Pocity po transfere
Ahojte.
Mám otázku. Som po transfere, všetko Ok, test pozitívny, začala som tretí týžden. Len začínam mať trochu obavy, lebo mám hnedastý výtok. Je to Ok? Stále pociťujem bolesti trochu v podbrušku, ale to pripisujem hniezdeniu, len som znepokojená kvôli tomu výtoku.
Aké máte skúsenosti?
To že som nebola ešte nikde na krv. Ja totižto žijem v Nórsku, a včera bol 14 deň od transferu. Mala som si robiť test a volať na kliniku. V siedmom týždni idem na sono. Tu je to trochu inak ako na Sk...
No uvidíme. V každom prípade to budem sledovať. Dúfam, že to čo najskôr ustane ... 🙄
Prestaň čítať! Neboj. Niektoré ženy spinia počas celého tehu. Slabý výtok je OK. Ja som dokonca krvacala jeden deň a malička je v poriadku. A viem, že ťažko, ale skus sa menej sledovať. Stres je horší ako ten výtok. Myslí pozitívne teš sa, že sa ujalo. Už len pár mesiačikov a kriklun bude na svete. Inak ja som mala bolesti podbrušku celý čas. Ku koncu to bolo ešte horšie. A gratulujem maminka!
@rheuska ďakujem ďakujem. Veď to, ze som si sadla pred Google, a spravila som to najhoršie asi 😂
Kamarátka bola tiež na IVF, tak som jej písala, aké mala ona skúsenosti, a tiež ma upokojila.
Tak už len čakať. Ešte stále nejako tomu nedokážem uveriť, po toľkých rokoch snaženia, a je to skoro tu 😍
Ja som priamo v Trondheim!! 😬

@1zabka ano moze ist o uhniezdeovanie 🙂 ....dokym to nieje vyslovene krv tak bat sa nemusis 🙂 ....ja s tym osobne skusenosti nemam ale vela som precitala .... ja som po ET dostala na 8den MS a bola to hned krv takze to boklo hned jasne.....ale teraz citam ze mas pozitivne testy tak neviem ci vlastne moze ist o uhniezdovanie kedze podla mna by uz malo byt uhniezdene nie?ci?...neviem teraz 😒 a uz si bola teda aj na krvnych testoch?