Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@benulienka na 10ty aby bol test snehobiely a krv pozitivna, to som este nepocula 😉 takze ja teraz uz len zvazujem, ci dam nabuduce 1 alebo 2 vlozit..
@zuzina1881 , no a to ty mas, tak ze test biely a krv pozitivnu? ty ides az zajtra nie? a kolky den si zajtra? uz asi 14 nie?ja mam 14ty den vo štvrtok tak testnem asi v stredu alebo len štvrtok, nakolko na krv idem až na ten ďalši tyžden. a chodiš do heliosu MT? keď si povieš vložia ti aj dve? ja som myslela že vždy len jedno.
Ale nie, nemam, to malo byt ironicke, necakam pozitivnu krv, dnes som 11den, na krv idem v pondelok, lebo potom cely tyzden som mimo, tak by som nemala cas.. hej, chodim do heliosu, viem, ze preferuju vlozenie jedneho, ale neverim, ze keby som na tom trvala, ze by mi tie dve nedali 🙂 predsa ked podpisem papier, ze som poucena o rizikach, tak je to na mne, pokial ja som uplne zdrava, nemysim, ze by boli nadalej proti... ale este nie som rozhodnuta, takze je to zatial len teoretizovanie.. uvidim 🙂 teraz si uzivam krasny slnieckovy den a nemyslim na nic... 😉
@zuzina1881 , aha tak som to zle pochopila, tak prepač, ale aj tak ti držim palce a verim v pozitivny vysledok. uživaj si pekny deň maš pravdu, nemysli na nič ako ma byť bude. 🙂
@benulienka dnes bolo krasne! Slniecko lieci aj smutok... ty mas teda trpezlivost 😉 potom daj vediet, drzim aj ja palce 🙂
@zuzina1881 nam tiez nechceli dat dve ale ak podpises papier tak ti to nakoniec povolia.ja tiez uvazujem o dvoch nabuduce
@zuzina1881 no ako sa to s tou trpezlivostou vezme, uz som si tych testov tolko porobila a tolko sklamani bolo, že to nemam chuť zažit znova, ale som pozitivne naladena a verim tomu, ze ked sa rozhodnem ten test urobit že tam nájdem krásne // čiarky. Som zvedava ako zajtra dopadneš a dúfam a pevne verím že dobre, tak daj vedieť ked sa sem dostanes ako to nakoniec dopadlo. velmi nam baby držim palce všetkým 😉 🙂
@benulienka zajtra este nieee, zajtra je nedela, az v pondelok 😉 nabuduce uz ani ja nebudem testovat.. nic som tym neziskala.. :-\ takze si davam zavazok 😀 ja budem isto negat. Zajtra dostanem normalne v termine menzes a o 14dni zas kontrola pred ket! 🙂
@zuzina1881 ešte som sa ťa chcela opytať, ale utrogestan nadalej vkladas ano? zariadiš sa podľa toho čo ti povedia z krvi.
@benulienka jasne, vysledky krvi volam do heliosu a oni mi teda povedia, ze uz netreba! 🙂
@zuzina1881 ahoj tak ako si dopadla??
@bozenkad27 som negativna, chystame dalsi KET! 😉 co uz... nevzdavame sa, bojujeme dalej 🙂
@zuzina1881 tak to ma mrzí, budem ti držat palce na ´další pokus, ja sa už idem zajtra testnut tak som zvedavá. dúfam tam nájdem // , držte palce.
@smoulinka13 ty si na tom ako? dufam že ti ta ms nedošla, keď tu budeš daj vedieť. 😉
@benulienka drzim silno palce! 😉
@zuzina1881 ja pozitivna, ale ze este nemame vyhrate, lebo ze hodnota bola nizka... stvrtok idem znovu. 😒
@benulienka este nedosla..ale uz som taka vyhadzana ze uz pride coskoro...
Baby hlavy hore aj nam to vyšlo až na 4 pokus a teraz sa už tešíme z trojročného chlapčeka. Nevzdávajte to raz to musí vyjsť každej - verím tomu a hlavne myslieť pozitívne.
@benulienka GRATULUJEM !!!!!! 🙂
@smoulinka13 @zuzina1881 dievcata, tak to nakonieco nevyslo ani mne... hcg nakoniec kleslo velmi dole, takze neni sanca... 😢
@bozenkad27 to ma mrzi... Takze odislo? Ja cakam na vysledok krvi o 15 hod budu volat
@smoulinka13 jo, naudrzalo sa... nechapem preco, ale zrejme to tak malo byt...
@bozenkad27 ahoj takze som na tom tak isto...hcg 5,3..uchytilo sa ale nevydrzalo (to vysvetluje aj mojho ducha na piatkovom teste, potom uz nic nebolo:(((( joj to je hrozne
@smoulinka13 aj ja som z toho smutna, poplakala som si, ale je mi uz lepsie. Hlavne ze mam malu.. ostava nam este jeden pokus, snad vyjde... ty kedy planujes dalsi?
@bozenkad27 aj ja som to oplakala...musim ist dalej, naplanpvali sme si dovolenku na velku noc do tatier, na vklad idem tento cyklus...uz len cakam na ms...ty kedy?
@smoulinka13 ja ked prestanem kojit... Niekedy v maji predpokladam...
@bozenkad27 ahoj tak ako si na tom? ja idem na ketko utorok 🙂
@smoulinka13 jeej, tak drzim palce... ja na ketko neplanujem ist uz mozno nikdy... uvidim... mozno sa uspokojim len s jednym dietatkom... drzim ti palce!

@bozenkad27 dakujem, ano piatok som bola. Uvidim do pondelka to by uz aj mms mala teoreticky dojst ale dufam nepriiiiide