Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@matilda72 ja som bola na hematológii zistili mi z krvi sydróm lepivých doštičiek brala som hned od dňa vkladu anopirin a aj fraxiparin mi kázali v bb si pichať k tomu a aj tak nič. Tak to asi v tom nebude problem. Uvidím či ma niekde pošlu bolo to už 3 IVF a vieme koľko by ma stálo ďalšie IVF keďže už mi poisťovňa tie ukony hradiť nebude. Je to hrozne!!! Musím teraz pekne sporiť ale určite sa nechcem vzdať už len kvôli môjmu chlapčekovi, ktorý tak veľmi chce mať súrodenca. Ale na druhej strane sa cítim bezradná.
@mirpet @adkaaa @bobulkapetka @julinka2787 @peggie Ahojte dievcence. Tak dnesne sono dopadlo na jednicku. Babika ma 0,63cm a 💓 bilo neskutocne krasne. Termin nam stanovili na 16.5.2019. Takze extra pre teba @peggie nevzdavaj sa!!! Oplati sa pockat na vsetky vysetrenia a az tak ist na vklad.
@lyzinka super teším sa 😍😍 inak vyzerá na foto ako malinky ⛄️🙂
Baby, držte sa všetky. Verím, že to všetky dotiahnete do úspešného konca. mne to ubehlo veľmi rýchlo. čoskoro rodím, už len čakáme kedy. Držte sa
@lyzinka Ahoj tesim sa s tebou😍a prajem bezproblemove tehulkovanie😘🤰,nech pekne rastiete.Ja sa ozvem vo stvrtok,zajtra idem na poradnu😉
@bobulkapetka A ty sa ako mas?
@adkaaa Dakujem dobre. Len este do decembra musím pracovať 😂 ja mám poradňu o desať dni kde mi budú brat aj krv na tripple test... a dufam sa uz konečne dozvieme co sa to vo mne skrýva 🙂 potom napis ako ti dopadla poradňa. Cítiš sa zatial dobre?
@bobulkapetka Dakujem citim sa dobre,akurat ma nieako drazdi hrdlo,dufam ze z toho nebude choroba.Mala by som ist aj k obvodnej na EKG a potvrdenie do tehotenskej knizky,ale v tomto chripkovom obdobi sa mi tam nechce cakat v cakarni medzi chorymi.Mozno v piatok cez obed behnem pozriet.Aj mne asi zajtra bude brat krv na tripple testy,to zas budu nervy cakat na vysledky.Tak sa drz a dam vediet ako sme narastli.
@adkaaa aj mne by mal interne nabudúce robiť. Teda neviem či to robí on alebo musím niekam inam. No mne to musí gynekológ potvrdiť tak to si este musím zistiť ako to je... tak nech ta len choroba obchádza 🙂
@peggie Ani nie pojdes k doktorke zoberu ti krv a to je cele a budes cakat na vysledky. Objednali ta na presny cas? Lebo ak nie tak odporucam aby si tam bola uz od pol siestej... Polozis kartoteku na stol co je na chodbe a ako ludia budu prichadzat tak budu ukladat kartoteky na vrch... Ja som tam bola minule uz o pol siestej a bola som druha v poradi a tak ma aj zobrali a vybavila som sa rychlo.
@adkaaa prosím ta este jedna otázka. Potvrdzoval ti stomatológ niekde do preukazu prehliadku? A interne vysetrenie ti bude potvrdzovať obvodná alebo gynekológ? Dakujem
@bobulkapetka Ano od zubara mam potvrdenu preventivku v tehu knizke a este internete potrebujem od obvodnej.
@adkaaa Dakujem. A kde ti to potvrdili? Tam kde sa píšu poznámky?
@bobulkapetka Je tam napisane ze odborne vysetrenia,a zvlast pre zubara a dalsich
@adkaaa sranda. Pozerám ten preukaz spredu, zozadu a ja tam take nic nemam...
@bobulkapetka Kazdy preukaz je iny... Ale ked pojdes k zubnikovi on bude vediet kde to ma orazit. Ja uz davam obklady na hrdlo, teplota trochu zvysena 37,3 a cajikujem

@adkaaa to som nevedela. ja že všetky máme rovnaký... tak sa len daj dokopy a skoré uzdravenie a ešte raz ďakujem 🙂
Ahojte dievcence,dnesna poradna dopadla dobre.Babatko cele premerala,skontrolovala srdiecko odozvy,komory a vsetko okolo toho comu som ani moc nerozumela,chrbatik,hlavicku a pekne nam drobcek maval rucickov,tak sme aj prsteky ratali🙂,pupocnikovu snoru,isla som spokojna ze je vsetko v poriadku.Este pri odchode som sa spytala ci naozaj,doktorka sa usmiala ze urcite ano😉.Zobrali mi krv na tripple testy,a toxoplasmu lebo tu som mala minule pozitivnu,ak bude znova tak pojdem na infekcne.Nechapem z coho to mam,lebo nechovame doma nic ani macky,psov,zajacov,skreckov a byva to z toho.Zeby tie co chodili po ulici okolo?😀No dufam ze to uz bude negativne aj tie tripple testy a budem sa tesit z tehotenstva.
A doktorke sa zda ze by to mohol byt chlapec,uvidime o mesiac ci sa potvrdi na 4D sone🙂👶
@adkaaa tak super, ze je vsetko v poriadku. Ja som mala minule tiež pozitívnu toxoplazmozu aj rubeolu (pred 10 rokmi som prekonala toxo ale z čoho bola doteraz neviem...) no kedže vysledky mi hovorila sestrička a dr mal dovolenku tak neviem co ďalej. Opýtam sa budúci piatok v poradni. Možno aj mne vezmú na to este raz krv. Inak toxo je z mačiek, potkanov.. a surového kuracieho masa aspoň co som čítala. My sme psa síce mali ale vraj od toho sa to chytiť nedá. Ktovie. Hlavne nech sú terajšie vysledky dobre aby si to uz nemala pozitívne.
@lyzinka Ahoj injekcie picham dalej, hematolog povedal ze teraz mam zrazanlivost super nadstavenu tak sa nic nezmenilo. A fotku nemam lebo bolo male zle otocene na foto. Co uz pockam mesiac. Potom urcite pridam.
@bobulkapetka Veru hlavne nech su vysledky v poriadku. Potom nas informuj ako ty buduci piatok
@adkaaa jasne budem a vy sa drzkajte 😘
@lyzinka
Ahoj áno vybavila som celkom skoro . Už o pol deviatej som odchádzala ale tak prišli sme tam na 6.00 no len ešte tam budem musieť ísť na ten syndróm letových dosticiek, to ms objednali na 9.10. 😞 len , čo ma prekvapilo , že výsledky do 2 mesiacov až budem mať. To je proste katastrofa ako dlho sa všade čaká. No čo už aj tak mám tu nitru až v januári. Takže skôr na vklad nepôjdem. Ešte sa dnes musím objednať na endokrinologiu, tak som zvedavá aký termín mi dá.
@bobulkapetka
@adkaaa
Ahojte dievčence. Teším sa s Vami , že sa tak pekne držíte.😘 tak sa len pekne opatrujte a dávajte na seba pozor. A priebežne informujte , rada čítam pozitívne správy 😉 ja zatiaľ podstupujem tie vyšetrenia, takže ani nemám, čo napísať 😊
@peggie ďakujeme 😘 neboj prejde to a budeš aj ty písať takéto pozitívne správy 😉 hlavne nech zistia príčinu prečo sa neuchytilo aby nasadili správnu liečbu 🙂

@macinka8 a este aj moja kamoska 3 potraty do 12tta hemato v poriadku a dr. Jej preventivne dal fraxiparin a uz ma doma dve krasne deticky chlapceka a dievcatko 😊