Podpora a výmena skúseností pri IVF koncom roku 2024
Ahojte, je tu niekto kto sa práve pripravuje hormonálne na IVF? Alebo už je v očakávaní vytúženého dvojtýždňového výsledku po IVF? Bolo by super, keby sa tu navzájom podporíme, vymeníme rady...také skrátenie času.. dnes som po druhom IVF a čakačka 2 týždne na vysledok ma asi zabije😎🍀❤️
@ivusik92 🤣🤣 však som to napísala, že kvázi všetky tri sú vo finále rovnaké...
ja som si osobne nič nevybrala..oni mi to tak cele nastavili..oni sú profíci...ja som prisla s problémom nemôcť otehotnieť..oni urobili hormonálny plan a zvolili všetky veci na mieru..nechápem ináč Tvoj postoj..však, keď sme obaja zdravi ale nedarí sa..prečo by mali dávať nejaký extra dráhy plán, metódy atď...?
To robia v iných caroch kde cucaju peniaze...nie nadarmo chodí väčšina do reprofitu Brno alebo v Ba
PS: kukni cenník v reprofite...ceny na metódach nie sú vôbec rozlicne😊
Baby mne po vysvetleni embryologom neprisli metody vobec rovnake. Ta selekcia mala svoj zmysel kazdou metodou
@plavajka88 dakujem🙏
žienky, ktoré ste boli po KET, resp. ste po KET, prosím, čo ste užívali mimo toho, čo vám predpísali v centre ? ja kys. listovú a vit. D
a ako sa vám darí? 😊
Dievčatá mala niektorá z vás po KET migrénu alebo silnú bolesť hlavy?
Tak jo som si prvy testik spravila 7 dpt a pozitivny🙂 vcera 8 dpt som bola na krvi (dost skoro kvoli Vianociam a nastaveniu este pripadnej liecby) a hcg 102🤗 islo o moj druhy ket celkovo

@ona234 Juuj dlhé dva týždne 🙏🍀 drzim palce na pozitivny vysledok🍀🍀🍀