Pobočka Helios v Banskej Bystrici - skúsenosti
Ahojte. Sanatórium Helios so sídlom v Martine si minulý rok otvorilo svoju pobočku v Banskej Bystrici. Som z banskobystrického kraja, tak by mi tam bolo ľahšie cestovať. Bol tam niekto? Máte s touto pobočkou skúsenosti? Internetová stránka zatiaľ nič moc informácií neposkytuje, pripadá mi to, akoby boli zatiaľ iba v rozbehu. Ďakujem za každú reakciu.
http://www.crmbb.sk/
Ahojte, aj my uvazujeme o tejto klinike. Snazime sa vyse dvoch rokov a z toho mame jeden potrat a odvtedy sa nedari otehotniet. Boli ste zatial spokojne s pristupom? Vysetrenia? Uspesnost? Tie vsetky vysetrenia si davate spravit piamo tam, alebo niekde inde? Dakujem
@charlotta3085 my sme maximalne spokojni s manzelom. Vsetky potrebne vysetrenia nam spravili tam. Absolvovali sme aj IUI 3x,ale to nic. No hned prve IVF a hned prvy vklad cerstveho embryjka nam uz beha po byte. Ma rok aj 4 mesiace. Skusili sme aj KET, to bohuzial nevyslo a zacali sme práve s dalsim IVF
Dakujem 🙂 tak to je teda skvela odpoved a sprava a gratulujem 🙂 Drzim velmi palce s dalsim IVF, nech vam coskoro beha dalsie 🙂. To KET ani neviem co je to, idem to vygooglit a ideme sa teda Objednat na tie vysetrenia.
@charlotta3085 dakujem. KET je kryoembryotransfer. Cize vklad zamrazeneho embryjka. Malinku mame z ET cize vkladu čerstvého embryjka.
@charlotta3085 aj my sme boli maximálne spokojný. Takisto mame pomaly 18 mesačnú z et. Vyšlo nám hneď prvé ivf a hneď aj et. Mame ešte 5 mrazacikov ale neviem či ich niekedy pouzijeme. Ja síce by som chcela ale partner už nechce druhé dieťa 😔
@julinka2787 takú sete do druhého ivf? A mali ste len jedného mrazacika? Tak budem držať palce 🙏🏽
@bobulkapetka ano, mrazulko bol len jeden. A túžba po dalsom babatku je velka, tak sme sa dohodli, ze este jedno IVF skusime
@julinka2787 tak veľa šťastia 🙂 a v dobrom závidím. Môj chlap už nechce druhé dieťa a neviem ho nijak nahovoriť. A na ket potrebujem súhlas 😔
@bobulkapetka drobec podrastie a ocko zisti, ze uz to nie je to male babatko a mozno zatuzi po dalsom. Kym su mrazacikovia v mraziaku, nic nie je stratene😉 my sa nastastie zhodneme v tomto.
@julinka2787 no mala budemat už 18 mesiacov za pár dni a on už chce mat kľud 😂 takze nemyslím, že by som ho presvedčila...
Dakujem vam velmi pekne za pozitine odpovede @bobulkapetka a @julinka2787 . Tak teda sme objednani na utorok na testy 🙂
@charlotta3085 držím palce 🙏🏽🙂
@charlotta3085 vela stastia prajem ❤️
@bobulkapetka ďakujeme 💖
@julinka2787 ďakujeme 💖🤗
@bobulkapetka ahojky. Tak ivf nam dopadla myslím dobre. V pondelok si ideme po vysledok ET, aj ked myslim, ze je to jasne. A vy ako?
@julinka2787 jej super paráda gratulujem 👏🏼👏🏼 Tesim sa s vami. Tak ste to rýchlo poriesili. A koľko máte ešte mrazacikov? No my dobre. Ale druhé dieťa asi nebude. Muž nechce. A ja stále nemám ms a malú kojím čiže vklad by ani nebol možný nateraz
@bobulkapetka no bohuzial ziadneho uz nemame. Odobrali mi 10 vajicok, oplodnit sa dalo 7 a spravne sa oplodnilo len jedno jedine. Takze to bolo bud alebo. Ale vyzera nam to dobre. Ale tak uz je to nase tretie dietatko, takze uz nam staci. 😉
Tak my sa aktualne tiez snazime o dalsie babo,chodime do B.B...uz mame 2 rocne dietatko a teraz sme po 3 neuspesnych KeT, uvidime ako dalej...v pondelok kontrola v BB
@mirpet tak sa mozno v pondelok uvidime. My budeme ti s malym dievcatkom 😁 nemame ju kde nechat. Teda kde by bolo, ale ona nechce s nikym byt. Drzim vam palce
@julinka2787 my s chlapcekom...tiez chodi vsade s nami...uz to tam dobre pozna ten nas...vtedy nam vysiel 2.KET a teraz sa nedari
@mirpet raz sme tam stretli chlapceka maleho. Mozno prave vas. Aj nasa chodi z miestnosti do miestnosti a obzera babatka na obrazkoch. 😁 Nam aj ona vysla z Et. Potom KET neuspesny a zase ET a vyzera, ze ok. Drzim vam palce, nech ma drobcek surodenca
@julinka2787 gratulka, kolko si pp vklade?
@julinka2787 jaaj.no uz som z toho zufala,ze to nevychadza...este mame 5 pokusov...do dalsieho ivf uz nechceme ist
@cuttina 1.11 bol vklad. Cize 12?ak dobre ratam
@mirpet urcite to vyjde. Ale chapem tvoje zufalstvo. My s muzom sme boli tiez rozhodnuti, ze dalsie ivf uz nechceme a ked KET nevyjde, tak proste to nechame tak. Ale ked nevysiel, stacil nam pohlad a vedeli sme, ze ideme dalej. Velmi chceme este jedno dietatko k tym nasim dvom princeznam
@julinka2787 jeej toto je uzasne, len teraz som si to nasla 💖 gratulujem
@julinka2787 no tak to bude bojovník určite. A možno k dvom babám pribudne chlapček 🙂 tesim sa naozaj s vami. Kiežby si to ten môj rozmyslel.
@charlotta3085 dakujeme 🤩
@bobulkapetka este nic nie je stratené. Budem ti drzat palce, aby si ho presvedcila. Predsa aj tomu dietatku bude lepsie v zivote so surodencom. 😉
@julinka2787 dakujem ale nemyslím si, že ho presvedčím. Na toto som ho 8 rokov presviedčala. Na druhé toľko času nemám 😂 len neviem čo s mrazacikmi. Pretože zbytočne sa mi uskladnenie tiež nechce platiť 🤦🏽♀️ Ale dakujem si zlata. Daj o sebe niekedy vedieť ako sa Vám darí 😉

Tak ms prišla skôr a od včera stimuluje.. Včera som pichala decaceptyl a dnes pridávam už aj bemfola... V stredu prvá kontrola a halosperm v bb