icon

Pocity pár dní po vklade

mnavo
22. feb 2021

Ahojte.
Ste niekto čerstvo po vklade?
Rada si vymením pocity a nálady , skrátim čas do nekonečného čakania do dvoch//😃
Ja dnes 4 dpo, ale už ma svrbia prsty🤣🤣

Strana
z2
mnavo
autor
13. mar 2021

@balalea
@mikasz
@lucilalu
@ettella
@adara777
Ahojte kočky.Ako sa vám darí? Všetky tehuľkujete?
Ja som bola dnes na ďalší vklad. Prvý krát v prirodzenom cykle. Ukecala som doktora, pretože ja mávam krátke 24 dňové cykly, tak som mu povedala že chcem vyskúšať takto, nakoľko pri stimulovaných vkladoch som vždy išla na ket 18-19 deň cyklu, a to bolo podľa mňa vždy neskoro.
Dnes 16 ty deň cyklu, ovu 11ty deň, vkladaná hatchujúca blasta. 🙏🙏verím že sa u mňa ubytuje na najbližších 9 mesiacov👶

lucilalu
13. mar 2021

@mnavo ahoj, tak drzim velmi palce aby sa uchytilo 👶❤
Ja som teraz 19dpt.na 14den som mala pozitivnu krv.23.3.mam utz.tak tiez dufam ze bude vsetko ok 🍀🙏

mikasz
13. mar 2021

@mnavo ahoj, moc moc drzim palce ✊
Mna caka v pondelok sono, tak dufam, ze vsetko bude ok a uvidim uz aj ♥️🙏

balalea
13. mar 2021

@mnavo ahoj, mne to nevyslo - ani tuk ipat .. teraz som 11dc , vcera som pichala ovitrelle a v piatok 19.3 by mal byt vklad(17dc - to som estr nemala 😃) tak uvidime (v pondelok budu volat ako krv kedze na krvi som bola v piatok poobede)
Drzim moc palceky 🍀🍀

adara777
13. mar 2021

@mnavo Ahoj, držím ti palce ✊. Presne toto si myslím aj ja, že mi vložili naposledy dosť neskoro 22.dc. Tiež by som rada skúsila tento mesiac vklad v prirodzenom cykle. Len mne akosi hapruje ovulka i sliznica, tak neviem či sa bude dať 🤷.

ettella
13. mar 2021

@mnavo ahoj, v pondelok to budú 4 týždne od vkladu, v utorok idem na ultrazvuk, tak dúfam v dobré správy 🤞 tiež som bola v prirodzenom cykle, tiež ovu 11. deň a vklad na 16. deň. A vyšlo. Tiež mávam cykly 24-25 dní. Držím palce nech to vyjde ♥️

mnavo
autor
14. mar 2021

@lucilalu ❤❤moc držím palčeky. Nezabudni sa s nami podeliť o utz. Budeme sa tešiť😍

mnavo
autor
14. mar 2021

@mikasz jeeej. To je super správa. Držím palčeky a potom sa s nami podel o ❤. Budeme sa tešiť😍

mnavo
autor
14. mar 2021

@adara777 budem držať palce, aby to v najbližšom cykle vyšlo😘ja som naštastie s ovulkoi nikdy nemala problém.

mnavo
autor
14. mar 2021

@ettella teším sa že ti to vyšlo, snáď bude už ❤ tak to si ma potešila, že ti to aj na 16ty deň vyšlo. Dúfam , že aj u mňa bol dotez len ten problém, že to neskoro vkladali.

mnavo
autor
14. mar 2021

@balalea budem držat palčeky aby toto embryjko bolo to pravé❤

w_ee_wee
15. mar 2021

Ahojte, mna vklad este caka, chcela by som sa spytat, ci ste si niektora brala aj Pn-ku po vklade? A ci sa na tu Pnku pise dovod. Dakujem 😊

mnavo
autor
15. mar 2021

@w_ee_wee ahoj. Ani po jednom vklade som nemala pn.

mikasz
15. mar 2021

@w_ee_wee ja tiez nie

radunka38
3. apr 2021

Ahojte, som týždeň po et. Myslite že to je áno alebo radšej ešte počkať? Ms mám dostať zajtra

doda89
3. apr 2021

@radunka38 to už hej // držím palce a gratulujem 🤰🏼☺️☺️

yvessl
27. máj 2021

Ja som citilla aj po prvom aj po druhom KET cca po 2hodinach priznaky uhniezdovania-bolest v podbrusku,krize,pocit hladu aj ked som jedla skoro stale a unava.Prvy vklad skoncil bioch.tehotenstvom a priznaky trvali 12 dni,na 12.den vecer ako keby utal a vsetko skoncilo.Na 15.den uz velmi nizke HCG z krvi.2.KET to iste ale vsetky priznaky intenzivnejsie a pretrvavajuce az do kontroly -na 14.den beta HCG vyse 3000.Dnes mame 6.tyzdnoveho,zdraveho chlapceka.

Strana
z2