icon

Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti

apolonka
30. mar 2017

Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/

ateragram
9. jan 2019

@flartina toto je moje druhe Ivf.

ateragram
12. jan 2019

@regina24 ahoj. Uz si v stimulke? Mne dnes na sone povedali ze v stredu odber. Ty si ako na tom?

regina24
13. jan 2019

@ateragram ahoj ja čakám na menzes a potom hneď stimulovať budem ja by som mala dostať cca 25.1 .až potom.
A už odber budeš mať stredu paráda .koľko vajíčok máš ? Mala si krátku stimuláciu čo ?

ateragram
13. jan 2019

@regina24 mala som kratku stimulaciu. Ja ani neviem kolko ich je lebo na kontrolnom sone je to taka rychlovka. Pri prvom IVf som mala len 4. Teraz sa mi zda ze by mohlo byt viac. Napisem ti v stredu po odbere. Ty mas kratku ci dlhu?

regina24
14. jan 2019

@ateragram daj potom vedieť koľko ti odobrali .
Predtým som mala dlhý stimuláciu .
Ale teraz mám krátku stimulaciu.prvi krát.
Koľko dní si mala stimuláciu?

ateragram
14. jan 2019

@regina24 tak v stredu mam odber. Takze na 13 sty den pri kratkom protokole. V stredu ti napisem kolko odobrali.

regina24
14. jan 2019

@ateragram súper to máš už stredu na odber Tomáš dobre tak držím palce. Daj potom vedieť .🙂

ateragram
14. jan 2019

@regina24 dakujem. Jasne potom sa ozvem

ateragram
16. jan 2019

@regina24 ahoj..tak mi zobrali 4 vajicka

regina24
16. jan 2019

@ateragram súper tak to stačí hlavne nechbojuku a držím palce .
Aby sa podarilo kedy by si mala mať vklad ?

ateragram
17. jan 2019

@regina24 ak by sa podarilo tak v pondelok

regina24
17. jan 2019

@ateragram jasné že sa podarí musíte pozitívne myslieť.drzim palce čo vám dnes povedali keď ste sa informovali ohľadom vajíčok ?

ateragram
17. jan 2019

@regina24 tak zo 4 boli 4 zrele. Oplodnili sa len2

regina24
17. jan 2019

@ateragram neboj bude dobre .držím palce .

ateragram
17. jan 2019

@regina24 dakujem. Ved uvidim v pondelok co ostane na vklad

regina24
20. jan 2019

@ateragram ahoj tak držím palce a volala so ohľadom embrijko?

ateragram
20. jan 2019

@regina24 ahoj. Dakujem. Volal som tak zatial sa delia tie 2 pekne. Zajtra rano mam volat ze ci bude vhodne na vklad. Ty ako? Uz pichas?

regina24
20. jan 2019

@ateragram ahoj tak potom mi daj vedieť držím palce ešte nie nedostala som ešte menzes.

ateragram
20. jan 2019

@regina24 dakujem. No som az nejako prilis kludna tak neviem ci je to dobre alebo zle. 😀

regina24
20. jan 2019

@ateragram netreba sa nervoznovat sa .🙂

ateragram
21. jan 2019

@regina24 ahoj. Tak sa prestali embrya vyvijat. Takze nic. Som rozhodnuta pre Reprofit Brno. Do BB nedam.uz ani cent.

regina24
21. jan 2019

@ateragram ☹ čo že. Jún to mi je ľúto to fakt sa prestali vyvíjať .viem si ťa predstaviť ako sa cítiš aj ja som mala tak čelí tizden pohode vajíčka a deň vkladu všetky 4embrijka prestali vyvíjať ,aj umna to bolo tak .
A ako vtom Brne je .
Nakolkaty ivf si bola ?

ateragram
21. jan 2019

@regina24 teraz bolo 2. Akurat idem vypisovat papiere do Brna do Reprofitu

bobulkapetka
21. jan 2019

@ateragram centrum nemá nic spoločne s kvalitou vajíčok...

regina24
21. jan 2019

@ateragram aha a tam vlastne tiež na ivf tak ako vychádza cenovo ?

1koronarka
Autor odpoveď zmazal
ateragram
21. jan 2019

@regina24 tak ako aj na Slovensku

ateragram
21. jan 2019

@bobulkapetka kvalita vajicok bola fajn akurat chcem zmenit centrum

elena730
22. jan 2019

Aojte dievcata. Chcem sa s Vami podelit o moju skusenost v danom CAR. Kedze sa nam s manzelom dlhsie nedarilo otehotniet navstivili sme CAR v BB. Po vysledkoch krvi a spermiograme nam zistili ja znizene AMH...kolko je hodnota som sa nedozvedela napriek tomu ze som sa na to 2x pytala a partner ma teratozoospermiu. Bolo nam teda doporucene IVF. Nevahali sme vyplnili papiere a sli sme do toho. Kontrolne sono u DR. Krajkovica trva 2 minuty. Ak sa na nieco cgcete opytat comu nerumiete pocas stimulacie nemate sancu. Na vsetko jeho odpoved bola ze to vyzera vyborne a hlava v klude. Kratky protokol 7 oocytov oplodnenych 6 a do 5dna vydrzalo 1 a 3 sme dali zamrazit. ET neysiel. Ani ostatne KET. Po poslednom KET na kontrolnom sone automaticky daval Krajkovic vypisovat piere do druheho cyklu IVF. Ked som sa ho pytala na mozne priciny neuspechu odpoved bola ze sa to stava. Pricinu nehladal a ani ho nezaujimala. Vypisali sme teda ziadost o 2 cyklus. Kratky protokol 5 oocytov. Oplodnilo sa 4 ale vydrzalo iba 1. ET neuspech. Samozrejme Krajkovic daval hned papiere na 3 cyklus. Na moje vlastne naliehanie mi nakoniec dal doporucenky na genetiku, hematologiu a reprodukcnu imunologiu so slovami ze na ziadne vysledky cakat nebudeme lebo to trva aj 4-5 mesiacov a teda pojdeme do 3 kola. Ja som si ale na vysledky pockala a vsetko bolo OK akurat na hematologii mi zistili syndrom lepivych dosticiek. Samozrejme po skusenosti s tymto centrom 3 nebsolvujem u nich. Sestricky a koorditatorka ako aj cely kolektiv su strasne mily a ochotny akurat Krajkovi nikdy nema cas a berie to len cez peniaze a nic ibe ho nezaujima. Tie ktore ste sem chodili isto viete ze Dr. Bornay uz v centre nepracuje. Pretoze on sa o zenu zaujimal a posielal zeny najskor na vysetrenia co sa samozrejme Krajkovicovi nepacil lebo vsak utekali peniaze. Odbornik je dobry ale viac ho zaujimaju peniaze. Takze ak sa rozhodujete pre toto centrum 1IVF urcite doporucujem ale ak sa nepodari urcite hladajte pricinu a potom sa rozhodujte. Prjem Vam vsetkym vela stastia.

mirpet
22. jan 2019

@elena730 presne tak. Suhlasim. Dr. Krajkovic je velmi zaneprazdneny a na nic nema cas. Vsetko prebieha rychlo bez akychkolvek rieseni a otazok. My sme nastastie vsetko riesili s dr. Bornayom,aj ked vklad mi robil Krajkovic a 2.Ket sa vydaril. Ale kto nam skutocne pomohol bol dr. Bornay. Dnes mame vdaka centru 4 mesacneho chlapceka,a k dr. Bornayovi chodim dodnes do jeho ambulancie. Staral sa o nas pocas celeho tehotenstva aj teraz. Bola som riadne prekvapena ked nam povedal ze uz tam nepracuje. Mame este v centre zamrazene embrya. Inac ostatny personal tiez super.