icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

lyzinka
5. sep 2018

@adkaaa @bobulkapetka @peggie Tak ja som dnes 8den po KET a skusila som testnut uz od 5teho dna.. A testy ma uplne zneistili.. 5-6-7-8den ciarka skoro rovnaka minimalny duch ktory je zle viditelny.. Skusila som iny test... Tam zase ina ciarka... Skusila som digitalny a tam zas ine ukazalo 😂😂😂😂 tak som uz magor z testovania.... Ale jedna kamoska v nemocnici v piatok na 10den mi vezme vopred krv nech viem ci sa daco vobec deje.....Myslite ze to ma vyznam? Lebo prvy krat som vobec ani nespinila ked sa uhniezduje bobulka... Je toto normalne??? Uz som s nervami na dne he he

adkaaa
5. sep 2018

@lyzinka Gratulujem podla mna su vsetky pozitivne😍,aj ti duchovia silneju👏,drzim palce aby ti to v piatok potvrdili!!!Tesim sa s tebou!A do centra mas ist v utorok,ci ani neplanujes ist?

adkaaa
5. sep 2018

@bobulkapetkaahojcek,ja sa mam dobre,len stale unavena a ospala...Tak tebe nepresli nevolnosti este?Ja som nezvracala ani raz,ale zle mi byvalo ale uz mi davno nebolo ...Prave som vysadila Progesteron tak o starost menej,dnes koncim 12 tyzden tak buduci uz prejdem do druheho trimestra...Nieako sa to rozbehlo.🙂Zajtra idem pre vysledky z krvi co mi brali,tak dufam ze budu vysledky o.k. a nebudem musiet rozmyslat nad trisomy testom...Ja mam dalsiu poradnu az 26.9. ale myslim ze to rychlo prebehne.Uz mas aj brusko?

lyzinka
5. sep 2018

@adkaaa Dakujeeem no zatial sa moc netesim.. Jasne pojdem aj do BB v utorok som objednana na sono aj na krv... A tebe uz brusko vidiet? A baby @adkaaa @bobulkapetka @mirpet pamatate si ake ste mali hcg na 14den ked vam volali z centra???? Nech mam aspon s cim porovnavat ci to ide dobrym smerom v utorok

adkaaa
5. sep 2018

@lyzinka Ja som mala HCG na 14 dpt 1004,ale dobre vies ze kazda sme ina a je to individualne😉Myslim ze mi uz brusko vytrca,hlavne to vidim ked lezim na chrbte,predtym som to nemala🙂Ja som nebola stihla,tak brusko som mala aj pred tehu😕,ale take ine bolo a teraz sa mi zda ine🙂

julinka2787
5. sep 2018

@lyzinka supeeeeer.Gratulujem ti.podla mna krasne ciarky na 8den.
Mne sa strasne vlecu dni.ten tyzden trval aspon tri tyzdne a dalsi ma este caka do kontroly.

bobulkapetka
5. sep 2018

@adkaaa no mne do 11tt nebolo nic. V 11tt som zvracala dvakrát. Raz som ani nestihla na wc tak rovno cele raňajky do umývadla (umývala som si práve zuby). Potom pár dni nic a prvý den 12tt to začalo. A zveaciam skoro každý den. A niekedy mi odtane až hrča v hrdle a zle mi je cely den aj keď uz nezvraciam... ja som bola tiež pred dvoma týždňami na krv a zajtra budem vedieť vysledky. Snáď bude vsetko Ok. Ja este vkladám progesteron ale uz len 100mg a uz budem vysádzať. Mám pár tabletiek tak uz donesiem ale budem rada keď ich uz vysadím. A či mám bruško? Neviem 😂 ja som mala v podstate stále ako tehotna ale niekto tvrdí ze mám väčšie aj prsia aj brucho ale ja si to nejak nevidim. Na váhe som nepribrala ani gram zatial. @lyzinka ja netuším aké som mala hcg kedže mi to nepovedali a ja som sa neopytala. Má to ani nenapadlo keď ni oznámili ze to vyšlo 😂 neboj ani teba to nebude v tej chvíľu zaujímať 😉

lyzinka
5. sep 2018

@bobulkapetka No pocuj ale od trj prvej fotky co si mi poslala a tato v 13tt tak je to rozdiel uz 💓😘 a veru ak povedia ze je vsetko ok budem stastna ako blcha... Ale tak byva mi dost zle dnes mam zaludok hore nohami doslova... A chlap mal zuvacku a dychol na mna a to bola moja konecna vsetko islo von....
@julinka2787 dakujrm velmi pekne no mne sa tieto dni vlecu priserne pomalicky a to som si dala dovolenku ze nech oddychujrm doma... Do utorka sa asi zblaznim..

bobulkapetka
5. sep 2018

@lyzinka len neviem či v 10tt som nemala väčšie 😂 ja s vonami zatial problém nemam ale veľa báb áno. Ze niektoré ani sprchac citit chlapov nemôžu... neboj vsetko bude v poriadku a budúci rok sa z nás stanu mamičky 😘

adkaaa
5. sep 2018

@bobulkapetka jeej pekne uz mas brusko,musim sa aj ja odfotit,aby som mohla pozorovat rozdiely🙂a zavidim ti v dobrom ze si nepribrala ani gram,na mna sa lepi a lepi...zapisu ma do guinessovej knihy rekordov😝

bobulkapetka
5. sep 2018

@adkaaa Dakujem 🙂 iste aj ty máš uz krásne 😉 asi som nepribrala lebo som zvracala 😂 ale ja to iste dobehnem 🤣

mirpet
5. sep 2018

@lyzinka ja som mala dost vysoke hcg 2600 tak nejak. A uz aj na sone bolo vidiet,co je netypicke 2tyzdne po Ket. Ale aj take sa deje

peggie
5. sep 2018

@bobulkapetka
Jeeej ako ti pekne rastie bruško 😘 drzkaj sa a nech ťa už tie nevoľnosti netrapia

peggie
5. sep 2018

@lyzinka
Neboj isto si tehotná 😘 dkuz urobiť o dva dni a uvidíš, že už to bude silnejšie. Potichučky to gratulujem a držím palceky, aby ti to dobre dopadlo. Ale teraz to už vyjde , ja tomu verím.

lyzinka
5. sep 2018

@mirpet @peggie Dakujem krasne... No v tesenimusim byt opatrna.. Citala som ze sono ukaze gestacny vak az ked je hcg 1000a viac... Tak som zvedava kolko bude...

bobulkapetka
5. sep 2018

@peggie Dakujem. Dufam aj ja ze nevoľnosti ustúpia 🙂 a neboj po vyšetreniach a nasadenej liečbe bude aj z teba 🤰🏼😘

peggie
6. sep 2018

@bobulkapetka
Ďakujem, no v to dúfam, že mi to pomôže. Už len čakať , kým sa všade dostanem. To je na tom najhoršie. Hlavne tá reproimunologia , to je hotová katastrofa. Drzkaj sa 😘

bobulkapetka
6. sep 2018

@peggie možno este bude niekto zas termín chcieť vymeniť. Ak zahlaidnem zas ti to tu hodím 😉 zatial oddychuj a drzkaj sa 😘

lyzinka
6. sep 2018

@adkaaa Ahoooj no ako dopadla krv? Vsetko v poriadku?

adkaaa
6. sep 2018

@lyzinka Ahoj,krvne vysledky zo screeningu mam v poriadku...tak mi odlahlo,a uz som sa rozhodla ze trisomy testy robit nedam🙂a ty sa mas dnes ako?

lyzinka
6. sep 2018

@adkaaa Jej super parada tak sama dobra sprava dnes... Ty mas vysledky super... @bobulkapetka ma v brusku krasnu babiku... A ja v pohode... Zajtra idem na to HCG som zvedava kolko bude a potom v utorok pojdem do centra na kontrolu po 14dnoch....dufam ze aspon nieco uvidia na sone..

bobulkapetka
6. sep 2018

@adkaaa no super ze vysledky sú v poriadku. Ja som sa svoje nedozvedela lebo som bola v inej ambulancii a nemal tam záznam tak musím ist v utorok sa sestričky opýtať. 5.10 mám ďalšiu kontrolu kde mu budú brat krv na trisomy. Aj to sa chcem este popýtať aké to vlastne testy sú aj keď priblizne viem. Drobec má uz 5,9cm a termín mi posunuli o den na 19.3.19. Len to predpotopne sono 😂 vyzerá drobec ako 👽 Budha. Uz keď budem v našej ambulancii bude pekná fotecka dufam lebo zatial sú to take machulky. A otočený bol tvárou vpred. @lyzinka Dakujem 😘 za chvíľku budeme sa dívať na tvojho drobčeka ako rastie 😉 zajtra budem netrpezlivo čakať aj keď výsledok uz viem aký budeš mat 🙂👏🏼🤰🏼

julinka2787
6. sep 2018

@lyzinka a tebe testy tmavnú pekne? som zvedavá na zajtrajšie výsledky. veľmi držím palce, ale aj tak vieme, že to bude pozitívnejšie ako pozitívne ;)

lyzinka
6. sep 2018

@bobulkapetka @julinka2787 Dakujem dievcence zajtra vam dam vediet urcite... Aj ked oficialne vysledky budu v utorok na 14den....zajtra je len 10den ale pri tom vsetkom cim som si uz presla chcem vediet ci sa aspon nieco deje... Aspon porovnam za 4dni ci vobec narastlo hcg.. No test som si dnes skusila spravit... Ale neviem na 9ty den ci je ciarka postacujuca... Tie prve dva z vrchu su dnesne.. Skusila som pepino a este aj inu znacku..

bobulkapetka
6. sep 2018

@lyzinka určite je dostačujúca neboj. Moja na 8 den bola svetlejšia.

julinka2787
6. sep 2018

@lyzinka krásne tmavnú 😍 teším sa aj za teba

lyzinka
7. sep 2018

@julinka2787 @bobulkapetka @adkaaa tak dnesny test dopadol takzo...... A zienky bola som na krv u tej kamosky a hcg na 10ty den je 335.3 cize ak vsetko pojde tak ako ma tak na 14ty den by mohlo dosiahnut hodnotu 1000.

bobulkapetka
7. sep 2018

@lyzinka 👏🏼👏🏼👏🏼 Ja som to vedela 😘 super teším sa

adkaaa
7. sep 2018

@lyzinka 😍😍😍Super,velmi ti to prajem,jasne ze v utorok budes mat cez 1000👏,gratulujem😘!!!

peggie
7. sep 2018

@lyzinka
Gratulujem moja, veď už si to riadne zaslúžiš, keď si toľko toho musela podstúpiť. Tak sa opatruj a dávaj na seba a bublinku pozor.😘