Podpora a výmena skúseností pri IVF koncom roku 2024
Ahojte, je tu niekto kto sa práve pripravuje hormonálne na IVF? Alebo už je v očakávaní vytúženého dvojtýždňového výsledku po IVF? Bolo by super, keby sa tu navzájom podporíme, vymeníme rady...také skrátenie času.. dnes som po druhom IVF a čakačka 2 týždne na vysledok ma asi zabije😎🍀❤️
@ivusik92 🤣🤣 však som to napísala, že kvázi všetky tri sú vo finále rovnaké...
ja som si osobne nič nevybrala..oni mi to tak cele nastavili..oni sú profíci...ja som prisla s problémom nemôcť otehotnieť..oni urobili hormonálny plan a zvolili všetky veci na mieru..nechápem ináč Tvoj postoj..však, keď sme obaja zdravi ale nedarí sa..prečo by mali dávať nejaký extra dráhy plán, metódy atď...?
To robia v iných caroch kde cucaju peniaze...nie nadarmo chodí väčšina do reprofitu Brno alebo v Ba
PS: kukni cenník v reprofite...ceny na metódach nie sú vôbec rozlicne😊
Baby mne po vysvetleni embryologom neprisli metody vobec rovnake. Ta selekcia mala svoj zmysel kazdou metodou
žienky, ktoré ste boli po KET, resp. ste po KET, prosím, čo ste užívali mimo toho, čo vám predpísali v centre ? ja kys. listovú a vit. D
a ako sa vám darí? 😊
Tak jo som si prvy testik spravila 7 dpt a pozitivny🙂 vcera 8 dpt som bola na krvi (dost skoro kvoli Vianociam a nastaveniu este pripadnej liecby) a hcg 102🤗 islo o moj druhy ket celkovo

@ona234 Juuj dlhé dva týždne 🙏🍀 drzim palce na pozitivny vysledok🍀🍀🍀