icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

bobulkapetka
12. sep 2018

@lyzinka booze veď dneska je streda 😂 ja mám totálne pomýlené dni 🤦🏽‍♀️

julinka2787
12. sep 2018

@bobulkapetka veru zajtra 😉 jasné,že dám vediet

peggie
12. sep 2018

@lyzinka
Tak to ti verim, ja tiež budem plakať, keď sa to už podarí.. ja budem už šťastná, keď aj dve čiarky na teste uvidím, bo ešte som ich nikdy nemala. Drzkaj sa a verím, že teraz ti už dotiahnete do konca.

peggie
12. sep 2018

@iva305
Ahoj ja som bola v LC u doktorky , ktorá chodí aj do martina, len mi dr povedal, že v lc dostanem skorší termín a tak aj bolo. Volala som vo stredu a hneď v pondelok som išla. Teraz čakám ešte za výsledkami.

lyzinka
13. sep 2018

@julinka2787 Ahoooj no ako sono? Uz si videla svoju lasku malicku?

lyzinka
Autor odpoveď zmazal
lyzinka
13. sep 2018

@mirpet @adkaaa @bobulkapetka @julinka2787 Zienky.. Ukludnite ma kusok.. Lebo mam neskutocny strach... Strasne mi vrta hlavou ked som mala take vysoke HCG nemalo sa na sone objavit nieco viacej? Gestacny vak zltkovy vak? A nie len malinka dutinka? A budem v utorok vidiet aspon malinke na sone? A srdiecko? Strasidelne sa bojim a do utorka sa asi zblaznim od cakania. 😭😭😭😭😭😭😭

adkaaa
13. sep 2018

@lyzinka Ahoj hlavne klud urcite je vsetko v poriadku .Niektorym nie je vidiet ani dutinku.Vsetko ma svoj cas. Aj mne ju videl, o tyzden aj zltkovy vak a az na dalsi tyzden srdiecko. Chapem ta ja som bola taka ista. Len sa zbytocne nestresuj.

bobulkapetka
13. sep 2018

@lyzinka neboj sa vsetko je určite v potiadku. Hlavne sa nestresuj a buď kludna!!! Uvidis budúci týžden uvidis aj stdiecko

julinka2787
13. sep 2018

Srdiecko bije ako zvon 😍 termin 4.5.

julinka2787
13. sep 2018

@lyzinka a ty klud moja.vsetko je v poriadku.😉

bobulkapetka
13. sep 2018

@julinka2787 super 👏🏼👏🏼 A koľko má mm cervicek? @lyzinka o týžden nam ty pridas takúto fotecku 😘

lyzinka
13. sep 2018

@julinka2787 wau to je krasa.. Super gratulujem z celeho srdiecka... Tak uz len pozor na seba davaj..
@adkaaa dakujem kusok si ma ukludnila.. Dufam ze vsetko bude dobre... A ty ostavas uz na pnke stale az do materskej?

julinka2787
13. sep 2018

@bobulkapetka 6mm mu nameral Bornayko 😉

julinka2787
13. sep 2018

@lyzinka dakujem krasne. Si na rade s takymto obrazkom 😊

adkaaa
13. sep 2018

@julinka2787 Gratulujem,krasne foto!!!Nech len babo krasne rastie!!!
@lyzinka Ja uz budem pravdepodobne doma stale na rizikovom,ked mi tu diagnozu dala hned na zaciatku...o dva tyzdne poradna tak uvidim co povie gyn...Neboj sa vsetko je aj bude v poriadku...V utorok nam pridas krasny obrazok aj ty ako julinka2787.

peggie
13. sep 2018

@lyzinka
Neboj sa a nestresuj všetko je určite v poriadku. Nemyslí na zle veci a užívaj si tehulkovanie nech je bublinka u teba ako v rozprávke .

regina24
13. sep 2018

Ahojte baby mne zostalo injek pred ivf. Dipheriline 0,1 jeden balik .ak by mal niekto zaujem .
Chcem sa spitat kto ide na odber vajicok teraz nedelu 16.9 ?

iva305
14. sep 2018

@lyzinka ďakujem krásne za radu. V Martine nás objednali o 3 týždne a tie sestričky...úžasný prístup

regina24
16. sep 2018

Ahojte tak dneska som uz po odber vajicokcelkom rychlo to prešlo. Pravde podobne vklad by mal byt piatok .
Pristup personálu ,velmi dobry velmi som snimi spokojna . Doporucujem .
Tak uz aby to vyšlo.

regina24
16. sep 2018

@julinka2787 gratulujem .
Chcela by som sa spitat do poradne chodite do helios bb ci chodite svojmu obvodnemu lelarovi ?
A dokedy sa chodi do helios bb ?
Na kolkaty den po vklade ste si robili tehot test ?

julinka2787
16. sep 2018

@regina24 dakujem. K svojmu gynekologovi az ked potvrdia akciu srdca v bb. Ja som robila test uz piaty den a uz bol duch.

regina24
16. sep 2018

@julinka2787 vkladali vam kolko dnove blastocyt ?
Kolkatom tyzdni ste teraz ?

lyzinka
17. sep 2018

@macinka8 Ahoj tak ako? Skusala si si spravit test? Dnes si 9den po ze? To by uz mohol coto ukazat

sandra1901
19. sep 2018

Ahojte, absolvovala som Ivf v Crm BB, kratky protokol, stimulacia pomocou meriofertu. Ostalo mi niekolko baleni, ak by mal niekto zaujem mozem posunut dalej.

macinka8
19. sep 2018

@lyzinka ahoj no opat to nevyslo a som neskutocne smutna a nestastna z toho dnes som bola na krv takze aj ona to potvrdila a ziadne ine embryo sa nedovyvijalo tak uz neviem ako dalej.Pan dr.Bornay na mne videl ze som nestastna bol to uz nas treti cyklus.mam istvk nemu na konzultaciu bud.stvrtok ale asi sa nic nove nedozviem

macinka8
19. sep 2018

@lyzinka neviem kde je chyba kedze jedno dietatko krasne mame doma a odvtedy sa nejako nedari pred rokom sa uhniezdilo a v 7 tt prestalo bit srdiecko. Som rada ze sa vam dievcata vase babiky dobre drzia

lyzinka
20. sep 2018

@macinka8 Tak to ma velmi mrzi.. A bola si aj na imunologii?? Neskusali ta tam poslat?? Lebo ja mam napriklad zvysene NK bunky ktore zabijaju vsetko cudzie v tele cize aj plod.. Dali mi infuzie na to a plus aj tabletky beriem... Alebo este nech vas poslu na genetiku.. Neboj urcite s doktorom nieco vymyslite...

peggie
20. sep 2018

@macinka8
Ahoj to ma mrzi😢 viem ako sa cítiš, mne sa tiež embryjko nechytilo už dvakrát. Tiež som už z toho nešťastná. Ja som ešte nikdy nebola tehotná, takže tiež som z toho strašne smutná. Teraz idem podstúpiť všetky vyšetrenia a uvidíme, či nám to pomoze. Drzkaj sa a hlavu hore. Viem, že je to ťažké ale musíme byť silné.

matilda72
20. sep 2018

@macinka8 mozem sa popytat ci si bola na hematologiu???? Mna len tak napadlo, napr. Ja mam taky diagnozu ze mozem vynosit 5 zdravych deti a nebude problem alebo ani jedno...mam krvnu mutaciu, ktora moze ale nemusi robit nic...jedna zena mozeme mat zdrave deti a ani nevie ze to ma a druha nie...alebo ked som lezala v nemocke s jednou babou tak 5 potratou a nezistili pricinu a primar jej povedal dajme fraxiparin uvidike co to urobi a co ked som tam lezala cakala na sekciu lebo maly bol dole nozkami 😂😂 a neboj dr. Bornay je super a urcite ts posle vsade kde sa len bude dat...ja viem je to strasne, ja som si tiez presla aj biochemickym aj potratom ...drz sa a urcite sa pytaj na hemato 😘