Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Tiež sme volali embryologicke...postup máme ten istý len nám to zamrazia v pondelok keďže nebudeme mat teraz vklad
Ahojte zienky. Prosim vas ktoreho doktora odporucate? Chodila som do ISCare v BA a neskutocne sklamana odchadzam od nich a chcem ist do BB vyskusat stastie.😒
@lyzinka zamna urcite Dr.Rosova mila a hlavne ochotna doktorka ale tam su vsetci perfektny😉
Dakujem za radu ideme sa skusit objednat lebo v BA 5000eur minutych a vysledok ziadny...len milion liekov v sebe.... este raz dakujem baby drzim vam palce nech ste cim skor tehulky 😉
Ahojte tak vysledok je 8 zrelych vajok z toho sa spravnym sposobom oplodnilo 5. Super sa tesim....

Na druhej Rosinská poslala na endokrinologiu(štítna v poriadku a ostatné testy sa ešte robia)...mala som jeden cyklus duphaston + clostyl no nezabral...povedala že ešte vyskúšame jeden mesiac a potom navrhuje ivf...trochu sa mi to nezdá...(ale som ťažký prípad tak tomu aj verím) 😁 no nepôjdem po mesiaci na ivf 😎