Podarilo sa vám IVF na prvýkrát?
Ahojte baby. Podarilo sa vám IVF na prvý krát? Veľa ľudí mi hovorí, že na prvý krát sa skoro nikomu nepodarilo.
@petina1986 a to som mala endometriózu na oboch vaječníkoch
Nepodarilo..
@petina1986 fuuu pekne to gratulujem ❤️❤️❤️
@niikoletka skúšali ste ďalej?
@zuzankaa2 ďakujeme
Nám sa podarilo na 1x 🙏
@zuzankaa2 zatiaľ nie ale ideme na to po lete no dosť ma to zlomilo
@niikoletka verím. Na psychiku to je veľmi ťažké. Keď človek veľmi chce a stále sú nejaké komplikácie
My sme boli dvakrát na antolskej a nevyšlo. Vyšlo po x rokoch náhodne a prirodzene.
Kamoška bola vo Ferticente prvý pokus nič, druhý porodila zdravé dvojičky.
Druhá kamoška chodila so mnou na Antolsku a nevyšiel im žiadny pokus. Otehotnela neskôr 2x prirodzene.
@zuzankaa2 my ideme tiež do Brna do reprofit. Včera som bola som u svojho dr na kontrole ešte poslednej - po potrate. Povedal, že je všetko OK, volala som im a máme prísť. Od ďalšieho cyklu (cca od 28.06.) idem na soft stimul. Bude to naše prvé IVF, tak veľmi dúfam, že sa podarí. Aj keď naše percentuálna šanca je podľa nich 5 %. Ale na druhú stranu povedali nám, že šanca prirodzene otehotnieť je menej ako 1 % a o 3 týždne na to som si na test našla dve //. Len žiaľ sa to neudržalo a v 7 týždni som potratila. Tak dúfam, že sa to podarí a hlavne udrží 🙂
Áno. Mame 4 ročného syna. Prve ivf a prvy vklad. A teraz uz az pol rocnu dceru, ta nas ale prekvapila a prisla bez ivf. 😂
@zuzkalujza budem držať palčeky ❤️ aj pre nás to bude prvé. Okolo 21 začínam stimuláciu.
@zuzankaa2 tak isto držím moc palčeky ❤
@dia88 ahoj, podarilo sa na 1x, mam 4mesacneho chlapceka. Mala som KET ako prvý vklad (odstup vkladu od ivf bol 9 mesiacov - pre problémy na mojej strane). Finančne to vyšlo dosť, ale záleží aj od metód, čo si dáte, my sme si napr dali aj genetiku embryí (najväčšia pálka), ked rátam úplne všetko aj ket a lieky, tak okolo 5000 eur, ZP zregunduje cca 1200 eur. Ale menil sa cenník pred rokom, my sme šli ešte podľa starého, teraz píšem o Reprogenesis. Ú nás bol problém s SPG, čiže sme potrebovali metódy na výber spermii, cena záleží od diagnózy. Reprogenesis, keď si vyklikas na ich stránke doataznik s metódami, tak ti cenník poslu mailom. Reprofit by ho mal mat zverejnený. Kľudne napíš ss ak ta niečo viac zaujíma.
Nám sa nepodarilo a to som mala 1xvklad IVF Picsi a to som bola 19.augusta na vklade
V stredu som mala Hcg krvi 15,6
V piatok už povedali negatívne 😓
@malinkeslniecko to mi je ľúto. Toľko mate mrazacikov?
@zuzankaa2 mame estec3mrazacikov
@lienocka2808 veru nevracia pravdu kamoška bola 8krat v Brne a nic
@luiana vies, jeden pripad tvojej kamosky naozaj nie je relevantna vzorka. Maju omnoho lepsie vysledky ako centra na slovensku. Tuto informaciu mam priamo od lekarov z antolskej.
@lienocka2808 skôr by som to povedala asi tak keď sa ti mám podariť podarí sa ti hocikde keď nie tak môžeš ísť aj na koniec sveta
@luiana ano, mozno v pripade tvojej kamaratky je to tak, ze nemoze mat vobec deti, a nemala by ich ani pri IVF v USA. Ale je vela prupadov ludi, ktori nemohli otehotniet po IVF na slovensku a v Cechach sa to podarilo. Robia to dlhsie, maju viac skusenosti ako u nas.
@lienocka2808 nebudem sa hádať mám iný názor a vôbec to nieje o tom
@luiana ok. A o com to je teda?
@tslobik ahoj a druhe za aki čas postupila ivf? Vopred dakujem za info. Tiež sa mi podarilo na 1šup chceli by sme ist pre surodenca len neviem aky odstup musim dodržat

@zuzankaa2 áno na prvý krát v BB v CRM, teraz som v začiatku piateho mesiaca 😍