icon

Pocity po kryoembryotransfere

bobulab
12. nov 2013

Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab a ked ti dr povie, ze tehotenstvo nema boliet, tak to ti ozaj moze napisat iba chlap, ktory to babatko nikdy nosit nebude a nemoze vediet 🙂 i ked je to lekar 🙂 mna teda pobolieva podbrusko velmi casto a mnohe dalsie moje tehotne kamaratky

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 a co je viac?blastocysta ci embryo?...mne povedal, že tento den malo byt 2 asž 4 bunkove a že je pekne...ja neviem, proste jeden den zavolali a na druhý som mala vklad...

magdus999
15. nov 2013

@kathrin17 netráp sa nad tým špinením, dôležité, že všetko ok. Aspoň si doma oddýhneš, jeseň je stále krásna, tak si užiješ lepšie ako v práci. To je super nápad ten odposluch srdiečka, hneď si si istejšia 🙂
No ja som 5 deň po ďalšom KETe, pocity žiadne, obavy preveliké. Prvé 3 dni plná optimizmu a nadšenia, no ale už to na mňa prišlo.
Ale nevadí, nezbláznim sa, ak sa nepodarí, mesiac pauza a v januári opäť do toho. Ale ja pevne verím, že tentokrát sa to musí podariť!!!!!!!

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 ale to nie hned po uhniezdeni? ci?...mna prve dva dni inak brucho bolelo, už neviem ako a potom zacalo ako pred ms, od 3 dna...

kathrin17
15. nov 2013

@bobulab my sme mali expandovanu blastocystu coz je uz najvyssie mozne stadium, ktore ti mozu vlozit...este je potom tusim hatchujuca ci aka.....ty si mala mladsie....asi 2dnove podla toho co pises.....nase malo uz 120-200 buniek

magdus999
15. nov 2013

@bobulab a dosť moja!!!!! podľa mňa je to dobré znamenie, prestaň sa tak trápiť, iba čo mu škodíš!!!! fakt sa na to pozri z toho uhla, že to tak má byť a je to dobré znamenie 😀 😀 😀 😀 veď sa utrápiš a to nikto z nás nechce 😀 😀 😀 😀 😀

netilka
15. nov 2013

Baby, ja vravim, ze vsetko sa deje z nejakého dovodu. Urcite. A bude tak, ako ma byt. Ked nastane cas. My vyvoj vlozeneho embrya uz neovplyvnime. Aj ked je to tazke a bolestne, nezostava nam nic ine, len sa vyplakat, vyzurit, polutovat, nechat cas na oddych a s nadejou ist dalej. RAZ to predsa vyjst musi!!!

bobulab
autor
15. nov 2013

@kathrin17 a preco mi ho potom davali?...to nemohli pockat?

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 to je pravda....

magdus999
15. nov 2013

@bobulab každé CAR to robí inak....a za predĺženú kultiváciu sa pripláca za každé embryo

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 no nám po oplodnení 3 rovno zamrazili bez opýtania a ostatne 4 boli v predlženej kultivácii

magdus999
15. nov 2013

@bobulab je fakt zaujímavé, ako to robí každé CAR inak 😝

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 ty kam chodis? My do gyn fiv v BA

magdus999
15. nov 2013

@bobulab Martin- Helios

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 zacina sa mi to Helios už dlhsiu dobu pacit...inak po neuspesnom celom IVF v BA planujeme ist tiež tam...Sme z Kremnice, takže je to bližsie...

magdus999
15. nov 2013

@bobulab my sme z BB, takže Martin to istil, a som veľmi rada, že som si vybrala práve Helios, je tam naozaj super.
A aké nabudúce, však ty si tehotná, tak nechápem, prečo hovoríš o ďalšom IVF 😀

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 Vies co, jednej kocke robili v BA vklad ked mne a mala tri dost nekvalitne vraj tak, jej to tam supli...neviem, je to biznis...no tak na to, že som tehotna sa pozrem teda 😝

magdus999
15. nov 2013

@bobulab však uvidíš 😀 😀 ty tehuľa 😀 😀
áno, počula som o blave kadečo, že je to skôr o naháňaní peňazí, ale určite sa im čo-to aj podarilo 😉

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 ja som mala dost pred nastupom na toto vsetko problemy z hormonmi...ked som sa s toho dostasla, pan doktor mi odporucil BA...Nakolko mi velmi pomohol a obaja s partnerom sme mu jedinemu, co sa týka mojichgyn. veci týka, doverovali, bez vahania sme sa na BA obratili...Mam spickoveho lekara dr. Mlynceka v nitre

magdus999
15. nov 2013

@bobulab sa nacestuješ riadne hore-dole 😉

bobulab
autor
15. nov 2013

@magdus999 tak to ti poviem

zuzu1108
15. nov 2013

@magdus999 4 ty vklad? Veľmi ti držím paste aj palce na pozitívnu krvicku 🙂 . Presne kto to nezažil nepochopí 😒 . Vôbec nic nieje stratené len to nevzdavaj 😉 .

zuzu1108
15. nov 2013

@bobulab Aj ja som mávala len večer pobolievanie a nafúknuté brucho. Potom to síce prešlo a nastala panika 😅 , ale je to ok 😉 . Takze vyzera to dobre ,ale nie na blížiacu sa ms ale tehu 😉 .

bobulab
autor
15. nov 2013

@zuzu1108 ae ved ty si myslis, ze nie si, nie?

zuzu1108
15. nov 2013

@bobulab ja som 🤐 . Pre to ti to píšem ze je to dobre znamenie 😉 .

bobulab
autor
15. nov 2013

@zuzu1108 bože, prepac, ja so si ta pomýlila asi tiež zo zuzu inou:D....tak to gratulujem potom velmoooo 🙂 a tiež si po KET?...kedy si ho mala a kolko ti vkladali?

bekki18383
15. nov 2013

@zuzzi08 to mas pravdu ja len ze je to uz 8dni a ja mam bolesti ako pred menzesom a nespinim vobec, ale snad nam to vide ale bojim sa verit 😒 no uvidime snad uz budeme tehu 🙂

zuzzi08
16. nov 2013

@bekki18383 ak ja nie tak ty určite. 😀 Pozitívne mysli a určite to víde. Ja stále v kútiku duše dúfam, že by to ešte mohlo byť. Uvidím v pondelok (už sa mi to kráti) 😎

magdus999
16. nov 2013

@zuzu1108 ďakujem veľmi pekne 🙂 hádam sa to už konečne podarí

bobulab
autor
16. nov 2013

@bekki18383 mame to asi podobne 😒 najma po nociach to mam ja a pri cikani