icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

ivik6
9. nov 2018

@macka67 ahoj. Kľudne choďte na prvú konzultáciu aj teraz a ak budú potrebné vyšetrenia možno niečo z toho ešte stihnete vybaviť do konca roka. Väčšinou sa na vysetrenia dlho čaká. A v centre môžeš povedať že s IVF chceš začať až v januári ale už budeš vedieť čo máš čakať.

ivik6
9. nov 2018

Ahojte dievčatá, tak ja som mala OPU v stredu ale znovu som vychytala OHSS :( takže vklad možný až o mesiac. Teraz mi však riadne problémy robí OHSS, ja už fakt nechápem prečo ho stále mám a to sa snažím dodržiavať všetko čo kážu. Dnes som bola za doktorom a ten mi napisal papier aj na hospitalizáciu lebo že najbližšie dni sa to ešte môže zhoršiť a to si už fakt neviem ani predstaviť. Dúfam len, že embrijka sa budú vyvíjať a najbližšie KET sa podarí. Máte s tým niekto podobné skúsenosti?

bobulkapetka
9. nov 2018

@macka67 ja si tiež myslím, ze na vyšetrenia vás budú posielat len ak by ste mali zle prvotne vysledky a ak by sa vklad nepodaril. Ale tak ako ti radia nižšie chojte uz teraz lebo kým aj date žiadosť na ivf do poistovne to trvá. Teda niekedy áno niekedy nie... ale aby ste to do januára mali a nemuseli na nic čakať 🙂

cuttina
9. nov 2018

@macka67 Vysetrenia mi nerobili, iba partnerov spermiogram. Stimulka zacala v septembri a v oktobri bol uz vklad. Takze mesiac a to som mala dlhy protokol. Pri kratkom su to cca dva tyzdne.

regina24
9. nov 2018

@vetom tak na kontrole mi povedali krasne rastu vajicka mozny odber utorok alebo stredu. Idem este na kontrolu nedelu ze ktory den presne idem na odber.
Ide niekto na odbee utorok alebo stresu ?

vetom
9. nov 2018

@regina24 tak super, to sa tesim😊...som zvedava co mne povedia v pondelok, uz aby to bolo..tak potom daj vediet ako pokracujes.

regina24
9. nov 2018

@vetom jasné že dám vedieť ako som dopadla ja len dúfam že dobre ,a vy idete tiež na odber či ako pokračujete vy ? 🙂

vetom
10. nov 2018

@regina24 my mame v pondelok embryologicky pohovor a odber by mal byt predbezne bud v piatok alebo sobotu buduci tyzden, avsak viac mi asi povedia v pondelok na sone, ja som 3 dni za tebou, dnes picham 8. den.

lyzinka
10. nov 2018

@ivik6 No viem co prezivas... Ale urcite ked ti dal papier na hospitalizaciu tak chod... Lebo tam ti budu davat infuzie na zmiernenie ohhs az do uplneho zaniknutia... Ja som to stastie mala ze v Blave som sla na kontrolu a bol tam daky divny doktor a povedal mi ze mam ohhs vklad nebude a ze mam dojst za 4dni na kontrolu.. Podotykam ze som mu vravela ze mam strasne bolesti.. Ignoroval to.. Ked som sla za tie 4dni na kontrolu v silnych bolestiach tak doktorka sa zhrozila ze to mam velke stadium ohhs a okamzite volala na operacku nech vsetko stopnu ze musi mna poriesit... Poviem ti ze toto by som nepriala ani najhorsiemu kamaratovi... Zaziva mi prepichovala tie miesta kde bola tekutina a odsavala ju.. Neskutocna bolest a dvaja chlapi ma drzali na operacke aby som neusla zo stola co to tak bolelo... Takze urcite chod na hospitalizaciu cim skor a buduci mesiac budes mat vklad a urcite sa podari

ivik6
10. nov 2018

@lyzinka Ahoj. Včera sa mi trošku uľavilo od bolesti ale to asi preto že mi doktor predpísal novalgin. On ma včera aj pozeral a vravel ze tekutinu v tele nemám, takže sa snažím zatiaľ doma pit čo najviac. Ale určite kebyže sa mi to zhorší pôjdem na hospitalizáciu, len stále dúfam že to nebude potrebné.

regina24
10. nov 2018

@vetom super teda ,a koľko folikulov máš ?
A prvý krát ideš na ivf ?
Tak ja idem nedeľu na kontrolu tak ti dám vedieť kedy budem mať presný termín .
A potom aj ty mi daj vedieť ako si dopadla. Držím palce aby sme boli všetci tehotné 🙂

vetom
10. nov 2018

@regina24 Ja mam druhe ivf, prve som absolvovala pred rokom, mala som 2 embrya ale ani jedno sa neuchytilo. Teraz picham fraxiparin, beriem homeopatika a sprisnila som aj dietu, tak dufam, ze mi to pomoze dotiahnut to do stastneho konca. Na poslednom sone so mala po 4 vajicka na kazdej strane.

regina24
11. nov 2018

@vetom ahoj tak teda odber vajíčok mám utorok . Nemám veľa folikulov 6 vajíčok mám najväčšie mám 25mm.
Tak nech to už mám za sebou 🙂
A kedy ideš na kontrolu ? Kedy by si mala mať odber ?

regina24
11. nov 2018

Ahojte kto ide na odber vajíčok utorok ?

vetom
12. nov 2018

@regina24 ahoj, tak dnes som mala kontrolu, odber vychadza na piatok alebo sobotu, v stredu idem este na sono a tam mi povedia. Vajicok mi pribudlo oproti poslednemu sonu, mali velkosti od 8 do 14. Zajtra drzim palce, nech sa vsetky podaria dobre oplodnit 😉a samozrejme co najviac ich aj dojst do stadia blastocysty.

regina24
13. nov 2018

@vetom tak super tak teda pomalí budeš mať odber super 🙂
Ja idem práve na odber .
Dám potom ako som dopadla 🙂 .

regina24
13. nov 2018

@vetom Ahoj tak nakoniec bolo 8vajicok čomu sa teším že ich bolo toľko .už som po odberoch bolí ma bruško troska krvacam ak bude všetko ok tak vklad by mohlo byť nedeľu 🙂

macka67
13. nov 2018

Ahojtee 🙂 baby tak sme si to rozmysleli a ideme na prvú konzultáciu o 2 týždne 🙂🙂 môžem sa opýtať? Nech už tam nemusím vyvolávať znova, ten spermiogram, vzorku nemusíme nosiť so sebou asi však? Tam by malo byť nejaké miesto na "to"? Alebo? 😇

bobulkapetka
13. nov 2018

@macka67 nemusíte nosiť nic odovzdáte tam do sterilneho kelimku 😉 ptm napis čo Vám povedali

macka67
13. nov 2018

@bobulkapetka super, ďakujeem 🙂 napíšem určite, týmto sa k vám sem oficiálne pridávam 😉❤

bobulkapetka
13. nov 2018

@macka67 @macka67 budem drzat palčeky a všetkým ktoré este bojujú držím palceky a posielam tehotenske bacily 😉

ivik6
13. nov 2018

Tak dievčatá ja stále bojujem s OHSS ale podarilo sa nám 10 embryí ❤ vklad bol odložený pre OHSS, ale dúfam, že do ďalšieho cyklu sa z toho dostanem a KET bude úspešný.

cuttina
13. nov 2018

@regina24 super vysledok, gratulujem! Teraz nech sa pekne oplodnia a rastu. 😊

regina24
13. nov 2018

@cuttina presne tak nech rastu krásne hlavne aby som mohla prísť na vklad 🙂

regina24
14. nov 2018

@cuttina tak dnes som volala 5vajicok bolo zrelich ale 3sa oplodnili dúfam že bude medzi nimi nejaký bojovný aby som nedeľu mohla ísť na vklad .
Ako ste maťom vy ?

vetom
14. nov 2018

@ivik6 tak to je super 10 embryi, neboj, urcite sa podari, drzim palce 😉

vetom
14. nov 2018

@regina24 budem na teba mysliet, treba verit 😊...u mna vidia vklad az na vikend, dnes som mala na sone cca 13 vajicok roznej velkosti. Pravdepodobne pojdem na sono este v piatok, maju mi volat, tak som zvedava. Uz sa neviem dockat. Trosku ti zavidim, ze uz mas po odbere, strasne pomaly mi plynie cas.

regina24
14. nov 2018

@vetom jak vieš Jake to je stresujúce CE toto že či vyvíjajú sa čo ako ďalej a tak mám volať piatok ohľadom vajíčka ok a keď všetko ok tak nedeľu by som mala mať vklad .

regina24
14. nov 2018

@vetom tak super neboj budeš mať onedlho aj ty odber superrýchle tak ty máš dosť vajíčok . 🙂 držím palce

vetom
14. nov 2018

@regina24 aj minule spm mala dost ale do finale to dobojovali len 2...vsak uvidim, hlavne aby boli nejaki bojovnici....v piatok mi teda potvrdili sono, ale mam ist do martina, ze ma chce pozriet Krajkovic, tak fufam, ze to nevesti nic zle, ked ma tam posielaju...mozno preto, ze ide vikend a bornay si dnes netrufol urcit den odberu ale pravdepodobne bud sobota alebo nedela...