icon

Podpora a výmena skúseností pri IVF koncom roku 2024

plavajka88
15. nov 2024

Ahojte, je tu niekto kto sa práve pripravuje hormonálne na IVF? Alebo už je v očakávaní vytúženého dvojtýždňového výsledku po IVF? Bolo by super, keby sa tu navzájom podporíme, vymeníme rady...také skrátenie času.. dnes som po druhom IVF a čakačka 2 týždne na vysledok ma asi zabije😎🍀❤️

ona234
20. dec 2024

@mijuska2 40 kolky den🙏?

mijuska2
20. dec 2024

@ona234 11 dpt

rencaduda
20. dec 2024

@mijuska2 to ma mrzí 🥺😢 viem ako ti je 😢 my mame prvýkrát dobre správy 🙏🙏

mijuska2
20. dec 2024

@rencaduda 😘ďakujem 😊 to je super a veľmi držím prsty, nech pekne ďalej pokračujete ❤️🙏

st_ss
20. dec 2024

@rencaduda blahozelam😊 a mas pocit, ze si tentokrat urobiila nieco inak, ked to vyslo?

rencaduda
21. dec 2024

@st_ss určite 😊 Takto šla som v prirodzenom cikle, beriem prolutex injekcie a medrol lebo mám vysoké protilátky proti spermiam, clexan na riedenie krvy. A pred vkladom sme dali plazmu do maternice.

sassa15
21. dec 2024

Ahojte, tak sa pridam aj ja, nech mi hadze upozornenie co sa tu deje 🙂 . Na vklade som bola 13.12. A krv mam az 2.1 🤦🏻‍♀️. Ide ma z toho slak trafit, ale prakticky som vzdy dostala kramy v den ked som isla na odber, takze ked sa to nepodarilo, vec bude jasna.
Inac mam 5 rocnu dcerku z ET, len surodencovi sa teda moc nechce na svet 😏. Takze za 3,5 roka mam za sebou zopar stopnutych cyklov, 9 embryi, a jedno biochemicke. Momentalne sa vytesujem, lebo som vcera nasla na teste ducha 🙂 . Len ja po tom biochemickom uz fakt verim len krvi.
Picham 3x prolutex, fraxiparin a mam Lenzetto 4x2. Dr vravela, ze ked je embryo zivotaschopne, tak pri takych davkach uz sa to fakt musi podarit. Muz sa zomna smeje, ze som ako fetacka s tymi injekciami 🤭.

rencaduda
21. dec 2024

@sassa15 3x prolutex 🙈 to akú vysokú dávku berieš ? Ja mám dosť už že si ho picham jeden krát za deň nie 3x 🙈 držím palce nech sa dostanete do úspešného konca 🙏🙏🙏🙏❤️

st_ss
21. dec 2024

@rencaduda ty si isla do toho v plnei v zbroji 😉 tak super, ze vsetko pozistovali a takto to riesili. Aj ked verim, ze to asi bol dlhy proces

rencaduda
21. dec 2024

@st_ss tak čele naše IVF trvalo skoro rok. Skôr ma mrzí že som si vyšetrenie na imunologii kvôli tým spermiam neurobila skôr , myslím že sme nemuseli prísť o dvoch mrazáčikov keby som hneď brala ten medrol 😒 ale už nevadí hlavne aby sme to teraz dotiahli do úspešného konca 🙏🙏

veso23
21. dec 2024

@rencaduda gratulujem 🙂 ak sa smiem spýtať aké hcg si mala a v ktorý deň? Ja som dnes 8 dpt ciarka silná akú som v predchádzajúcich dvoch biochemickych nevidela tak sa veľmi teším ale tiež len opatrne. Na krv idem v pondelok co budem 10dpt tak som veľmi zvedava. Ten desiaty deň sa to minulý mesiac zlomilo a odvtedy som mala už čiarky slabunke tak snáď tentoraz to vyjde 🤞🏼

ona234
23. dec 2024

@veso23 drzim palce, poobede mas vysledky tak daj vediet🤗

veso23
23. dec 2024

@ona234 ďakujem, robila som si testy pekne tmavnu tak verím v dobrý výsledok

rencaduda
23. dec 2024

@veso23 vieš že ani neviem , mne len zavolali gratulujeme ste tehotná … kontrola vtedy a vredy a ja od radosti som sa aj zabudla opýtať keďže som si nerobila test netušila som aký bude výsledok 😁 ja som mala predtým tiež biochemické 😔 ale ako kukam môžem dufam už aj tebe pogratulovať 🙏🙏❤️❤️❤️❤️

veso23
23. dec 2024

Tak ja už mám výsledky. 10dpt 483 hcg teším sa veľmi. V januári idem na ultrazvuk 😊

mijuska2
24. dec 2024

@veso23 krásna správa 😍🙏 ❤️

ona234
25. dec 2024

@veso23 krasa, gratulujem✊✊🤗

rencaduda
1. jan 2025

Ahojte 🙂 kto idete kedy na ďalšie kontroly do CAR?

ona234
2. jan 2025

@rencaduda Ja idem 3.1. na infúziu ku gyn, a spravi mi uz aj sono. Do car poslem vysledok a jedine ak by bolo treba, pojdem do car. Ty ides aj do car?

rencaduda
2. jan 2025

@ona234 áno ja idem zatiaľ len do CAR neviem kedy ma pošlú k môjmu gyn. Čo za infúziu ti idú dávať ?

ona234
2. jan 2025

@rencaduda to mam infuziu z Reprodukcnej imunologie Intralipidy, a kedze ti otvaraju 7.1. a uz mam termin podania, idem na podanie ku mojmu gyn. Mne z Car napisali, led som im poslala vysledok hcg, ze okolo 6.1. kontrola, ci uz u nich alebo u mojho gyn.

st_ss
4. jan 2025

Ahojte, tiež sa pridávam do klubu úspešných vkladov 🙂 už mám potvrdený aj ultrazvuk a o 2 týždne ďalšie Sono.
Čo ma však nepotešilo je, že mám nariadeniu PN už od 6.tyzdna. Ma tu niekto podobný osud?

rencaduda
4. jan 2025

@st_ss ja som bola včera na sone som 7 týždeň. Bolo vidieť už aj ❤️a ďalšia kontrola už u môjho gyn. o dva týždne. A nie ja žiadne pracovne ani iné obmedzenia zatiaľ nemám.

ona234
4. jan 2025

@st_ss gratulujeem, boli sme uspesnym mesiacom vkladov🙂 ja som bola vcera u gyn, potvrdena akcia🩷 a dalsia kontrola o 2 tyzdne. Povedal ti preco mas nariadenu pn? Mne nic o pn nevravel.

st_ss
6. jan 2025

@ona234 ako hovorí úspešný december 😊
mám po 35 a pred tým som mala pár rokov zdravotne problémy a teraz mám navyše Clexane kvôli trombofilii. Takže skôr to berie preventívne. Ale úprimne dnešný deň bol taký, že si neviem predstaviť robiť fulltime. Tehotenské príznaky začali 😅 vy to ako zvládate?

renusa3
7. jan 2025

Ahojte kocky. Ja mam dnes 7 den po KET. Testy mi ukazovali dusika. Ale uplne slabeho. A dnes som zacala spinit. Taky ruzovy hlien mam. Joj tak sa neskutocne bojim, ze to nevyslo... Idem sa zblaznit z toho. Predtym tehotenstvo som skoro potratila. Zacala som krvacat 17 den po KET. Neviem co robit.

rencaduda
7. jan 2025

@st_ss ja sa cítim nonstop unavená a slabá 😅 predtým som v tehotenstve behala ako besna , teraz pozmyvam dom a cítim sa ako po výstupe na Gerlach 🙈😅 min dvakrát do dňa spím 🙈 dufam že to čím skôr prejde

rencaduda
7. jan 2025

@renusa3 hlavne nostress aj keď viem ako sa cítiš a je ťažké ovplyvniť myšlienky v hlave , nemusí to ešte nič znamenať . Ak môžeš oddychuj a držím palce 🙏🙏🙏🙏🙏

st_ss
7. jan 2025

@renusa3 toto moze byt aj dobre, aj zle znamenie. Avsak nic ine ti nezostava, len cakat a verit, ze vsetko dobre dopadne 🙏 …a hlavne zamestnat hlavu niecim, pri com na to nebudes mysliet🙂

renusa3
7. jan 2025

@rencaduda dakujem ti velmi pekne. Dnes isto oddychujem radsej a nic nerobim a verim, ze vsetko bude ok.