icon

Podarilo sa Vám IVF s DV?

bunka1
8. jún 2019
Strana
z2
lujzita2
27. jan 2020

@zuzik5891 ďakujem My sme mali darované iba oocyty. Spermie boli manželove. Darkyňa sa našla do 2mesiacov od prvej konzultácie. Ale neviem ako je to s embryjkami.

zuzik5891
27. jan 2020

@lujzita2 aj my budeme mať len darované oocyty...spermie máme zmrazené ...už spravili aj kryotest a všetko dopadlo skvele...len tým že nepotrebujeme ísť v deň opu na oplodnenie nebudem mať prehľad v akom.je to štádiu

laxxvita
31. jan 2020

@lujzita2 jeee❤️, srdečne blahoželám, a želám vám hlavne veľa zdravia, nech sa vám plnia stastne spoločne ďalšie vytúžené sničky. Ďakujem že si ma informovala takou krásnou správou, deň je hned krajší. Ja mam termín začiatkom apríla, tak budem informovať aj ja za cca 2mesiace.

lujzita2
1. feb 2020

@laxxvita ďakujem a držím palce nech všetko dobre dopadne.

bunka1
autor
14. apr 2020

8.4. sa narodilo zdravé, pekné dievčatko. 🥰

zuzik5891
14. apr 2020

@bunka1
@bunka1 zo ❤ blahoželám...mamičke aj malej princezné želám hlavne veľa zdravíčka a šťastíčka🥰🥰🥰...je skvelé si v tejto dobe prečítať aj také pozitívne správy 🍀❤

katikx
5. nov 2020

@laxxvita dobry vecer,prosim aj my sme uvazovali o darovani ak sa nepodari lebo uz mame posledny krat sancu,chcem sa spytat,prosim vas aka je cena pri darovani?dakujem

bunka1
autor
5. nov 2020

Pozdravujeme.... s polrocnou dcérou ❤

lujzita2
8. nov 2020

@bunka1 blahoželám, krásna dcérka

laxxvita
22. nov 2020

@katikx omluvam sa, že odpisujem až teraz, vyšlo to 5000e, ako samoplatca.. Ale mam krásnu 8mesacnu dcérku, bez darovanych by to nikdy nevyšlo. Držím palce 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Strana
z2