Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Kocky ktorá ide v piatok na výber?
@bobulkapetka dobry den ....chcela som sa opytat ci vam ostali este injekcie meriofert? Ak ano odkupila by som si od vas
@danielita1205 dobrý deň. Nie nemam uz som ich davno predala. Skúste sa ale pridať tu na mk do skupiny Kde sa dajú lieky zohnat za lacnejšie. Pošlem Vám link 😉
@zuziklc29 ahoj. Ako si dopadla na odbere? Mala si aj ET?
@bobulkapetka dakujem krasne ...a ako ste nakoniec dopadli ....este som len na 38 strane a do konca daleko v tej diskusii
@danielita1205 my dobre 🙂 akurát chovám našu dvojmesačnú lásku 😍 Vám držím palce 🙏🏽
@bobulkapetka gratulujem a prajem vsetko dobre ......ja uz jedneho zbojnika 15 m mam ale tuzba po druhom je velika ....dakujem
@danielita1205 ďakujeme Vám takisto 🙂 a nech sa to teda podarí na prvýkrát 🙏🏽 A kuk tie skupiny tam sa dajú lieky kúpiť lacnejsie
@bobulkapetka dakujem uz som si poslala ziadost a cakam na schvalenie adminom
@bobulkapetka ET nebol. Musím čakať na ket kvôli ohss
@zuziklc29 to mám mrzí 😔 ale dufam ket bude úspešný 🙏🏽 Koľko si mala vajok a koľko sa oplodnilo?
@bobulkapetka 47 ale ok bolo33. A 9 mrazáku
@danielita1205 ja ešte mám jeden balík meriofertu.
Ahojte baby na kolkaty deň po ivf ste testovali.
Koľko dní po vklade ste oddychovali?

@julinka2787 tesim sa s vami. Uzastne. Nech ste zdravucke