Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@ateragram centrum nemá nic spoločne s kvalitou vajíčok...
@bobulkapetka kvalita vajicok bola fajn akurat chcem zmenit centrum
Aojte dievcata. Chcem sa s Vami podelit o moju skusenost v danom CAR. Kedze sa nam s manzelom dlhsie nedarilo otehotniet navstivili sme CAR v BB. Po vysledkoch krvi a spermiograme nam zistili ja znizene AMH...kolko je hodnota som sa nedozvedela napriek tomu ze som sa na to 2x pytala a partner ma teratozoospermiu. Bolo nam teda doporucene IVF. Nevahali sme vyplnili papiere a sli sme do toho. Kontrolne sono u DR. Krajkovica trva 2 minuty. Ak sa na nieco cgcete opytat comu nerumiete pocas stimulacie nemate sancu. Na vsetko jeho odpoved bola ze to vyzera vyborne a hlava v klude. Kratky protokol 7 oocytov oplodnenych 6 a do 5dna vydrzalo 1 a 3 sme dali zamrazit. ET neysiel. Ani ostatne KET. Po poslednom KET na kontrolnom sone automaticky daval Krajkovic vypisovat piere do druheho cyklu IVF. Ked som sa ho pytala na mozne priciny neuspechu odpoved bola ze sa to stava. Pricinu nehladal a ani ho nezaujimala. Vypisali sme teda ziadost o 2 cyklus. Kratky protokol 5 oocytov. Oplodnilo sa 4 ale vydrzalo iba 1. ET neuspech. Samozrejme Krajkovic daval hned papiere na 3 cyklus. Na moje vlastne naliehanie mi nakoniec dal doporucenky na genetiku, hematologiu a reprodukcnu imunologiu so slovami ze na ziadne vysledky cakat nebudeme lebo to trva aj 4-5 mesiacov a teda pojdeme do 3 kola. Ja som si ale na vysledky pockala a vsetko bolo OK akurat na hematologii mi zistili syndrom lepivych dosticiek. Samozrejme po skusenosti s tymto centrom 3 nebsolvujem u nich. Sestricky a koorditatorka ako aj cely kolektiv su strasne mily a ochotny akurat Krajkovi nikdy nema cas a berie to len cez peniaze a nic ibe ho nezaujima. Tie ktore ste sem chodili isto viete ze Dr. Bornay uz v centre nepracuje. Pretoze on sa o zenu zaujimal a posielal zeny najskor na vysetrenia co sa samozrejme Krajkovicovi nepacil lebo vsak utekali peniaze. Odbornik je dobry ale viac ho zaujimaju peniaze. Takze ak sa rozhodujete pre toto centrum 1IVF urcite doporucujem ale ak sa nepodari urcite hladajte pricinu a potom sa rozhodujte. Prjem Vam vsetkym vela stastia.
@elena730 presne tak. Suhlasim. Dr. Krajkovic je velmi zaneprazdneny a na nic nema cas. Vsetko prebieha rychlo bez akychkolvek rieseni a otazok. My sme nastastie vsetko riesili s dr. Bornayom,aj ked vklad mi robil Krajkovic a 2.Ket sa vydaril. Ale kto nam skutocne pomohol bol dr. Bornay. Dnes mame vdaka centru 4 mesacneho chlapceka,a k dr. Bornayovi chodim dodnes do jeho ambulancie. Staral sa o nas pocas celeho tehotenstva aj teraz. Bola som riadne prekvapena ked nam povedal ze uz tam nepracuje. Mame este v centre zamrazene embrya. Inac ostatny personal tiez super.

@flartina toto je moje druhe Ivf.