Podpora a výmena skúseností pri IVF koncom roku 2024
Ahojte, je tu niekto kto sa práve pripravuje hormonálne na IVF? Alebo už je v očakávaní vytúženého dvojtýždňového výsledku po IVF? Bolo by super, keby sa tu navzájom podporíme, vymeníme rady...také skrátenie času.. dnes som po druhom IVF a čakačka 2 týždne na vysledok ma asi zabije😎🍀❤️
Ahojte, ja som bola včera na ultrazvuku už bolo vidno aj bijuce srdiečko som 6+5tt a budúci týždeň idem už k svojej obvodnej gynekologicke. Pevne verím že to bude už všetko v poriadku. Držím palce vám ostatným 🤞🏼 ako pokračujete?
Ahojteeee... Tak ako sa mate. Ja som prestala spinit a test mam pozitivny. V utorok mam ist na krv 14.ty den. Chcem sa opytat. Robili vam vtedy hned aj ultrazvuk?
Odkedy som emailovo potvrdila svojmu centru pozitivny test na 14.den, nikto sa mi neozval. A to uz som 6+3tt. Takze vsetko riesim so svojim obvodnym gynekologom.
Ten mi hned po pozitivnom teste urobil sono na kontrolu prichytenia embrya, krvne testy a v utorok idem na dalsie sono. Planujem sa Reprofitu zajtra ozvat, ze ci nahodou na mna nezabudli.
Ahojte, ja uz riesim vsetko so svojim gynekologom. Do RF Brno som napisala ze mam pozitivne hcg - napisali mi ze mozem ist na kontrolu k svojmu gyn alebo k nim, na co som im napisala ze pojdem k svojmu gyn, u ktoreho som uz bola, do RF Brno som poslala potvrdenie tehotenstva od gyn s otazkou ako mam pokracovat s uzivanim liekov co mi nasadili v RF Brno
Ako sa tu mate? Ja som mala dnes potvrdene srdiecko a chcela by som sa opytat dokedy mate uzivat estrofem a v akych davkach?
Ahojte gratulujem 😊ja som práve 9tt + 6 vo štvrtok idem na kontrolu ak bude všetko OK dostanem tehotensku knižku. Ja som estrofem nebrala len utrogestan a ten som vysadila už asi pred dvoma týždňami teda momentálne beriem len vitamíny.
@ona234 dakujem a aj ja ti gratulujem k babatku. Ake davky si brala estrofem a do akeho car si chodila? Ja som dnes do car volala lebo mna moja doktorka objednala az po troch tyzdnoch a v car mi vraveli ze som mala ist po dvoch ze estrofem som uz mala vysadit hned po akcii srdiecka cize asi minuly tyzden, tak ma trochu vylakala. Beriem 2x2 denne. Dnes som presne 7+3
@veso23 dakujem a aj ja ti gratulujem k babatku. Chodis na kontroly este do car? Lebo akosi casto chodievas. Ja chodim k mojej doktorke uz a po potvrdeni tehotenstva odberom krvi na 14ty den som bola na kontrole az po troch tyzdnoch a to vlastne dneska 7+3 a objednala ma zas o dalsie tri tyzdne na krv
@ona234 ako ja som sa pytala, ze ci to moze nejak uskodit alebo nieco lebo som v strese uz bola a ze to sa vysadza preto hned po akcii srdiecka, ze ak by to bol chlapec... Tak si ma teraz upokojila joj lebo som fakt stresovala... Od rana som citala kadejake fora... A amelgen to je vlastne co. Ja mam progesteron a estrofem
@ona234 ono aj na forach som vela citala, ze mali az do 12 tyzdna a tak. Ze aj kazde car to ma inak a aj ze to je velmi individualne... Ale aj tak po tom vsetkom co som si precitala, tak som nebola akasi spokojna lebo to bolo aj kopec rokov dozadu tie fora, ale ked si dnes aj ty napisala, ze uzivas dlhsie, tak akosi ma to upokojilo. Ja som inac v heliose
Ahojte ja som dnes 11tt +2 , zajtra idem na krv ku svojmu gyn a budúci týždeň mám prvú poradňu 😊 ja som estrofem nebrala vôbec šla som v prirodzenom cikle no beriem do 12tt progesteron injekčne. Ako sa cítite ? Toto je moje druhé tehotenstvo a každý deň dufam že mi už bude lepšie 😅🙏🤢
@renusa3 ahoj nie v car som bola len dva týždne po krvi tam bola už akcia srdiečka a odvtedy som bola iba raz u svojej gynekologicky ktorá tiež potvrdila tehotenstvo rovno mi vzala krv a objednala ma za tri týždne čo bude teraz vo štvrtok čiže nejako často nechodím ;)
V car mi na tej poslednej kontrole povedali ze ten progesteron mam skončiť užívať bolo to asi dva týždne dozadu čiže v nejakom 8tyzdni asi. Vidím že každé centrum to ma ozaj úplne inak. Tiež som bola v Heliose Bratislava
@rencaduda ahoj. Joj uz sa tesim, ked aj ja budem v 12 tyzdni. Ja mam tretie tehotenstvo a kazde ine... Toto sa mi zdalo najlepsie, ale dnes zas trcim u doktora lebo rano som mala suchu a cerstvu krv na celom toaletaku, tak som radsej sla lebo sa neskutocne bojim. Kazde moje tehotenstvo bolo vytuzene a druhe podla jednej "uzasnej" doktorky bol potrat. Drzim paluchy nech ti je uz lepsie a aby si si uzivala uz tie kraasne chvilky s babatkom v brusku... Teraz ked to pisem mam az slzy v ociach a dufam, ze u mna bude vsetko v poriadku inac sa asi zblaznim joj...
@rencaduda ahoj. Ani ma nepozerala. Vravela, ze nechce do toho sprtat a, ze ma videla den predtym a ze bolo vsetko ok... Ak zacnem poobede krvacat, tak mam ist na pohotovost. Nastastie som nekrvacala len taka zrazenina zo mna vysla. Dala mi kontrolu o tyzden, tak cely tyzden bude pre mna des. Kazde tehotenstvo musim mat taketo joj 😔
volala som dnes koordinatorke do RF Brno, a potvrdila mi, ze ano ze az teraz znizujem estrofem a amelgen na polovicu na 7 dni a po nich vysadenie

@st_ss dakujem ti moc. Ja verim, ze to bude dobre a neviem sa dockat kedy pojdem na kontrolu