Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
Ahojte.ja som dnes podstúpila 4.ket. Dnešným dňom mi začalo neskutočne dlhé 2týždne 🙏
To áno tých 14 dni to bolo najdlhších 14 dni v mojom živote pred týmto obdobím mam mega rešpekt teda 🙂 ale áno sme silné a zvládneme to všetky do jednej 🙂 ☺️
Dievčatá chcem sa opýtať mala niektorá z vás vklad dvoch embryii alebo to zvažuje? Alebo aký máte na to celkovo názor? Mame 6 vajok a zvažujeme vklad dvoch sme stotožnený s manželom aj s dvojičkami ale stále je tam aj rešpekt samozrejme🤔🤗🤗 či je to len mrhanie embryami? A samozrejme aj z jedného môžu byť dva viem že by sme šli do rizika... alebo sa riadiť doktorom? No riadna dilema riadna teda🤷♀️
Ahojte ja sa tiež pridávam bude to celkovo moje prvé IVF momentálne som 5 deň stimulácie a v utorok má čaká prvé kontrolné sono
Dievčence prosím vás viete mi poradiť. 25.10.som mala Ket.dnes som za zobudila plný nos a bolesť hrdla.tento Ket asi nebude úspešný,že?
Dnes si mám začať pichať injekcie ale krámy mi vyšli na nedeľu. A kontrolu som mala mať siedmy a desiaty deň. Tak sa to muselo tak posunúť že 9. Deň idem na kontrolu . Teraz som veľmi zvedavá ako sa to posunie keď to tak debilne vyšlo že lekár mi potom povie . Stretli ste sa s tým niektoré ?
@miska5595 vitaj a držíme palce 🙂 @capka88 asi by som ti tiež zavolala co môžeš nemôžeš keď sú ochorela ale nestracaj nádej vôbec to nemusí znamenať ze nič z toho podľa mňa 🙂 @simca115 tiež som mala naplánované podľa injekcií kontroly a nakoniec mi ich lekár plánoval úplne inak podľa toho ako rástli vajka takže asi ťažko povedať ako to bude už ss asi budeš musieť riešiť CARom 🙂 budem držať palce
@simca115 žiadne obavy v centre všetko vysvetlia ja som sa tiež bála ale mala som všetko pekne rozpísané vysvetlene takže nebol vôbec dôvod na stres nebojsa 🙂 @capka88 taktiež si myslím ako napísala @fiha66 ze sú aj alternatívy ktoré bábätku neublizia a človek sa dá do parády hlavne pozitívne držím palce nech to skoro prejde ❤️
Nechápem kde som mohla prechladnúť ,však som iba doma.🤔 Už mám aj teplotu ale iba zvýšenú 37,5.
ahojte, ja idem o 2 dni na prvý KET, máme zmrazených 9 embryi tak dúfam že sa podarí a do akého centra chodíte? ja do Heliosu v BA a zatiaľ som veľmi spokojná so všetkým
Ahojte ja sa taktiež pripájam 🫶🏼 prvé IVF, 3 mrazené embrynka a približný vklad by mal byt 5.11. 🤞🏼
@simonka3333 vitaj držím palce ja 5.11 kontrolné sono pred KET 🙂 už sa nás tu celkom zbiera snáď budu len samé pozitívne správy ❤️
Dúfam že sa po novom roku všetky tu stretneme a budeme vyberať mena pre dieťa . To by bolo ozaj krásne 🙂
Dávali ste si robiť aj genetiku? 🙂

Veľmi držím palce aby čiarka silnela @fiha66❤️✊️