Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@denulka85 ahoj, ano clearblue som mala. ja viem tazke je sa odvazit, ono je poterebne byt s tym zmierena s hociakym vysledkom. Aspon u mna. V kutiku duse treba stale verit, skus si ho kupit mozno budes prijemne prekvapena, a ak by aj nevysiel stale je tu este krvny test ktroy to moze zmenit este. Vkladali mi 5 dnove embryja.
@margitka33 Dakujem za podporu, ono to je stres teda riadny. rob ako to citis, nenud sa teda k nicomu, aj ked mne by to vlemi vrtalo v hlave ak by som vedela ze ten digitalny je presnejsi. Ale chapem, vpodstate ja som to tiez nechavala viacmenej na krvny test ako konecny vysledok, aj napriek tomu keby vsetky testy boli negativne. to bola taka moja utecha, co ak? Tak drzim ti silno silno palce aby si sa aj ty tak tesila ako ja. Ale ak si to rozmyslis a risknes to, ozvi sa.
@alika36 ta podpora to je to najmenej, čo môžem pre teba spraviť......ja sa teším, ked sa to niekomu podarí, lebo potom si poviem, že dalšia môžem byť j´práve ja 🙂 ..........Chcem sa ťa ešte spýtať ten 10 test, na ktorom máš iba slabulínku čiarku, ta ti tam vydržala alebo sa stratila?
vdaka, ta ciarka tam je, aj ked velmi slabo viditelna. Aj ty pouzivas tie tycinkove? Do pondelka este raz urcite sa odtestujem. porozmyslaj ot
@margitka33 poplietla som zase nieco, ten text o tej ciarke bol pre teba. 🙂
@alika36 🙂 , ja som mala plastový na nakvapkanie a paličkový mám ešte doma, uvidím možno zajtra zbehnem do lekárne 🙂, uvidím, čo povie manžel, ten neverí ani jednému testu...už sme mali jeden na ktorom boli dve čiarky a nebola to prevda 😠
@margitka33 este do pondelka je par dni, a ani ja este sa uplne neoddavam tomu mojmu pozitivnemu testu. Vselico sa moze este stat dovtedy,. aj ty asi ides v pondelok na krv, ze? Ved v podstate aj tie co mas by mali fungovat. To je len zvedavost, co sa tyka toho digitalneho, aj tak z krvi nam to povedia najpresnejsie. 🙂
@alika36 od teba už nechcem počuť také negatívne reči, 🙂 🙂 🙂 , tebe ta čiarka bude iba tmavnúť, jasné. áno aj ja idem v pondelok na krv, a budem nám držať palce 🙂
@margitka33 karhas ma? 😀 😀 ja viem nieje dobre mat negativne reci, len ja ked som sa velakrat tesila z niecoho, tak naozaj uprimne tak sa to nestalo par krat, tak si drzim otvorene zadne dvierka. TEsim sa z mojho testu, jasne, ale beriem aj do uvahy inu variantu, to je ako keby som sa chranila pred tym, aby mi zla sprava ublizila. Tak radsej beriem obe varianty do uvahy aby to menej bolelo. ALE NAM TO URCITE VYJDE, ZE? zabudla som, chodis do Heliosu? stretli by sme sa tam... rano. Slubujem, ze nenapisem uz nic co by mohlo spochybnit nase tehotenstva..... 😉 😉
@alika36 to som rada, myslíme len pozitívne, áno chodím do Heliosu,.......ja som sa rozhodla,zajtra idem už na krvné testy, volala som do Heliosu a objednala sa, už to nevydržím 🙂
@margitka33 ahoj to vazne? a da sa to skor? uz si mohla vydrzat, nie? Ale, ked si uz nedockava tak to budes aspon mat skor za sebou. tak daj vediet, velmi sa tesim na spravicku. 😀
@alika36 nevedela volala som, manžel prišiel z práce, že cez víkend ide lyžovať, ja taká smutná 😒 , že nič nemôžem, tak som volala, že zajtra mám 13deň a povedala, že môžem prísť, že už by to malo byť v krvičke vidieť, tak ak sa to nebodaj nepotvrdí ☹ , tak pôjdem aspoň lyžovať 🙂 . určite sa ti ozvem ako to dopadlo
@margitka33 a zase tie negativne reci! ej ej ej. drzim velmi silno palce!!!!!!!!!! 😉
@alika36 🙂 snažím sa myslieť stále pozitívne,ale občas to preskočí 🙂 😀 , dakujem a ozvem sa
@margitka33 a zase tie negativne reci! ej ej ej. drzim velmi silno palce!!!!!!!!!! 😉
@margitka33 to vazne ides na krv? potom daj vediet ale podla mna to este skoro na 13den.... tak ti drzim palce a ozvy sa ako si dopadla VELA STASTIA pobede mas vysledky vsak?
@margitka33 ahoj ako?
@margitka33 tak to mi je luto, ale podla man v pondelok ked pojdem na krv tak dopadnem tak ako ti kebo test nic neukazal ani na 9 den 😒
@denulka85 to nevieš na 9 deň je ešte skoro,a nevieš,príroda je nevyspytateľná , ale ja som nemala nič ani 12 deň, preto som sa rozhodla ísť na krv už dnes, nikto o tom nevedel, tak sa aspoň do pondelka upokojím a poviem to rodine bez slz v očiach ☹
@margitka33 ti si si robila vcera test? mala si odvahu? ja nemam odvahu....
@denulka85 ale ty to už vydržíš do utorka, a budeš spokojná 😉
@margitka33 aky test si si robila citlivost 10?
@denulka85 áno citlivosť 10
@margitka33 normalne sa bojim. takze po kramoch ides na dalsi ket?

@alika36 ahoj aky si robila clerblue? ja tiez nemam odvahu si robit test a pockam do krvi ake ti vkladali,?