Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@lyzinka Ahoj este stale 2v1.V piatok mam prist rano o 7:00 na lacno,primar schvalil sekciu.Dufam ze uz sa nic nezmeni,aj ked som velmi chcela prirodzene rodit asi by to neslo kedze stale zatvorene brany a mala je vysoko.Uz som sa tak s tym zmierila a verim ze v piatok budeme mat malu pri sebe.Osud mi nadelil umelo oplodnit a aj umelo porodit🙂Budem informovat ak budem moct mat mobil pri sebe.
@adkaaa tak sa len drzkaj a nech uz máš čoskoro malú pri sebe a ste obe v poriadku 🙏🏽 Ja mám zajtra poradňu tak som zvedavá co mi dr povie. Informuj 😉
@mirpet
@bobulkapetka Dakujem vam a Petka daj vediet zajtra co na poradni
@adkaaa jasne dám 😉
@adkaaa Jej super tak to uz coskoro budes mat malinku v naruci parada tesim sa nech vam vsetko dobre dopadne budem na vas mysliet a samozrejme nas potesi aj fozka malej princeznej a hlavne aspon infoska ze ste obe v poriadku... A nevadi ze cisarsky hlavne je ze malinka bude uz pri tebe v piatok 😘
@adkaaa myslím dnes aj ja na teba 🙂 ja som v stredu bola. Nález rovnaký ako pred týždňom ale vraj mám každú chvíľu čakať. Tak čakám a čakám ale malej sa nejako nechce 😂 tak ak do nedele neporodim mám prist zas v pondelok. Ale neviem co potom 🤷🏽♀️ No chcem sa s dr dohodnúť, ze ak by sa šaman nevypytala na svet do max 5 dni po termíne ze chcem sekciu. Ja proste nechcem prenášať. Tých 5 dni je maximum co som ochotná počkať 🙂 čakáme na fotecku Bambuľky 😘
@adkaaa gratulujem 😘 a prajem skore zotavenie. Užívajte. Dufam aj ta nasa sa uz vypýta 🙂
@adkaaa nadherna je.blahoželáme a veeeeela zdravicka prajeme celej rodinke.
V poslednej dobe sledujem,ze CRM babatka su dievcatka.aj na FB co uverejnuju novodeticky,tak vsetko dievcatka.ja tiez cakam slecnu. 😍😍😍
@julinka2787 ale to asi všade. Lebo aj co cvičiť chodíme tak z 9 báb 6 čaka dievčatka 🙂 minuly rok sa plodili dievčatka viacej či uz prirodzene alebo umelo 😁
@julinka2787 my mame vdaka CRM chlapa.😀a riadny valibuk. Narodil sa skoro 4kg a teraz uz ma 8kg a skoro pol roka
@adkaaa veľká gratulácia ❤❤❤❤❤❤❤ malinka je nádherná. Ja mám tiež kočku 19 budeme mať 3 mesiace 😍😍😍😍😍
Tiež sekciou, lebo bola ritkou dole a ja mam úzku panvu a mohli by nastať komplikácie. Naša Tamia mala len 2760 gr aj to nám schudla na 2500 gr. Ale vďaka CRM BB sa nam plnia sny. Mne to vyšlo pri prvom ivf tretí vklad pri dr. Rossovej 😍😍😍😍😍
Ahojte baby mám na predaj injekcie Menopur,,diphereline úplne nerozbalene mala som ísť na tretie ivf ale už som nemohla ísť tak ak má niekto záujem dohodneme sa na cene není problém.
Ahojte, chcem sa spýtať. Aká je tá stimulácia pred IUI? To sa ide viac krát na sono? Či?
@nika2 ja som brala Clostilbegyt 2x1denne: 3-7dc, 10dc sono, 11dc pregnyl vecer a 13dc rano IUI. Potom Duphaston cca 10dní.
@nika2 niekto stihne ísť aj viac krát na sono. Záleží ako mu rastú foliky. Ale zvyčajne sa chodí 10-11dc na prvé a potom uvidíš.

@adkaaa Ahoj tak ako si dnes dopadla? Co povedali? Ci si ta uz tam rovno nechali?