icon

Pocity po kryoembryotransfére

denulka85
14. feb 2013

Baby ake pocity mate ked ste po transfere?

margitka33
17. feb 2013

@alika36 ahoj, ani mne nevyšlo, tiež skúsim 11 alebo 12 deň, tam by to už malo by ť jasné, musíme veriť , tiež si myslím, že to bolo skoro.....

denulka85
autor
19. feb 2013

@margitka33 ahoj dnes mam 10 den a nic sa neukazalo.--- 😒 skusim pockat kym to zaschne

margitka33
19. feb 2013

@denulka85 Ahoj, to nič neznamená, nezúfaj, ja viem, že je to ťažké, ale stále je tu nádej, rozmrazené embrio sa môže uhniezdovať aj viac dní, takže ešte počkaj a sprav si test až v piatok to je 13 deň, aj ja si ho urobím vtedy a uvidíme, čo tam bude?

margitka33
19. feb 2013

@denulka85 ja sa tiež každé ráno premáham, aby som sa netestovala, ale snažím sa vydržať

margitka33
19. feb 2013

@denulka85 a ked sa to nebodaj nezadarí, tak viem, že mi príde červená, odrátam 19 dni a idem znova, je to ťažké, ale musíme bojovať 😉

denulka85
autor
19. feb 2013

@margitka33 no ja som sa dnes odhodlala ze spravim test len baby pisali ze este nieje koniec. a kedy by si isla na dalsi vklad hned s prvymi kramami?

margitka33
19. feb 2013

áno, ja tak chodím stále, pýtala som sa doktora, či si mám dať neakú prestávku medzi transférmy, povedal, že nevidí dôvod tak chodím stále takto,

margitka33
19. feb 2013

@denulka85 a ty si mala prestávku

kathrin17
19. feb 2013

@denulka85
@margitka33 ahojte baby...prepacte, ze sa vam sem vtrem, ale momentalne mam ms po nevydarenom ET, drobciatko sa sice chytilo, ale vydrzalo iba par dni, minulu stredu som mala HCG 25,96 a teraz v pondelok uz len 0,54....takze to bohuzial babatenko vzdalo, tak sa chcem spytat, ako prebieha KET? Viete mi prosim vas poradit?Ze ci sa beru nejake lieky a kedy sa chodi na vklad?A ci sa picha pregnyl a take tie veci okolo toho?Dakujem vam velmi pekne za infosky....moc mi to pomoze....

denulka85
autor
19. feb 2013

@kathrin17 ahoj nevtieras sa.... pregnyl sa pych len ked mas et. ja som mala stale len ket v decembri ked nam to nevyslo tak mi prisli kramy a na dalsie kramy som uz brala lieky na stimulaciu sliznice a isla som na ket a teraz cakam na vysledok

kathrin17
19. feb 2013

@denulka85 a ake lieky sa beru na tu stimulaciu a od ktoreho dna cyklu?Potom kedy sa vklada?Ja som z toho jelen.Moj prirodzeny cyklus mam dlhsi ako by mal byt...mavam aj 40 dni, cize ovulku mavam az po 20 dni cyklu

denulka85
autor
19. feb 2013

@kathrin17 no mne tzeraz dali extrimax utogestan a prednison a extrimax som brala hned od prveho dna cyklu ked mi prisli kramy

margitka33
19. feb 2013

@kathrin17 Ahoj, je mi to ľúto, že Ti to nevyšlo. Ket u mňa prebieha takto, mám 28 dňový cyklus. Príde mi menštruácia na 14 deň idem na kontrolu, od dalšieho dňa beriem utrogestan a 19 deň mi vkladajú embrio a potom čakám 2 týždne na úspech 🙂 .

kathrin17
19. feb 2013

@margitka33 cize budeme asi u mna musiet cakat na ovulku?Alebo ako?Ja som z toho stale jelen 🙂 Ja mam cyklus raz tak raz tak, ale 28 dni nemal snad nikdy 😀.....aj mna to velmi mrzelo,ze to nevyslo, ale tolko ludi ma povzbudilo, ze uz je to pre mna ok....celkom som sa s tym zmierila...mame este 4roch mrazacikov, tak som kludnejsia, bolo by horsie keby nemame nic....a kolko si mala ty mrazacikov?

margitka33
19. feb 2013

@kathrin17 ty až po ovulácii, ideš na to, ja mám ovuláciu 11-13deň, a až na 14 deň idem na ultrazvuk......ja som mala 3 zamrazené, 1 je už preč, 2 je vo mne a 3 čaká čo s nim bude 🙂.

denulka85
autor
19. feb 2013

@kathrin17 pre teba ovulka teraz nebude dolezita lebo vsetk bude umelo vytvorene...

kathrin17
19. feb 2013

@margitka33
@denulka85 takze ovulacia ich nebude zaujimat?Vy ste mali na kolky den vklady?Obe rovnako?Na 19ty den?Cize tam beriem take lieky, ktore mi vlastne vsetko umelo nastavia?Ja to furt nechapem ☹ som asi blba 🙂 Pri ET mi bolo vsetko jasne, ale toto neviem

denulka85
autor
19. feb 2013

@kathrin17 prvy vklad som mala na 19den a druhy na 20den... mozno ich bude zaujimat to ti neviem presne povedat lebo aj ked mam ovulku tak mne je to zbytocne mam zlepene vajcovody. kazdy ma inak vklad zavysi to od vyvinu sliznice ale to ti vysvetlia kedy ides na kontrolu? kam chodis?

kathrin17
19. feb 2013

@denulka85 chodime do heliosu Martin....my sme teraz nechali to tak, pretoze moj manzel je momentalne v zahranici do 22.marca a chce to vsetko prezivat so mnou, takze na KET pojdeme asi az v aprili, ale chcem sa informovat, lebo toto je uplne ine ako IVF. Mne sliznica rastie prirodzene pekne......byva dost vysoka okolo 15mm v klasickom cykle....ja som dnes 3DC.....ale mala som missed abort....v 4tt+1d....tak aj preto chceme este trosku pockat....mne sa to ujalo, ale bohuzial vzapati odislo ☹

denulka85
autor
19. feb 2013

@kathrin17 a mala si aj pk? a kolko bunkove bolo?ja chodim do iscaru ba a ket je tak ze dostanes kramy ked sa rozhodnes ist na ket pridu ti kramy a zacnej jest lieky aj ked ti pekne rastie sliznica aj tak budes jest lieky a ked vam odislo to male tak urcite ti pridaju nejake lieky aby sa to uz neopakovalo

kathrin17
19. feb 2013

@denulka85 mali sme aj PK, embryo mi vkladali na 5ty den od vyberu ako expandovanu blastocystu zo znamkou 1, cize bolo krasne a silne, ale...priroda to skratka chcela inak. Brala som aj utrogestan, ale to nebolo k nicomu, akurat co som dostala mykozu, kedze som stale musela mat intimku a to moja koza tam dole nezvlada....intimky su pre mna des, ale ked som si ju nedala, tak som mala biele lepive flaky na nohaviciach....uplne ze des ☹

denulka85
autor
19. feb 2013

@kathrin17 to poznam tie nohavicky.... a prvy krat som mala utrogestan, a extrimax a na druhy ket mi pridali este prednison... intimku som mala aj ja a este aj mam lebo neviem este vysledok ako som dopadla dnes bol 10den a test nic zatial neukazal ale krv je dolezita...

margitka33
19. feb 2013

@kathrin17 Ahoj, blbá nie si, ja tiež chodím do Heliosu, Podla mňa musí byť už po ovulácii, lebo ty už máš embrio, akurát potrebuješ veľku sliznicu a vhodné prostredie 🙂 .

margitka33
19. feb 2013

@kathrin17 ale na aký deň to tebe budú dávať, to ti určí presne doktor,

fialka13
19. feb 2013

Ahojte baby;)tiež vám tu vhupnem do rozdebatovanej témy ...tiež mám momentálne prípravu na ket a chcela by som sa spýtať,že ked idem teraz v piatok na ultrazvuk...to budem 13.deň cyklu budem musieť ísť este raz na kontrolu alebo mi už rovno povedia v piatok kedy bude vklad?

margitka33
19. feb 2013

Ahoj, určite nie, už ti povedia iba termín vkladu 🙂

margitka33
19. feb 2013

@fialka13 Ahoj, určite nie, už ti povedia iba termín vkladu 😉

fialka13
19. feb 2013

@margitka33 to som rada;)ďakujem;)....toto je moje prvé ket tak som v tomto este taká neskusena;)

margitka33
19. feb 2013

@fialka13 za máličko, budem Ti držať palce 🙂

fialka13
19. feb 2013

@margitka33 ďakujem;)ty si tiež po ket alebo sa pripravujes?necitala som tu všetko tak neviem...