Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka veru zajtra 😉 jasné,že dám vediet
@julinka2787 Ahoooj no ako sono? Uz si videla svoju lasku malicku?
@mirpet @adkaaa @bobulkapetka @julinka2787 Zienky.. Ukludnite ma kusok.. Lebo mam neskutocny strach... Strasne mi vrta hlavou ked som mala take vysoke HCG nemalo sa na sone objavit nieco viacej? Gestacny vak zltkovy vak? A nie len malinka dutinka? A budem v utorok vidiet aspon malinke na sone? A srdiecko? Strasidelne sa bojim a do utorka sa asi zblaznim od cakania. 😭😭😭😭😭😭😭
@lyzinka neboj sa vsetko je určite v potiadku. Hlavne sa nestresuj a buď kludna!!! Uvidis budúci týžden uvidis aj stdiecko
@lyzinka a ty klud moja.vsetko je v poriadku.😉
@julinka2787 super 👏🏼👏🏼 A koľko má mm cervicek? @lyzinka o týžden nam ty pridas takúto fotecku 😘
@julinka2787 wau to je krasa.. Super gratulujem z celeho srdiecka... Tak uz len pozor na seba davaj..
@adkaaa dakujem kusok si ma ukludnila.. Dufam ze vsetko bude dobre... A ty ostavas uz na pnke stale az do materskej?
@bobulkapetka 6mm mu nameral Bornayko 😉
@lyzinka dakujem krasne. Si na rade s takymto obrazkom 😊
@julinka2787 Gratulujem,krasne foto!!!Nech len babo krasne rastie!!!
@lyzinka Ja uz budem pravdepodobne doma stale na rizikovom,ked mi tu diagnozu dala hned na zaciatku...o dva tyzdne poradna tak uvidim co povie gyn...Neboj sa vsetko je aj bude v poriadku...V utorok nam pridas krasny obrazok aj ty ako julinka2787.
Ahojte baby mne zostalo injek pred ivf. Dipheriline 0,1 jeden balik .ak by mal niekto zaujem .
Chcem sa spitat kto ide na odber vajicok teraz nedelu 16.9 ?
Ahojte tak dneska som uz po odber vajicokcelkom rychlo to prešlo. Pravde podobne vklad by mal byt piatok .
Pristup personálu ,velmi dobry velmi som snimi spokojna . Doporucujem .
Tak uz aby to vyšlo.
@julinka2787 gratulujem .
Chcela by som sa spitat do poradne chodite do helios bb ci chodite svojmu obvodnemu lelarovi ?
A dokedy sa chodi do helios bb ?
Na kolkaty den po vklade ste si robili tehot test ?
@regina24 dakujem. K svojmu gynekologovi az ked potvrdia akciu srdca v bb. Ja som robila test uz piaty den a uz bol duch.
@julinka2787 vkladali vam kolko dnove blastocyt ?
Kolkatom tyzdni ste teraz ?
Ahojte, absolvovala som Ivf v Crm BB, kratky protokol, stimulacia pomocou meriofertu. Ostalo mi niekolko baleni, ak by mal niekto zaujem mozem posunut dalej.
@lyzinka ahoj no opat to nevyslo a som neskutocne smutna a nestastna z toho dnes som bola na krv takze aj ona to potvrdila a ziadne ine embryo sa nedovyvijalo tak uz neviem ako dalej.Pan dr.Bornay na mne videl ze som nestastna bol to uz nas treti cyklus.mam istvk nemu na konzultaciu bud.stvrtok ale asi sa nic nove nedozviem
@macinka8 Tak to ma velmi mrzi.. A bola si aj na imunologii?? Neskusali ta tam poslat?? Lebo ja mam napriklad zvysene NK bunky ktore zabijaju vsetko cudzie v tele cize aj plod.. Dali mi infuzie na to a plus aj tabletky beriem... Alebo este nech vas poslu na genetiku.. Neboj urcite s doktorom nieco vymyslite...
@macinka8
Ahoj to ma mrzi😢 viem ako sa cítiš, mne sa tiež embryjko nechytilo už dvakrát. Tiež som už z toho nešťastná. Ja som ešte nikdy nebola tehotná, takže tiež som z toho strašne smutná. Teraz idem podstúpiť všetky vyšetrenia a uvidíme, či nám to pomoze. Drzkaj sa a hlavu hore. Viem, že je to ťažké ale musíme byť silné.
@macinka8 mozem sa popytat ci si bola na hematologiu???? Mna len tak napadlo, napr. Ja mam taky diagnozu ze mozem vynosit 5 zdravych deti a nebude problem alebo ani jedno...mam krvnu mutaciu, ktora moze ale nemusi robit nic...jedna zena mozeme mat zdrave deti a ani nevie ze to ma a druha nie...alebo ked som lezala v nemocke s jednou babou tak 5 potratou a nezistili pricinu a primar jej povedal dajme fraxiparin uvidike co to urobi a co ked som tam lezala cakala na sekciu lebo maly bol dole nozkami 😂😂 a neboj dr. Bornay je super a urcite ts posle vsade kde sa len bude dat...ja viem je to strasne, ja som si tiez presla aj biochemickym aj potratom ...drz sa a urcite sa pytaj na hemato 😘

@lyzinka booze veď dneska je streda 😂 ja mám totálne pomýlené dni 🤦🏽♀️