icon

Podpora pri IVF a KET v októbri 2025

curlie
5. okt 2025

Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀

ivananr
2. nov 2025
@curlie

@katbog aj ten Estrofem práve dobrávam ale ten nie je tak nechutný ako Utrogestan🤦🏼‍♀️
Ďakujem ti 🥰 Teraz som v siedmom a úprimne? Cítim sa ako 💩 a aj tak vyzerám 😀 najviac som sa tešila ako priberiem ale zatiaľ som kilo a pol dole, furt mi je zle a vypijem 2L coly denne, to je zatiaľ jediné čo mi pomáha 😊 stojí to za to, to je jasné, som šťastná ale aj absolútne nepoužiteľná🤭

@curlie gratulujem 🙂 sme na Tom aktuálne podobne... Tebe už ukoncuju Estrofem? Ja som čítala, že sa to zvyčajne ťahá do 10-12 tyzdna 🙂 tiež ho beriem, aj Amelgen a anopyrin

curlie
autor
3. nov 2025
@ivananr

@curlie gratulujem 🙂 sme na Tom aktuálne podobne... Tebe už ukoncuju Estrofem? Ja som čítala, že sa to zvyčajne ťahá do 10-12 tyzdna 🙂 tiež ho beriem, aj Amelgen a anopyrin

@ivananr ďakujem, gratulujem aj tebe 😊 áno, Estrofem už vysádzam postupne, Utrogestan mi povedali v centre že budem brať do ukončeného 12.týždňa 😊 a na čo slúžia tie dve? 🙂

katbog
3. nov 2025

Tak mám to zasebou. Som strašne nadrogovana z liekov. Ledva vidím na oci, idem už len relaxovať 🥹

curlie
autor
3. nov 2025
@katbog

Tak mám to zasebou. Som strašne nadrogovana z liekov. Ledva vidím na oci, idem už len relaxovať 🥹

@katbog 🤞🤞🤞😊

katbog
3. nov 2025
@curlie

@katbog 🤞🤞🤞😊

@curlie no, práve som vstala, a teda vôbec si nepamatam že som sem niečo písala a pozerám že hore je môj komentár 🤣🤣🤣 dali mi 2h pred tým diazepam, a po ceste domov som cítila že som nejaká opitá, a ďalej si nepamatam, ani to že som vystúpila z autá, ani ako sme sa dostali domov, ani to že som jedla tie “Lucky” hranolky z mcdonaldu. Zobudila som sa len s tanierom vedľa mna, čiže tie hranolky som si ani neuzila 🤣 vklad bol nepríjemný, nič čo by sa nedalo vydržať, ako som si aj myslela, nešlo im to ľahko cez môj krčok, najhorši bol ten plny mechúr, dokonca má poslali naspäť na izbu ho trosku “vypustiť” 🤣 teraz už len odpočinok a dúfajme že sa to uchytí 😌☺️

romankaaaaaaa
3. nov 2025
@katbog

@curlie no, práve som vstala, a teda vôbec si nepamatam že som sem niečo písala a pozerám že hore je môj komentár 🤣🤣🤣 dali mi 2h pred tým diazepam, a po ceste domov som cítila že som nejaká opitá, a ďalej si nepamatam, ani to že som vystúpila z autá, ani ako sme sa dostali domov, ani to že som jedla tie “Lucky” hranolky z mcdonaldu. Zobudila som sa len s tanierom vedľa mna, čiže tie hranolky som si ani neuzila 🤣 vklad bol nepríjemný, nič čo by sa nedalo vydržať, ako som si aj myslela, nešlo im to ľahko cez môj krčok, najhorši bol ten plny mechúr, dokonca má poslali naspäť na izbu ho trosku “vypustiť” 🤣 teraz už len odpočinok a dúfajme že sa to uchytí 😌☺️

@katbog Kati drzim palceky.
Ako sa citis? Verim ze vam to vyjde 🙏🏼
A preco diazepam?

katbog
3. nov 2025
@romankaaaaaaa

@katbog Kati drzim palceky.
Ako sa citis? Verim ze vam to vyjde 🙏🏼
A preco diazepam?

@romankaaaaaaa Dakujem ☺️ cítim sa úplne normalne zatiaľ, uvidíme čo prinesú ďalšie dni. Klinika mi dala jednu tabletku diazepamu na doma, aby som si ju dala 2 hodiny pred vkladom, je to niečo podobne ako lexaurin. Človeka to trochu ukľudní, aby nebol tak vystresovaný a v krči, ale mojim pomalým trávením sa to asi rozbehlo viac po vklade po ceste domov 😆

curlie
autor
3. nov 2025
@katbog

@katbog zaujímavý zážitok 🤭 sranda že ti dali takto tabletku...Mne ho tuším dala sestrička keď som čakala v izbe na OPU, tiež som bola trochu sjetá😀

katbog
3. nov 2025
@curlie

@katbog zaujímavý zážitok 🤭 sranda že ti dali takto tabletku...Mne ho tuším dala sestrička keď som čakala v izbe na OPU, tiež som bola trochu sjetá😀

@curlie áno pri oboch odberoch mi dali tabletku pred OPU, ale to bolo niečo jemnejšie, chcelo sa mi iba spat, neviem prečo som teraz takto dopadla 🤣 vyspala som to a už som v pohode ☺️ možno to závisí aj od váhy, asi by mi stačila aj polovička

ivananr
4. nov 2025
@curlie

@ivananr ďakujem, gratulujem aj tebe 😊 áno, Estrofem už vysádzam postupne, Utrogestan mi povedali v centre že budem brať do ukončeného 12.týždňa 😊 a na čo slúžia tie dve? 🙂

@curlie anopyrin asi na prekrvenie maternice a Amelgen sú progesteronove čípky. Idem v štvrtok na prvý ultrazvuk a v CAR má asi vyradia ak to bude ok, tak uvidím aj čo mi povedia na tie tabletky. Moja sliznica by to bez liekovej podpory nedala, tak som taká nesvoja z toho vysádzanie, no ale vedia, čo robia 🙂

fausti9
4. nov 2025
@fausti9

Ahojte. Pridám sa k vám, prvý krát na modrom koníkovi 🙂. 2.5 roka snaženia. V zahraničí diagnostikované zablokované vajíčkovody (oba) a nízke AMH (posledné testy na slovensku ukazali 0.7). Mám 29 rokov. Rozhodli sme sa pricestovať na Slovensko - chodíme do Heliosu v Košiciach ako samoplatcovia. Dnes je 8. Deň krátkeho protokolu stimulácie, začali sme 150iu meriofertu, potom zvýšili na 225 a dnes povedali že mám dávať 300. Zo začiatku mi pichal injekcie manžel, teraz to už robím sama, je to pre mňa psychicky lepšie (ale ani neviem prečo). Veľmi som sa toho bála ale tie injekcie nie sú také hrozné, skôr to miešanie roztoku. Musím povedať že sa mi veľmi páči prístup a starostlivosť sestričiek a doktorov v Heliose, sú veľmi milé, priateľské a trpezlivé. Mala som veľkú cystu na celý jeden vaječník, spravili mi punkciu a vyzerá že sa vaječník prebral a mám v ňom 3 vajíčka 🙂 Dnes na ultrazvuku videli asi 9 vajíčok dokopy v oboch, sestrička povedala že použiteľné by mali byť 5-6, tak uvidíme. Držím nám všetkým palce nech nám to vyjde!

@fausti9 ahojte dievčatá, tak malá aktualizácia.. vajíčka včera odobrali 4, a dnes mi volali že dve boli zrelé a aj sa úspešne oplodnili.. tak si držíme všetky prsty aj na nohách aby aspoň môj vek hral v náš prospech a oba prežijú až do 5. Dňa ❤️

monula333
4. nov 2025
@fausti9

@fausti9 ahojte dievčatá, tak malá aktualizácia.. vajíčka včera odobrali 4, a dnes mi volali že dve boli zrelé a aj sa úspešne oplodnili.. tak si držíme všetky prsty aj na nohách aby aspoň môj vek hral v náš prospech a oba prežijú až do 5. Dňa ❤️

@fausti9 drzim palce neboj dobre to dopadne inak mame rovnaky vek 🙂 ale to tiez nie vzdy znamena ze to bude ok. Ja som mala teraz v 3IVF 2 vajicka obe oplodnene a prvy krat mame jedno zamrazene pekne embryo 4BB Q1 🙂

culaluca
4. nov 2025
@monula333

@fausti9 drzim palce neboj dobre to dopadne inak mame rovnaky vek 🙂 ale to tiez nie vzdy znamena ze to bude ok. Ja som mala teraz v 3IVF 2 vajicka obe oplodnene a prvy krat mame jedno zamrazene pekne embryo 4BB Q1 🙂

@monula333 drzim palce. My sme malin4 vajicka z toho 3 dobre,2 oplodnene ale zial len jedno embrio 4BB, prve som mala 5AA a neuspesne. Teraz pokracujem odberom vajicka v prirodzenom cykle a potom este raz hormonalne aby sme si este jeden pokus usetrili. Takze na vklad nejdem

monula333
4. nov 2025
@culaluca

@monula333 drzim palce. My sme malin4 vajicka z toho 3 dobre,2 oplodnene ale zial len jedno embrio 4BB, prve som mala 5AA a neuspesne. Teraz pokracujem odberom vajicka v prirodzenom cykle a potom este raz hormonalne aby sme si este jeden pokus usetrili. Takze na vklad nejdem

@culaluca a ty si sa rozhodla alebo doktor?? Ja som tiez zvazovala este ist bud do dalsej alebo skusit zo mna nieco vydolovat v mojom prirodzenom ale ziaden navrh. Doktor odobril vklad tak po MS by som mala ist. A ak nic tak asi dalsie IVF. A neboj poznam vela pripadov kedy mali krasne embrya A kvality a nic a s Bckovymi otehotneli.

inkanka83
8. nov 2025

Ahojte dievcata, pridam sa. Na ket som bola 27.10. Robila som si aj testy, ale nesilneju. Som z toho smutna. Co myslite? V pondelok 10.11. idem na krv.

zuzka2662021
8. nov 2025
@inkanka83

Ahojte dievcata, pridam sa. Na ket som bola 27.10. Robila som si aj testy, ale nesilneju. Som z toho smutna. Co myslite? V pondelok 10.11. idem na krv.

@inkanka83 ahoj. Skus inu znacku. Možno majú iba málo farbiva

ivananr
8. nov 2025
@inkanka83

@inkanka83 nevešaj hlavu, mne tiež nesilneli a na krvi hcg veľmi dobré. Akoby tie testy nevedeli byť tmavšie prosto, lebo som mala hcg 600+ a test mal citlivosť 10 a aj tak nebola druhá čiarka ani úplne tmavá, ani nesilnela.

culaluca
9. nov 2025
@monula333

@culaluca a ty si sa rozhodla alebo doktor?? Ja som tiez zvazovala este ist bud do dalsej alebo skusit zo mna nieco vydolovat v mojom prirodzenom ale ziaden navrh. Doktor odobril vklad tak po MS by som mala ist. A ak nic tak asi dalsie IVF. A neboj poznam vela pripadov kedy mali krasne embrya A kvality a nic a s Bckovymi otehotneli.

@monula333 sama lekarka navrhla tento postup. Tak uvidime a popravde rada by som mala co najviac zmrazenych lebo tieto hormony podla mna teda su riadny zasah do tela zeny. Akoze ja nemam ziadne nejake nalady alebo zeby na mna nejak posobili. Len unava hrozna. Ale aj tak no.

monula333
9. nov 2025
@culaluca

@monula333 sama lekarka navrhla tento postup. Tak uvidime a popravde rada by som mala co najviac zmrazenych lebo tieto hormony podla mna teda su riadny zasah do tela zeny. Akoze ja nemam ziadne nejake nalady alebo zeby na mna nejak posobili. Len unava hrozna. Ale aj tak no.

@culaluca jasne chapem ale zase to je tazko. Ja som pocula ze je lepsoe vzdy mat pauzu aspon 3 mesiqce. Iny doktor ti povie ze je najlepsie hned. Hned ale neznamena ze budes mat viac vajicok ako ist po pauze. Ja skusim vklad toho jedneho a ked nevyjde budem rozmyslat co dalej ci 4 IVF a kde. Ale je to velmi narocne ja vzdy pocas stimulacie a po mam uplnu hmlu v hlave a postupme to je ok. A financne ani nehocorim. Zatial cakam na MS stale tak uvidime.

romankaaaaaaa
11. nov 2025
@katbog

@romankaaaaaaa Dakujem ☺️ cítim sa úplne normalne zatiaľ, uvidíme čo prinesú ďalšie dni. Klinika mi dala jednu tabletku diazepamu na doma, aby som si ju dala 2 hodiny pred vkladom, je to niečo podobne ako lexaurin. Človeka to trochu ukľudní, aby nebol tak vystresovaný a v krči, ale mojim pomalým trávením sa to asi rozbehlo viac po vklade po ceste domov 😆

@katbog ahoj Katka ako sa citis? Mas nejake novinky?
Ja som bola na vklade 7.11. 🙂

katbog
11. nov 2025
@romankaaaaaaa

@katbog ahoj Katka ako sa citis? Mas nejake novinky?
Ja som bola na vklade 7.11. 🙂

@romankaaaaaaa ahoj, a ako sa cítiš? ☺️ ja som mala nejake pichanie, bolesti podbruska, nespavosť, hrozne sny, cez deň som potrebovala spat, a z jedného dna na druhý to nejak prešlo. V pondelok idem na krv☺️ testy mám pozitívne, ale ešte 2 dni dozadu som si pichala ovitrelle 1/3 takze neviem čo z testu je ovitrelle a čo duch. Zistim to asi aj po teste z krvi. 🙂

ivananr
11. nov 2025

Baby, tie, čo vám v minulosti nevyšli nejaké vklady, ako postupovala klinika s odporučenim ďalších vyšetrení ? Nám žiaľ nevyšiel tento KET, ešte mi to musia potvrdít na usg, ale evidentne pôjde o MA. Je to prvý KET, tak si kladiem otázku či do ďalšieho ísť a uvidíme, alebo niekomu už odporúčali vyšetrenia po prvom. A ak nie, po koľkých neúspešných, prosím? Mám testy na ureoplqzmy a myko, to mám negatívne, mala som aj 3D ultrazvuk, takže hysteroskopiu vraj nepotrebujem. Genetiku páru sme mali hneď na začiatku. Chápem že by sa mi zišla hematologia, imunológia (ale neviem čo presne sa tam vyšetruje), možno endokrynologia. Samozrejme, budem sa pýtať aj mojje lekárky v centre, ale zaujímajú ma postupy u vás, lebo moja lekárka ma na niektore veci trocha zvláštny nazor... Ďakujem

anonym_e9e41a
11. nov 2025
@ivananr

Baby, tie, čo vám v minulosti nevyšli nejaké vklady, ako postupovala klinika s odporučenim ďalších vyšetrení ? Nám žiaľ nevyšiel tento KET, ešte mi to musia potvrdít na usg, ale evidentne pôjde o MA. Je to prvý KET, tak si kladiem otázku či do ďalšieho ísť a uvidíme, alebo niekomu už odporúčali vyšetrenia po prvom. A ak nie, po koľkých neúspešných, prosím? Mám testy na ureoplqzmy a myko, to mám negatívne, mala som aj 3D ultrazvuk, takže hysteroskopiu vraj nepotrebujem. Genetiku páru sme mali hneď na začiatku. Chápem že by sa mi zišla hematologia, imunológia (ale neviem čo presne sa tam vyšetruje), možno endokrynologia. Samozrejme, budem sa pýtať aj mojje lekárky v centre, ale zaujímajú ma postupy u vás, lebo moja lekárka ma na niektore veci trocha zvláštny nazor... Ďakujem

@ivananr ahoj, ja som mala v gyncare prve dva neuspesne a nasledne som si vypytala doplnkove vysetrenie. Absolvovala som reproimuno a histeroskopiu, chcela som aspon dve, a na reproimuno mi veru aj zistili, ze mam vysoke hodnoty nk buniek a moje telo nicilo vsetky pokusy. Nasadenou liecbou bol kazdy dalsi vklad uspesny, z prveho mame babo, druhe sa uchytilo ale zial nebolo geneticky ok, a tretie cakame teraz 😊 Reproimuno odporucam v NR, kde robia kompletku ako jedini na SK.

romankaaaaaaa
12. nov 2025
@katbog

@romankaaaaaaa ahoj, a ako sa cítiš? ☺️ ja som mala nejake pichanie, bolesti podbruska, nespavosť, hrozne sny, cez deň som potrebovala spat, a z jedného dna na druhý to nejak prešlo. V pondelok idem na krv☺️ testy mám pozitívne, ale ešte 2 dni dozadu som si pichala ovitrelle 1/3 takze neviem čo z testu je ovitrelle a čo duch. Zistim to asi aj po teste z krvi. 🙂

@katbog 🙏🏼 tesim sa z pozitivnych sprav. Verim ze aj krv v pondelok bude OK. Daj vediet🙂
Ja som teraz 5dpt a necitim nic. Prsia mam naliate asi z progesteronu a obcas mam jemnu bolest v podbrusku. Ale snazim sa moc nepozorovat.
Testovat doma nebudem 🙂 pockam si na krv 21.11.

fausti9
16. nov 2025
@romankaaaaaaa

@katbog 🙏🏼 tesim sa z pozitivnych sprav. Verim ze aj krv v pondelok bude OK. Daj vediet🙂
Ja som teraz 5dpt a necitim nic. Prsia mam naliate asi z progesteronu a obcas mam jemnu bolest v podbrusku. Ale snazim sa moc nepozorovat.
Testovat doma nebudem 🙂 pockam si na krv 21.11.

@romankaaaaaaa ahoj! To ťa celkom obdivujem že vydržíš na krv. Transfer bol 8.11., Tiež som objednaná 21.11.. Ja som tiež vravela že vydržím ale tak tu vidím že dievčatá testujú... tak reku skúsim aj ja. 5DPT nič a takisto aj 7DPT. Sny mám divoké, jemné bolesti v podbrušku, špiním už druhý deň, testy nemám nejaké špeci, obyčajné. Dnes ma prestali bolieť prsia ale. Normálne mi čas letí strašne rýchlo ale teraz, to je hrozné ako sa spomalil. Držím palce!

romankaaaaaaa
21. nov 2025
@fausti9

@romankaaaaaaa ahoj! To ťa celkom obdivujem že vydržíš na krv. Transfer bol 8.11., Tiež som objednaná 21.11.. Ja som tiež vravela že vydržím ale tak tu vidím že dievčatá testujú... tak reku skúsim aj ja. 5DPT nič a takisto aj 7DPT. Sny mám divoké, jemné bolesti v podbrušku, špiním už druhý deň, testy nemám nejaké špeci, obyčajné. Dnes ma prestali bolieť prsia ale. Normálne mi čas letí strašne rýchlo ale teraz, to je hrozné ako sa spomalil. Držím palce!

@fausti9 ahoj fausti ako dopadla krv?

fausti9
21. nov 2025
@romankaaaaaaa

@fausti9 ahoj fausti ako dopadla krv?

@romankaaaaaaa ahoj, akurat čakám v labáku (8h časový posun).. napíšem keď budem mať výsledok.. a ty?

zuzka2662021
21. nov 2025

Ahoj. Ja budem mat vklad 27.11.

romankaaaaaaa
22. nov 2025
@fausti9

@romankaaaaaaa ahoj, akurat čakám v labáku (8h časový posun).. napíšem keď budem mať výsledok.. a ty?

@fausti9 u nas aj druhy pokus nevysiel. Nevzdavame sa 🙏🏼😋

katbog
23. nov 2025
@romankaaaaaaa

@fausti9 u nas aj druhy pokus nevysiel. Nevzdavame sa 🙏🏼😋

@romankaaaaaaa ahoj, ani u nás naše jedine embryo 🥹