Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Ahojte dievčatá, tak ja som mala OPU v stredu ale znovu som vychytala OHSS :( takže vklad možný až o mesiac. Teraz mi však riadne problémy robí OHSS, ja už fakt nechápem prečo ho stále mám a to sa snažím dodržiavať všetko čo kážu. Dnes som bola za doktorom a ten mi napisal papier aj na hospitalizáciu lebo že najbližšie dni sa to ešte môže zhoršiť a to si už fakt neviem ani predstaviť. Dúfam len, že embrijka sa budú vyvíjať a najbližšie KET sa podarí. Máte s tým niekto podobné skúsenosti?
@macka67 ja si tiež myslím, ze na vyšetrenia vás budú posielat len ak by ste mali zle prvotne vysledky a ak by sa vklad nepodaril. Ale tak ako ti radia nižšie chojte uz teraz lebo kým aj date žiadosť na ivf do poistovne to trvá. Teda niekedy áno niekedy nie... ale aby ste to do januára mali a nemuseli na nic čakať 🙂
@ivik6 No viem co prezivas... Ale urcite ked ti dal papier na hospitalizaciu tak chod... Lebo tam ti budu davat infuzie na zmiernenie ohhs az do uplneho zaniknutia... Ja som to stastie mala ze v Blave som sla na kontrolu a bol tam daky divny doktor a povedal mi ze mam ohhs vklad nebude a ze mam dojst za 4dni na kontrolu.. Podotykam ze som mu vravela ze mam strasne bolesti.. Ignoroval to.. Ked som sla za tie 4dni na kontrolu v silnych bolestiach tak doktorka sa zhrozila ze to mam velke stadium ohhs a okamzite volala na operacku nech vsetko stopnu ze musi mna poriesit... Poviem ti ze toto by som nepriala ani najhorsiemu kamaratovi... Zaziva mi prepichovala tie miesta kde bola tekutina a odsavala ju.. Neskutocna bolest a dvaja chlapi ma drzali na operacke aby som neusla zo stola co to tak bolelo... Takze urcite chod na hospitalizaciu cim skor a buduci mesiac budes mat vklad a urcite sa podari
@lyzinka Ahoj. Včera sa mi trošku uľavilo od bolesti ale to asi preto že mi doktor predpísal novalgin. On ma včera aj pozeral a vravel ze tekutinu v tele nemám, takže sa snažím zatiaľ doma pit čo najviac. Ale určite kebyže sa mi to zhorší pôjdem na hospitalizáciu, len stále dúfam že to nebude potrebné.
@regina24 Ja mam druhe ivf, prve som absolvovala pred rokom, mala som 2 embrya ale ani jedno sa neuchytilo. Teraz picham fraxiparin, beriem homeopatika a sprisnila som aj dietu, tak dufam, ze mi to pomoze dotiahnut to do stastneho konca. Na poslednom sone so mala po 4 vajicka na kazdej strane.
Ahojte kto ide na odber vajíčok utorok ?
@regina24 ahoj, tak dnes som mala kontrolu, odber vychadza na piatok alebo sobotu, v stredu idem este na sono a tam mi povedia. Vajicok mi pribudlo oproti poslednemu sonu, mali velkosti od 8 do 14. Zajtra drzim palce, nech sa vsetky podaria dobre oplodnit 😉a samozrejme co najviac ich aj dojst do stadia blastocysty.
Ahojtee 🙂 baby tak sme si to rozmysleli a ideme na prvú konzultáciu o 2 týždne 🙂🙂 môžem sa opýtať? Nech už tam nemusím vyvolávať znova, ten spermiogram, vzorku nemusíme nosiť so sebou asi však? Tam by malo byť nejaké miesto na "to"? Alebo? 😇
@macka67 nemusíte nosiť nic odovzdáte tam do sterilneho kelimku 😉 ptm napis čo Vám povedali
@bobulkapetka super, ďakujeem 🙂 napíšem určite, týmto sa k vám sem oficiálne pridávam 😉❤
Tak dievčatá ja stále bojujem s OHSS ale podarilo sa nám 10 embryí ❤ vklad bol odložený pre OHSS, ale dúfam, že do ďalšieho cyklu sa z toho dostanem a KET bude úspešný.
@regina24 budem na teba mysliet, treba verit 😊...u mna vidia vklad az na vikend, dnes som mala na sone cca 13 vajicok roznej velkosti. Pravdepodobne pojdem na sono este v piatok, maju mi volat, tak som zvedava. Uz sa neviem dockat. Trosku ti zavidim, ze uz mas po odbere, strasne pomaly mi plynie cas.
@regina24 aj minule spm mala dost ale do finale to dobojovali len 2...vsak uvidim, hlavne aby boli nejaki bojovnici....v piatok mi teda potvrdili sono, ale mam ist do martina, ze ma chce pozriet Krajkovic, tak fufam, ze to nevesti nic zle, ked ma tam posielaju...mozno preto, ze ide vikend a bornay si dnes netrufol urcit den odberu ale pravdepodobne bud sobota alebo nedela...

@macka67 ahoj. Kľudne choďte na prvú konzultáciu aj teraz a ak budú potrebné vyšetrenia možno niečo z toho ešte stihnete vybaviť do konca roka. Väčšinou sa na vysetrenia dlho čaká. A v centre môžeš povedať že s IVF chceš začať až v januári ale už budeš vedieť čo máš čakať.