Pocity po kryoembryotransfére
Baby ake pocity mate ked ste po transfere?
ahoj, ja som 6 den po transfere, zo zaciatku som citila spodok brucha akoby mala prist MS , aj aj cecule som citila. Tieto priznaky pretrvavaju aj teraz len uz nie tak intenzine. Tazko povedat ci to signalizuje nieco. A este prve dni som mala castejsie pichanie okolo vajecnikov . Teraz uz takmer vobec. Uchytenie tazko povedat aky je pocit, to by som aj ja rada vedela 🙂 , lebo este nieje spravny den na robenie testu. k neviem ci sa nieco uchytilo Som velmi na ihlach a neviem co bude. Napis ci mas podobne pocity, som aj ja zvedava ci sa najde niekto.
a este ma pobolievaju krize kazdy den, chvilami som bola aj ospala
ahoj ja som dne 6 den po transfere den transferu nepocitam,,,, brucho ma boli ale dnes mam krce v bruchu skoro kazdych 10 min... a doteraz som citila na bruchu ako svalovku od druheho dna transferu
@alika36 Ahoj, ja som dnes 6 deň po Ket a tie príznaky mám aj ja, presne ako ty, ale žiaľ neviem, čo to znamená. Tiež mám brucho a prsia naliate, ale to pripisujem utrogestanu.
@margitka33 tak to som rada , ze sa niekto nasiel s podobnymi pocitmi. Naozaj neviem ako to dopadne. to brucho stale citim,a cecule takmer presali len obcas ma pichne, a este neviem ci je to mojou pazravostou, ale striedam sladke slane, vsetky chute. Inak nic ine nebadam. Vklada som mala 9.2.
ahoj vklad bol 9.2, v sobotu min. tyzden
haha tak mame rovnaky den vkladu. Ja chodim do heliosu martine
celkovo s centrom aj pristupom lekarov, prvy krat si bola? ja ano a bolo to velmi nove pre mna. Ja osobne som velmi spokojna s heliosom. Pristupuju vlemi profesionalne k pripadu a zrejme maju aj uspechy.
na krv idem 25.2 a testovat sa urcite budem, to by som nevydrzala aj ked konecny verdikt povie lekar a vysledok krvi
@alika36 aj ja som mala vklad 9.2.v Heliose , ja na sebe nebadám žiadne priznáky, a dúfam, že to dopadne dobre, ale už aby tu boli výsledky, to čakanie je dlhé
@margitka33
@alika36 baby to vsetky sme mali v ten isty den transfer? ssuperrrrrrrrrr a kolky den si das test? ja asi 10
ja neviem do kedy vydržím čakať, ale určite to bude skoro 🙂
a ja už teras som bola na 2 Ket
@margitka33 pocitas aj den transferu? ake to vkladali? mne 6 a 8 bunkove bez pk
nie nepočítam deň trasféru, aké my vkladali bunkové teraz neviem, už som sa nepýtala 🙂 , ale bolo pekné a dobré sa rozmrazilo a bolo vhodné na vkladanie
@margitka33 no ja som mala mat aj pk a ale sa nedelili tak rychlo rozmrazili dalsie a ked si isla na vklad tak predtym sa sa nerozpravala s embryologom? nam to vsetkym hovoria pri okienku 🙂
rozprávala, zdá sa mí, že všetky zamrazené embria máme 8 bunkové, A ty si si dávala 2, chceš dvojičky?
@denulka85 čo to znamená bez pk
@margitka33 predlzena kultivacia je pk
@margitka33 nie aj v decembri som mala dane dve a neujalo sa ani jedno a takto ked daju dve tak mas vacsiu sancu na otehotnenie

baby citili ste ze sa vam to uchytilo? okrem bolesti v brusku?