Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
@bobulkapetka ahoj,no co?este stale sa gulkas?
@julinka2787 ahoj. Nie nie uz mame po 🙂 v pondelok ráno sa narodila naša princezná 😍 a ty ako? Veď aj tebe sám to uz pomalým blíži.
@bobulkapetka veľká gratulácia ❤
A ako sa volá malá princeznička?
@bobulkapetka tak gratulujeme 😍 vela zdravicka celej rodinke. Aj nam to odsypa.este mesiac a bude aj ta nasa papulka s nami
@dee26 Dakujem 😘 Rebečka 😍
@julinka2787 ďakujeme 😘 potom sa pochvál keď budeš po. Ten mesiac prejde rýchlo 😉
@bobulkapetka krásne meno, aj manžel nad týmto menom rozmýšľal. Veľa šťastia 😚
@dee26 ďakujeme 😘 Ja som chcela iné ale priateľ vybral toto tak som makam smolu 😂 aj Vám veľa šťastia 🙂
Ahojte baby,som po odbere vajícok a uzila som svoju prvu tabletku (vaginalne) progesteron...chcem sa vas opytat,ci ste tiez po tom tak spinili?Akoze ja spinim vcelku dost a to som mala len jednu...je to normalne?Dakujem Vam 😊
@ruzovykonik34
biely “výtok” je ok veď to ti v podstate vyteká len ta tabletka von keď sa rozpustí. Ak špiníš (krv) tak je to podľa mna po odbere vajíčok Ok, nehovorili ti že môžeš špiniť ? Veď ti predsa odoberali ihlou vajíčka tak je pravdepodobne že budeš trochu krvácať. Ak to neustane tak volaj koordinatorke 🙂))
Je to smutné a strašné že to tam ide dolu vodou. My mame ešte v centre zamrazené embryá, ale ak pojdeme na další vklad, tak určite budem riešiť len s Bornayom ale znepokojuje ma táto situácia. Našťastie už jeden polročný poklad doma máme, práve vďaka Bornayovi a CRM.
Dievčatá ja mám stále dobre skúsenosti aj s dr. Krajkovicom. Síce niekedy ráno, keď sa robia sona je to o drzku ale to je aj inde tak. Ale ohľadom prístupu ja nemôžem povedať nič zle.
Nemám dobré skúsenosti, čo návšteva to iný lekár, a posledný z nich bol arogantný až mi bolo do plaču. S výsledkami nebol spokojný ani môj gynekológ, ktorý ma zo skúseností odporučil priamo do Žiliny, možno ďalej ale za skutočnými odborník s empatiou a ľudskosťou.
Nemám dobré skúsenosti, čo návšteva to iný lekár, a posledný z nich bol arogantný až mi bolo do plaču. S výsledkami nebol spokojný ani môj gynekológ, ktorý ma zo skúseností odporučil priamo do Žiliny, možno ďalej ale za skutočnými odborník s empatiou a ľudskosťou.