icon

Podpora a nádej pre dlhodobé smoliarky KET/ET

no_co_uz
23. jan 2024

Ahojte dievcata 🙂 kedze ste si diskusiu otvorili, predpokladam,ze ste na tom podobne ako ja. Tak som zalozila tuto temu, ani neviem..mozno na vzajomnu podporu, rady, mozno vyrozpravanie sa. 4 roky dozadu ked som zacinala svoju cestu s CAR som tu na roznych diskusiach o vkladoch alebo IUI stretla vela "súpútničiek", ktore na tom boli presne rovnako ...casom sa vela z tychto bab nakoniec podarilo otehotniet a vela z nich sa uz tesia zo svojich babatiek. Tesim sa za kazdu jednu babu, ktorej sa po neuspechoch tento boj nakoniec vydaril ❣️... na druhej strane je mi smutno, ze ja som stale na zaciatku svojej cesty - v rovnakom bode ako pred 4mi rokmi, mozno este horsie kedze rôčky utekaju. Taky pocit ma prepada, ze uz fakt aj vsetky ine "smoliarky" otehotneli a ja som asi ta najvacsia smoliarka pod slnkom a uz som ostala asi posledna ,zo vsetkych dievcat 🤔... Pri predstave, ze to mozno nevyjde nikdy sa mi trasie vnutro, aj ked mam aj chvilky kedy si poviem, ze by som mala prestat riesit. Moj pribeh - 4 tehotenstva a zaroven aj 4 potraty (po IUI a aj KET) embryjka sme si vycerpali vsetky..aktualne si davam druhe kolo vysetreni a asi dalsia stimulacia. Ale uz teraz ma mrazi, ze co ak to zase bude rovnake. Pre vsetky dievcata, ktore sa chcu vyrozpravat, vyliat hnev, vyjadrit ocakavania a cokolvek je tato diskusia otvorena :🙂

Strana
z3
no_co_uz
autor
15. dec 2025
@kiii

@dasa234 Ďakujem ti krásne😊. Budem veľmi držať palce nech to už konečne vyjde. A nech to aj dôjde do úspešného konca. Hlavne veľa síl a podpory 😊.

Zeny- dlho je tu ticho. Zadarilo sa za tu dobu niektorej z vas? Ja dufam, ze ano...ja stale nic...dalsi rok, bio hodiny kricia o pomoc. Ach toto trapenie je nekonecne

anonym_de968a
15. dec 2025
@no_co_uz

Zeny- dlho je tu ticho. Zadarilo sa za tu dobu niektorej z vas? Ja dufam, ze ano...ja stale nic...dalsi rok, bio hodiny kricia o pomoc. Ach toto trapenie je nekonecne

@no_co_uz prepac, ale obdivujem toto vaše snaženie. Ja som na tom bola podobne, aj keď som nebola na umelom, ale skúšali sme to s ex 7 rokov prirodzene. A nic. S novým, na prvú ovulaciu tehotná a do roka a pol ďalšie. Jednoducho so svojimi mužmi vy deti nikdy mat nebudete, nie ste proste kompatibilní. Odporúčam si v tomto vypočuť podcast Zahumenskeho, ako na takýchto prípadoch zarábajú CAR.

Strana
z3