Pocity po embryotransfere
Ahojte baby neviem či je táto téma vytvorená ale tak dala som ju ked tak ju zrušia :P
Tie ktoré ste boli na KET?aké máte pocity ?pripadne ET?
Kedy idete testovať ?Ktorý den? a ktroý den je dobre testovať ?
Mna napr včera v noci velmi prehánalo neviem prečo...
Bola mi zima,pichalo ma vo vaječnikoch,aj prsia boleli a kríže boleli...
je to moj prvý KET tak dufam,že bude uspešný...
Prosím prispievať hlavne dákymi pozitívnymi správami aj tie čo ste po a už mate detičky,
lebo nechcem čitať negativne skusensoti tých je viac než dosť dakujem za pochopenie a určite aj druhe baby budu radi 🙂
Ahojte.ja som absolvovala Ivf v r.2013.a teraz tu lezi so mnou mala 14 mesacna babula.prvy vklad nevisiel neujalo sa embryjko.az druhy vysiel vtedy som si vzala 2 tyzdne dovolenky a oddychovala nic som nerobila.po tyzdni som citila ze sa vo mne vyvija.nevolnosti okolo 12 tyzdna.ale rychlo presli.drzim vam palce babule...
@domuska11 ahoj anoo snes krásne ♥ bilo na sone ;) lenze mi našli cystu vraj 9, 8mm..no mne sa zda ze je to cm lebo na sone to bolo veľké nechce sa mi veriť ze 9, 8mm a nie cm..ako to by bolo dobre keby mm ale no neviem neboli ma nic...piatok idem k môjmu dr tak mi to kukne...bohvie ci mozem mysi chvost pit...
No malinka ma rešpekt asi pred tatinom xixi. ..ja som 7 tt
@maminka1986 super 🙂 tak dalsi krocik za tebou 🙂
Musi chvost nepi,pockaj a uvidis compoviem dr.ale neboj sa,cysty sa tvoria stale lepsie ako hematom .vsetko bude ok ;)
Za mesiac ti daju tehu knizku a uz budes oficialna tehula ;)
@domuska11 dakujem za podporu ...ved ano tvoria sa to je pravda....
vieš čo ale tehu knižku by mali d už ked sa mi potvrdilo tehotenstvo nie a až o mesiac to pochyujem aj mamina mi povedala že jej dali hned ako potvrdili tehotenstvo a aj sestre vypísali tak
@maminka1986 to neviem,asi kazdy ma iny postup.ale viem,ze ju vypisuju az od prvej poradne okolo 12tt.a este si po ivf.vsak je jedno kedy bude ;)
Urcite sa obj.na dobry morfologicku ultrazvuk v 12tt.to je velky zazitok ;)
@maminka1986 bylinky nijake nepi, pre istotu, mnohe su abortivne a spsobuju potrat! cystu som mala aj ja, do tyzdna rastla spomlu s babom a potom uz sme ju na sone nevideli,m babo ju zatienilo 🙂 po porodne tam uz nebola _.)
@jovanka81 dakujem si poklad ...ved dufam že to nema vplyv na babatko 🙂))
hej nejdem nič pit!!
@domuska11 asi každý robi inak lebo ako čitam tu rozne dali ženam už od 7tt od 10 aj 12tt...hehe
ty s pripadko no tu u nas to nie asi nič take a ja som rada že žijem čo mi je zle.((
@domuska11 po IVF sa to ráta tiež normalne ako keby osm otehotnela prirodezene to nema žiadny vplyv nato... podla poledneho menzesu 🙂
@maminka1986 ano,ale uvidis ,ze vsade na kazde sproste testy co ti budu brat ti budu pisat po ivf.aj podla mna to je somarina ale beru to inak a to mam este stastie,ze moja gynda robila v heliose a iscare,cize vie,co je pojem ivf .
Mne nevolnosti nastali okolo 8-9tt ale to bolo hrozne,kazdy den horsie a horsie.od rana som lezala na posteli a umierala,vzdychala,hladna som bola a nic som nemohla do seba dat.a uz ked som sa najedla tak vsetko slo von.
Teraz jedine co nemozem je baban,ten zjem do polovice a uz bezim na wc a este caj Lipton :D
@domuska11 no ani nehovor to su dobri idoti teda....no moj gyndoš vie čo je IVF on sam mi to odporučil tak uvidime som zvedavaa...ako men to može byt fuk nech si pišu bude to v karte založené 🙂hlaven nech je to ok...
no mne je zle už teraz ako dostanem do seba niečo ale proste také kraviny že až ..ako rožok s kakaom...nevraciam našťastie ale musim jest každe 2-3 hod čo je pre mna nove lebo ja som sa velmi zle stravovala-jedla osm hociako napr rano nič potom až na obed...no užaas a to ma je dosť :P
@maminka1986 ja som sa ako tak naranajkovala a potom cely den nic,obcas broskynu.a vodu citronovu.preslo mi to az po 15tt ale postupne.doteraz nemam ziadne naval hladu alebo pod.schudla som 2 kg a od povodnej vahy mam zatial 1 navyse,co som rada,ale davam si pozor na stravu.nejem nezdrave vci a viac zeleniny a ovocia.
No co uz,toto uz vydrzime,vsak to su tie krajsie starostu oproti tomu co sme si zazili....
@domuska11 no mam pocit že aj ja schudnem-mne to neuškodi ale zaoberat sa tým či priberem by osm sa ani nemala ale dufam že enpriberem vela lebos a to ťažko chudne hlavne etda mne a nie je to dobre na klby atd...
no ja pijem zazvorový čaj to je dobre ešte na nevolnosti ....
ja sa rano najem a je mi aj tak blbo to je horzne...
no veru toto je už to pekne čo sme prežili keby podaktore evdia čo to je maju šťatsie ked to maju prirodzene
.. dievcata, prosim Vas, neviete mi povedat, na zaklade coho lekari daju dlhy, alebo kratky protokol ?
Ahojte. Ja som 4ty deň po ET. Mám také mierne bolesti v podbrušku každý deň a trocha aj v krížoch. Bolia ma prsia ( ale to môže aj z liekov), som po icsi. Má niektorá podobne "problémy", nejaké skúsenosti?
@brusnicova ahoj ja som po neuspesnom ET ,toto iste som mala aj ja,ale to je vsetko hormonmi sposobene,telo je zatazovane a musi sa to nejak prejavit.Hlavne klud,nesleduj sa moc,vsetko zavisi od krvi...vela stastia !
@brusnicova ahoj, ja som dnes 4.deň po ket a od druhého dňa ma pobolieva podbruško. Beriem to pozitívne, predchádzajúce neúspešné vklady som to nemala ani raz 🙂
@brusnicova Ja som mala ET pred mesiacom a to som mala brucho ako melon nafucane, krize neboleli a neskutocna unava. Potom ale bohuzial test negativny tak ideme rovno na Ket, hadam v Oktobri. @meggie393 Ides pokracovat dalej s ket alebo et? Najtazsie na tom celom bolo to cakanie po ET, vsade som citala ze hlavne sa na to nesustredte, myslite na nieco ine, no ale to sa vobec nedalo 😕
Drzim velke palce vsetkym
@brusnicova mna boli pobolieva brusko dodnes a to som uz 14.tt 😉 . Je to asi tym ze sa maternica roztahuje.
@meggie393 Drzim velke palce pri druhom. Ostali ti aj nejake lieky ? Nam zostala takmer polka, tak som si ich nechala ze keby bolo treba ist na dalsie IVF ze to nebude treba kupovat znova, ale to neviem ze sa meni protokol pri druhom. Mas este nejake vedlajsie ucinky stimulacie? Ja mam sem tam taky pocit, asi to bude chvilku trvat kym sa toho telo zbavi.
@meggie393 dakujem,....a robila si si aj domaci test? lebo ja nad nim rozmyslam,...ale nechcem sa zbytocne nervnit 😀
@magdus999 budem drzat palce, tak hadam sa nam podari a pri prvom transfere si nepocitovala ziadne bolesti
@evita246 cize si po ET a podarilo sa a brusko stale pobolieva?
@brusnicova ja som po KET ale myslim ze to je jedno. Ano, stale pobolieva. Aj vcera som bola na poradni a je vsetko v poriadku, chvalabohu 😀 . Vraj drobec aj maternica rastie, to preto.

@jovanka81 hej hej ,len je to moje prve ivf ,tak uz som zo vsetkeho trosku mimo :/ ...a ano vkladlai mi 2-bunkove,ze v maternici mu bude lepsie,no nebola som z toho nadsena..uvidime,snad to bude bojovnik/cka ;) dakujem za podporu moc!!