Pocity po kryoembryotransfere
Ahojte. Ako ste sa cítili po KET? Mali ste nejaké bolesti, alebo naopak, vôbec nič? Ako to nakoniec dopadlo?
@kathrin17 netráp sa nad tým špinením, dôležité, že všetko ok. Aspoň si doma oddýhneš, jeseň je stále krásna, tak si užiješ lepšie ako v práci. To je super nápad ten odposluch srdiečka, hneď si si istejšia 🙂
No ja som 5 deň po ďalšom KETe, pocity žiadne, obavy preveliké. Prvé 3 dni plná optimizmu a nadšenia, no ale už to na mňa prišlo.
Ale nevadí, nezbláznim sa, ak sa nepodarí, mesiac pauza a v januári opäť do toho. Ale ja pevne verím, že tentokrát sa to musí podariť!!!!!!!
Baby, ja vravim, ze vsetko sa deje z nejakého dovodu. Urcite. A bude tak, ako ma byt. Ked nastane cas. My vyvoj vlozeneho embrya uz neovplyvnime. Aj ked je to tazke a bolestne, nezostava nam nic ine, len sa vyplakat, vyzurit, polutovat, nechat cas na oddych a s nadejou ist dalej. RAZ to predsa vyjst musi!!!
@magdus999 ja som mala dost pred nastupom na toto vsetko problemy z hormonmi...ked som sa s toho dostasla, pan doktor mi odporucil BA...Nakolko mi velmi pomohol a obaja s partnerom sme mu jedinemu, co sa týka mojichgyn. veci týka, doverovali, bez vahania sme sa na BA obratili...Mam spickoveho lekara dr. Mlynceka v nitre
@zuzzi08 to mas pravdu ja len ze je to uz 8dni a ja mam bolesti ako pred menzesom a nespinim vobec, ale snad nam to vide ale bojim sa verit 😒 no uvidime snad uz budeme tehu 🙂
@bekki18383 ak ja nie tak ty určite. 😀 Pozitívne mysli a určite to víde. Ja stále v kútiku duše dúfam, že by to ešte mohlo byť. Uvidím v pondelok (už sa mi to kráti) 😎
@bekki18383 mame to asi podobne 😒 najma po nociach to mam ja a pri cikani

@bobulab a ked ti dr povie, ze tehotenstvo nema boliet, tak to ti ozaj moze napisat iba chlap, ktory to babatko nikdy nosit nebude a nemoze vediet 🙂 i ked je to lekar 🙂 mna teda pobolieva podbrusko velmi casto a mnohe dalsie moje tehotne kamaratky