držím nám palce🙂

eva1984
23. nov 2017

@misudix zajtra idem...o 9ej tam mame byt. Ux sa tesim fakt uz nech su von 😄 len spim a jem....ked mam ist do skolky po maleho tak idem ako mumia sa nejdem prebrat.😄
Daj vediet kolko mate...

mirpet
23. nov 2017

@misudix Ahojky.Uz si volala do CRM? Ako to vyzera? U nás z 24 vajicok bolo zrelých 20 a 17 sme dali oplodnit,uvidime ako sa to bude vyvíjať dalej

mirpet
23. nov 2017

@eva1984 budem na teba myslieť. Určite sa nemusíš bat,vsetko prebehne v poriadku

misudix
23. nov 2017

@mirpet
Tak uz som volala, 6 sa podarilo oplodnit , tak cakam zasa do soboty.
Dnes ma uz ani brucho neboli, tak zacnem normalne fungovat, vcera sa to dajako nedalo 😊

mirpet
23. nov 2017

@misudix tak to je super,aj to ze ta už nič nebolí. Ja nedokážem nic,ani chodit,bolia ma cele brucho,tak musím len ležať. Držím prsty aby to v sobotu bolo dobre

misudix
23. nov 2017

@mirpet
A ty si volala do BB, ci mas inak postupovat?
Kedy mas kontrolu? Snad sa Ti to ukludni, velmi drzim palce.

eva1984
23. nov 2017

@misudix parada ze 6 sa podarilo oplodnit...drzim palce velmi...
@mirpet dakujem uz sa aj tesim ze budem moct fungovat normalne...

mirpet
23. nov 2017

@misudix Nasadili mi ďalšiu liecbu...ďalšie injekcie na to OHSS a fraxiparine si musím pichať kým nedostanem MS,potom kontrola a príprava na KET

mirpet
23. nov 2017

Tiež sme volali embryologicke...postup máme ten istý len nám to zamrazia v pondelok keďže nebudeme mat teraz vklad

misudix
23. nov 2017

@mirpet
Predpokladam, ze mas kopec oplodnenych vajicok ☺
Drzim palce, aby to islo vsetko podla predstav, hlavne nech je Ti lepsie. A to si sa tesila, ze sa zbavis injekcii 😕

lyzinka
23. nov 2017

Ahojte zienky. Prosim vas ktoreho doktora odporucate? Chodila som do ISCare v BA a neskutocne sklamana odchadzam od nich a chcem ist do BB vyskusat stastie.😒

miriamkaaaa
23. nov 2017

@lyzinka zamna urcite Dr.Rosova mila a hlavne ochotna doktorka ale tam su vsetci perfektny😉

misudix
23. nov 2017

@lyzinka
Dr.Rosova, neskutocne ludsky pristup a Dr.Krajkovic odbornik, je fajn a vsetko vyborne vysvetlia. Su tam skveli doktori aj kolektiv 👍

eva1984
24. nov 2017

@lyzinka BB je uplne super...budes spokojna....normalny a mili ludia...krajkovica som este nestretla ale bornay a rosova su velmi zlati.
Ale aj sestricky su fajn.
Na BA som pocula aj ja vela staznosti....

misudix
24. nov 2017

@eva1984
✊✊✊✊ drzim palce

mirpet
24. nov 2017

@lyzinka ja tiež môžem potvrdiť spokojnosť s CRM v B.B. Pani Dr.Rosova a p.Dr.Bornay sú super,neuveritelny a ľudský prístup s akým som sa ešte nikde inde nestretla.rovnako celý ostatný personál je ustretovy

lyzinka
24. nov 2017

Dakujem za radu ideme sa skusit objednat lebo v BA 5000eur minutych a vysledok ziadny...len milion liekov v sebe.... este raz dakujem baby drzim vam palce nech ste cim skor tehulky 😉

eva1984
24. nov 2017

@misudix
@mirpet caute baby uz som doma...mame 9 vajicok.

mirpet
24. nov 2017

@eva1984 Super...Nech to ide dobre aj ďalej 🙂

eva1984
24. nov 2017

@mirpet tfuj tfuj...😀 a vam sa ako vyvijaju?

misudix
24. nov 2017

@eva1984
Tesim sa ze je to super 😉
Ako sa citis?
My sme zatial pri cisle 6, zajtra mam volat kolko sa ich rozdelilo spravne...takze zasa stresujem

mirpet
24. nov 2017

@misudix Tak, zajtra volame spolu 🙂. Som zvedava ako sa to vyvija. Mňa však stále trápi OHSS, a neviem kedy mi to prejde,je to hrozné. ☹

eva1984
24. nov 2017

@misudix no citim sa uz ok...ked sme prisli domov aj som raz zvracala a potom sa mi ulavilo. Unavena ale inak ok....
Jeden stres z odberu presiel a teraz dalsi prisiel kvoli embryjkam 😄😂 mame to tazke my zeny....😀

mirpet
25. nov 2017

@misudix Ahojky.Myslim na teba..ako to s vami vyzera?volala si do CRM dnes?🙂

misudix
25. nov 2017

@mirpet
@eva1984
Tak ako ste dopadli baby?
Ja som dovolala a drzi sa mi cely pocet, mam stale 6 embryii , 8 bunkovych.
Ked to takto pojde dalej v pondelok ideme na to, ale nechcem nic zakriknut...takze v pondelok budem vediet finalny pocet.

eva1984
25. nov 2017

Ahojte tak vysledok je 8 zrelych vajok z toho sa spravnym sposobom oplodnilo 5. Super sa tesim....

mirpet
25. nov 2017

@misudix to je super.My máme zatiaľ 15 emryi 7-8 bunkovych..uvidime koľko vydrží dalej🙂

eva1984
25. nov 2017

@misudix parada 6 je krasne cislo... Drzim palce velmi ....