icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

adkaaa
19. nov 2018

@bobulkapetka fusak poslem ked mi pride. A ty ako si aky kolotoc kupila?

regina24
19. nov 2018

@adkaaa presne tak budem už nášho pokladníka čakať 🙂 4.12idem na krv a na sono.
A na kolkaty deň si si robila tehotenský test ? 🙂

regina24
19. nov 2018

@cuttina hej aj ja robím všetko okrem toho ťažké zdvíhanie nerobím ale ináč pohybovať sa pohybujeme isto šesť.
Dneska som cítila také šteklenie podbrušku takých intervaloch .to môže znamenať že sa uhniezduje ? 🙂 či koľko dní sa uhniezduje po et.?

bobulkapetka
19. nov 2018

@adkaaa Dakujem. @adkaaa prikladám foto. Cez týžden si asi online objednam aj nejaké veci do pôrodnice. Len tie vložky neviem aké a asi budem voliť tie jednorazové nohavičky. Ani neviem koľko toho objednať. Aj keď na toto je akože čas este ale aspoň popozeram. Od januára keď uz nebudem pracovať chcem vsetko poprat, pozehlit a pomaly ukladať a chystať.

julinka2787
19. nov 2018

@bobulkapetka tie jednorazove nohavicky su super.ja som ich mala pri dcerke.ak vlozka pretecie,preperies v rukach,zachvilu su suche a funguju dalej.ja som mala 4 ci 5 kusove balenie.tie vlozky mas uplne jedno.hlavne co najdlhsie a bez folie.a kolko tazko povedat.do porodnice urcite aspon dva baliky a este nejake na doma.su prijemnejsie ako napr allwaysky.tie som mala len von na prechadzky.a odporucam lanolin na bradavky.dost to pomaha.treba pytat krem na bradavky,ktory netreba umyvat pred kojenim.

bobulkapetka
19. nov 2018

@julinka2787 Ďakujem 🙂 a to nie sú tie nohavičky čo sa v prípade pretečenia vyhodia? lebo aj o takých som čítala... no tak tých vložiek kúpim aspoň 4 balíky. ak bude málo dokúpia sa aj v zdravotníckych potrebách. Bez fólie myslíš že sa nelepia? Musím si od sestričky vypýtať zoznam čo mi treba aby som si len škrtala - ak nezabudnem 😅

julinka2787
19. nov 2018

@bobulkapetka mozes ich vyhodit,ale kludne aj preprat v rukach a daju sa pouzit.urcite by si ich minula hodne,keby si zakazdym vyhodila.ano vlozky sa nelepia,nemaju ani foliu proti preteceniu,aby poporodne ranky,ak su,mohli dychat a neparili sa pod vlozkou.aj tak su lekari najradsej,ked je zena bez nohaviciek,nech to tam dycha 😉

bobulkapetka
19. nov 2018

@julinka2787 bez? to si ani neviem predstaviť 🙈 to mi príde troška nechutné...

julinka2787
19. nov 2018

@bobulkapetka no vlozku mas drzat len medzi stehnami vlastne 😂 ono sa to fakt da 😂😂😂 ale vzdy som si natiahla hned po kontrole nohavicky.

bobulkapetka
19. nov 2018

@julinka2787 jaj ja som myslela že akože úplne bez čohokoľvek 😅😅 no som zvedavá jak to bude v našej nemocnici po pôrode...

cuttina
19. nov 2018

@regina24 vyzera to na uhniezdovanie, ale radsej sa teraz sustred na nieco ine a uzivaj si to.

cuttina
19. nov 2018

@bobulkapetka nepamatam sa, ze by niektora z nas mala po porode v nemocnici na sebe nohavicky, hoci vsetky sme ich mali so sebou. Vlozka medzi nohami a ked lezis, luftujes. Ja si uz teraz neviem predstavit, ze by som vtedy mala nohavicky. 😁

regina24
20. nov 2018

@cuttina hej aj ja robím všetko 🙂 tak len pozitívna nálada že to vyde 🙂

bobulkapetka
20. nov 2018

@cuttina tak ja som este nerodila nemam to odkial vedieť... ale co som čítala co si treba priniest boli tam aj tie sieťovane nohavičky. Ja si ich vezmem aj tak a uvidím ako budú kázať.

vetom
20. nov 2018

@regina24 tak uz mam po odbere, nakoniec som mala 8 vajicok a spravne sa oplodnilo 5 , verim, ze budu z nich nejake embryjka 😍. Dost ma boli podbrusko a mam pocit, ze ked nieco zjem alebo mam plny mechur, tak sa to zhorsi...a z tolkych tekutin, co mame pit, beham cikat kazdu chvilu 🤣...teba tiez bolelo brucho po odbere? A ako sa mas, dufam, ze oddychujes 😊

cuttina
20. nov 2018

@bobulkapetka to nebolo myslene v zlom. Len som sa nad tvojim komentom pobavila, lebo tak nejak som ja reagovala pred 4 mesiacmi. 😂 Uvidis, nakoniec polku z tych "povinnych" veci nebudes potrebovat.

bobulkapetka
20. nov 2018

@cuttina ja som to nezobrala v zlom. Len som napísala, ze to nemam odkial vedieť 🙂 a neviem či aj každý lekár resp.nemocnica to robí rovnako. Kedže aj niektore pôrodnice poskytuju vacsinu potrieb kde napríklad do našej si musím vsetko doniesť...

regina24
20. nov 2018

@vetomsuper teda dosť vajíčok si mala dobré to máš hlavne aby boli kvalitné 🙂
Držím ti palce a tie bolesti sú normálne že máš bolesti aj ja som mala .
Ktorý dr ti odobrali vajíčka ako sa volá ?
Tak ja sa mám dobre včera som cítila také šteklenie podbrušku určitých intervaloch .
🙂

vetom
20. nov 2018

@regina24 steklenie moze byt dobre znamenie 😊, hadam sa ti uhniezduje..ale cele je to natlak na psychyku, pri predchadzajucich vkladoch v prvom ivf som sa strasne pozorovala, kazde pichnutie,dufam, ze teraz to bude inak, lebo mi z toho prepne..vsetci hovoria nech na to nemyslim, ale chcela by som ich vidiet v nasej kozi 😀odber vajicok mi robil Krajkovic, vsetko prebehlo bez problemov, uz len nech sme vo finale? Mozem sa opytat aky je u vas problem, ze si na ivf a kolko mas rokov ?

regina24
20. nov 2018

@vetom tak hlavne uhniezduje.
Tak umna hormón bol nižšie AMH.
A manžel má spermiogram je poriadku.
A spermie tvár spermie má viac tvarov má .
Ja som aj otehotnela prirodzene.
Ale potratila som.
Mám 22euro. 🙂 uvas je akú problém ?
Dr krajkovič je super dr .

vetom
20. nov 2018

@regina24 u nas je to komplikovanejsie, ja mam endometriozu( snazim sa ju prirodnou liecbou drzat pod kontrolou, nastastie sa mi to dari 😊) a snubenec ma zly spermiogram...takze mi sme obaja, tak trochu vadni..a po neuspesnom 1.ivf mi este zistili syndrom lepivych dosticiek, ktory mohol sposobit, ze sa embryjko neprijalo, tak teraz picham fraxiparine na riedenie krvi...zase sme spravili nieco viac, aby sme sa dostali k nasmu vysnivanemu babatku, tak dufame, ze sa tentokrat podari 😊

regina24
20. nov 2018

@vetom neboj vyjde to úspešne musíš pozitívne myslieť .držím palce a kedy by ste mali mať vklad ?

vetom
21. nov 2018

@regina24 vychadza to na sobotu. Zda sa mi, ze som vacsinu casu kludna a zrazu ma na chvilu prepadnu obavy, potom sa zasa ukludnim...sa citim akoby mi prepinalo😂

regina24
21. nov 2018

@vetom ahoj čo volala si ako sa majú embrijkom ako sa vyvíjajú?
Tak ja teraz čakám 14dni dlhé čakanie to je 🙂

vetom
21. nov 2018

@regina24 zajtra rano mam volat ako sa vyvijaju. To ti verim, cakanie na krv je neskutocne dlhe, ja to mam este len pred sebou. Hlavne mysli pozitivne😊...budes aj testovat? Ja som si minule hovorila, ze nie, ale samozrejme mi to nedalo a testovala som 😂...myslim, ze teraz budem na tom podobne.

regina24
21. nov 2018

@vetom hej človek je moc zvedavý tak určite budem testovať ale myslím si že ezlste je skoro dneska je 4den o vkladu .
Tak neskoršie budem testovať nabucuci týždeň .
Tak mi potom mi daj vedieť ako sú vajíčka jako sa vyvíjajú držím palce 🙂

ywana8
22. nov 2018

Boli sme v CRM BB prvy krát na spermiogram a chceli sme aj halosperm. Po pol hodine nam povedali ze sa neda spraviť halosperm a výsledky so spermigramu o 2 tyzdne. Viete mi povedať preco? Je to zle?

vetom
22. nov 2018

@regina24 zatial sa vyvyjaju vsetky, povedala, ze to s nimi vyzera nadejne, tak sa tesim 😊...nech ich vydrzi co najviac, aby sme mali vklad a aj zasobu v mrazaku 😀...ale predtym ako som volala som sa od nervozity skoro pototo, neviem sa dockat soboty, to budu zasa nervy pri telefonate a potom dalsich 14 dni do krvi 😓

vetom
22. nov 2018

@ywana8 to netusim preco sa nedal spravit, my sme mali dost zly spermiogram a halosperm nam spravili v pohode pred 2. IVF , sice vysledky nas velmi nepotesili, ale verim, ze vybrali tych spravnych bojovnikov. Ked budete mat vysledky, spytajte sa preco ho nespravili, popripade zavolaj a spytaj sa, za to nic nedas a budes kludnejsia.

regina24
22. nov 2018

@vetom super keď sa dobre vyvíjajú teším sa stebov.
jaj moja ja to poznám to strach čo ako potom deň vkladu je tiež také že človek sa boji .mňa deň vkladu mi volali oni o pol 8 že bude vklad.
Veru tých 14dni ďaleko. 🙂 ale pre nás pokladá už počkám 🙂
Tak potom mi daj vedieť ako si dopadla sobotu a ako sa cítiš 🙂 držím palce