Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
@denulka85 no povodne som si mala vybrat vo stvrtok alebo piatok, ale muz moze len v piatok tak preto. zajtra je asi este zase skoro si myslim, nie? Tak ty uz budes aspon vediet, ja sa este budem trocha stresovat co v piatok 😉 . Ale ty si mala test pozitivny, ze? dokonca silnejsiu ciarku ako ja sa mi zda. Mozno sme obe natom rovnako pomaly nam stupa hcg ako ostatnym. velmi silno drzim palce na zajtra, musi to dobre dopadnut!!
@denulka85 jeje to je dobra sprava, tak to drzim velmi palce. Nuz ja som dnes isla tiez na krv, a necakala som ziadny zazrak. A tak aj bolo,a doktorka nevedela najst ziadny vacok v maternici, vravela ze uz to tam malo byt, mala silne podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo. Dost ma to vydesilo, uz ani nechcela aby som pokracovala dalej, vraj mam vysadit ultrogestan acakat na MS. Vraj teraz musime cakat aby HCG zacalo klesat v mojom dobre. TAk aj som sa modlila aby klesalo, bo som nechcela ziadne dalsie komplikacie. Pred chvilou volali, ze HCG teda zacalo klesat, co som velmi aj dufala, a mala som podozrenie ze nic nebude nakoniec, aj ked som sa pohravala s myslienkou, co ak je naozaj to mimomaternicove tehot. lebo sliznicu som mala na sono dost velku a pri cikani som mala teknky silny prud akoby mater. tlacila na mechur co byva v tehotenstve. To jedine ma znepokojovalo. Takze teraz cakam ze sa rozbehne MS a o 14 sa uvideme v Martine mi povedala. ak sa nerozbehne tak o tyzden skor. No co, uz. Radsej takto ako mat dalsie komplikcie s mimomater. tehot. A to su ine veci, operacia. Velmi sa tesim, ze tebe sa to rozbehlo, to je uzasna sprava. Takze inak vsetko vporiadku, ako sa citis? co ine ti povedali?
@alika36 Ahoj moja, to je mi ľúto, že máš takéto komplikácie, a chcem sa spýtať, na ultrazvuku nie je vidno, že je to mimomaternicové , alebo nedá sa to neako zistiť, ?
@alika36 mňa by ta neistota asi zabila
@margitka33 to je vporiadku, uz som sa ukludnila. Nuz nenasla nic na ultrazvuku ani vo vajcovode ani v maternici, a ani asi nebolo co, lebo ked mi poobede volali tak hcg klesalo takze male tam uz nebolo zrajeme preto ho nenasla. A ty si ako natom teraz? pokracujes?
@margitka33 ta neistota je na nervy to si vystihla,a nemala som daleko k sialenstvu. to cakanie a neistota su strasne. Teraz sa zacinam trocha sustredit na dalsi pokus, ved ine mi neostava. sklamanie, pominie. Ale v duchu sa tesim aspon ztoho ze chvilu som bola tehotna, to fajn pocit 🙂
@alika36 aha, takže to už máš isté, to je mi naozaj ľúto, viem ako to bolí ☹ ................A ja sa pripravujem na další Ket, malo by to byť 14.marca, toto už mám posledného snehuliačika, a strašne dúfam, že sa to už podarí, uvidím, čo mi život ponukne,..a ty máš ešte niečo zmrazené?
@alika36 to ti verím, že ten pocit musí byť úžastný 😉
@margitka33 ahoj, preboli to urcite, ale asi to tak malo byt. nuz aj my male len jedneho mrazacika a snad ten to vybojuje az do uspechu. Beries nieco teraz? Takze uz to mas dohodnute, tak to si dopredu aspon mi budes referovat 😀
Po MS teda po 14 dnoch si tam sla na hned ti teda odporucili ist dalej na Ket? Co este ti vraveli, kolko dni od tej konroly to vychadza ten KET, hned po par dnoch? tieto veci este neviem, lebo sa zameriavala nato ak by to bolo minomatern. teh. tak to trebalo riesit ako prve a KET by bol az ovela neskor. TAk snad mi pride MS co najskor. Tebe prislo hned, alebo len take nepravidelne spinienie, ci hned krvacanie?
@alika36 Ahoj, ja som na kontrolu nemusela ísť, ja som mala nulovú hodnotu HCG, Ja som sa mala iba rozhodnúť, či chcem další Ket, a ak chcem tak sa objednám na 14 deň na kontrolu a o 5dni mi to vložia..........teraz neberiem ešte nič...ked som vysadila utroš, červená mi prišla hned o jeden deň, nemala som žiadne špinenie, hned som krvácala........ale doktorka mi hovorila, že ked vysadím utroš príde do 3 dní.........dúfam,veru, že aj tebe príde skoro, ale neviem, či ti nepôjdeš na další Ket až o mesiac neskôr, ty sa budeš musieť poriadne vyčistiť.........doktorka ti nehovorila k tomu nič?
@margitka33 zatial mi nevravela nic o dalsom Ket, lebo rano este nevideli krvne testy tak sa nevyjadrovala k tomu. Kedze mala podozrenie na to MMT. som z toho nervozna lebo neviem na com som a neviem ani co poriadne povedat v praci, ze dalsi mesiac budem doma? Teraz je to len o cakani na MS, a potom ta kontrola a az potom vlastne budem vediet na com som. V praci je vysoka marodka a zbytocne ani ja nechcem svoju predlzovat, dnes sa kazdy bojime o pracu. To cakanie je strasne, zase nebudem schopna nic robit, aj som si planovala ze budem nieco sit ( rada sijem ) ale ani nato nemam naladu. Musim nieco vymysliet 😖
@alika36 ja ti verím, ta neistota je hrozná.........s tou prácou je to veru ťažké, a v dnešnej dobe nemôžeš vyskakovať, lebo každý z nás je veľmi rýchlo nahraditeľný 😒 , ................tiež som doma a snažím sa robiť všetko možné aj nemožné, aby mi to rýchlo prešlo, ale pri všetkom vydržím len veľmi krátku dobu, nič ma nebaví....
@alika36 ahoj moja...je mi to moc luto,ze to nevyslo ☹ ale KETik bude nas 😀 Inak ja byt tebou tak idem do prace, je zbytocne ostavat doma.Dr povedal,ze je zbytocne ostavat doma.....ze staci lezat tak dva dni po vklade a potom uz tomu nic nepomoze, bud sa udrzi, alebo nie.....ja som nebola doma a neudrzalo sa, ty si bola doma a neudrzalo sa...ja si myslim,ze ked je sudene babatko, tak sa udrzi....moja takze hor sa do prace....a potom KET sa robi v prirodzenom cykle.Ide sa len raz na ultrazvuk a potom asi o 5 dni na vklad.Takze takmer vobec nevynecha clovek z prace.Pytala som sa na to koordinatorky 🙂
@denulka85 no teraz vo stvttok bol 19 od vklaadu a vraj to uz malo vidiet, a mala pochybnosti ci to nemoze byt mimomaternicove teh. tak aby sa to neskomplikovalo radsej mi navrhla aby sme to prerusili, ale aj tak ked volali koli vysledkom tak HCG zacalao klesat, takze pocas kontroly uz embryo bolo odumrete. Kamoska prezila mimomaternicove a museli jej vyopereovat vajcovod, takze aj mna by to mohlo postihnut ak by sa to nepodchytilo. Dnes som uz aj krvacala takze aspon to, lebo ak by som len stale spinila musela by som ist uz o tyzden na kontrolu a pan bohvie co by nasledovalo. Teraz ak teda budu pokracovat kramy ako maju idem o 14 dni na kontrolu. Ano pri 1000HCG je uz vidiet vacok, ale ja som nedosiahla taku hodnotu takze nemala ani co vidiet, a potom to zacalo aj klesat. Takze je to ukoncene takto.
@kathrin17 ahoj, nuz asi to tak bude ze KETik bude nas. Vsetko zalezi od toho ako dopadne tento tyzden, ci sami to vsetko nezkomlikuje, kedze neviem ci este dostanem MS ako ma byt, iank sa mam znova ist ukazat. A to by mohlo znamenat ze ak to embryo uviazlo vo vajcovode tak bude mozna operacia. To sa moddlim aby to nebolo. A ak by to prebiehalo ako ma tak by tam uz bol len tyzden doo kontorly a par dni nato KET, tak na 1-2 tydne do roboty sa mi neoplati koli peniazom. ja viem dobre to myslis, su to nervi to je iste. Este stale rozmyslam o tom co dalej, je to dylema.
@alika36 aha no tak to teda potom ano....ale mne koordinatorka povedala, ze tento mesiac ziadny ket, kedze som mala v tele HCG a babatko odislo, tak si mam dat mesiac pauzu a na ket ist az potom....tebe dovolia uz teraz?Ja som to mala ako missed abort a preto mozem ist az ten dalsi cyklus.

@alika36 ti ides az v piatok? mne povedala ze mam ist zajtra....