icon

Podporme docenta Tomáša s ISCARE MT

crazybabenka
2. dec 2011

Otváram diskusiu....pre nás všetky....ktoré mrzí odchod docenta Tomáša s ISCARE MT

sony44
2. dec 2011

to je hroznéééééééééééé............ odchodom doc. Tomáša odišlo srdce iscaru.....( nájsť lekára s vlastnosťami, aké mal doc. Tomáš - odbornosť skĺbená s precíznosťou, láskavosťou, srdečnosťou, úprimnosťou, obetavosťou bude veľmi ťažké ak vôbec možné.......)
Pán doc. : tak ako ste vy mysleli na nás ešte aj po pracovnej dobe, tak aj my na Vás myslíme a určite nezabudneme na chvíle, ktoré sme s Vami v tomto centre strávili - bol to aj smiech aj plač!!!
Iscare môže vďačiť za dobré meno len a len vďaka Vám a Vášmu kolektívu - boli ste jedinečný zohratý kolektív a pre iscare Martin to bude strata, ktorú si teraz vedenie neuvedomuje......uvedomujeme si to len my pacientky, pre ktoré ste boli svetlo a nádej do budúcnosti.........dúfam, že táto zrada prebolí a budete pokračovať vo Vašom poslaní, ktoré ste chceli robiť celý život........a my si Vás určite nájdeme!!!!!!!!!!!!!!!

sliver
2. dec 2011

@sony44 - krasne
pripájam sa!!!!
ty si iný hovorca ale išlo to priamo zo srdiečka ako od nas všetkým

DAKUJEME!!!

sony44
2. dec 2011

@sliver áno išlo to zo srdiečka a pomedzi to slzy, lebo my ešte stále bojujeme....a je mi to strašne ľúúúto, teraz sme v 4. ivf a kedže sa toto všetko deje verím, že toto ivf dotiahneme do konca a bude to zásluha a česť kolektívu iscare pod vedením doc Tomáša!!!Viem, že robia maximum...

tinka9075
2. dec 2011

@sony44 krásne si to napísala aj ja sa pripájam a verím že docent nás nesklame a my si ho nájdeme na neho sa zabudnút nedá aj ked stále plačem ale mám pre koho

pohodacka
2. dec 2011

jednoducho povedané,docent Tomáš nemá konkurenciu.Má veľké srdce a je veľký odborník,Len my čo sme si prežili to trápenie/ niektoré baby /až roky vieme aké ťažké chvíľky sme často mávali.Preto bola pre nás ako balzám na dušu každá návšteva,každý rozhovor s ním,každé jedno odborné vyšetrnie.Naozaj by sa tu dal písať román o jeho prístupe ako aj o celom kolektíve.Zostávajú len oči pre plač...
ale božie mlyny melú pomaly,ale spravodlivo..ešte sa s ním stretneme..na mieste,kde si ho budú vážiť tak,ako my.Jeho pacientky..pretože si to zaslúži.Patrí Vám naša veľká vďaka a úcta!!

buba78
2. dec 2011

@sony44 velmi pekne si to napisala..........a drz sa.......budeme na Vas mysliet,aby to dopadlo na jednotku

sony44
2. dec 2011

@buba78 -dakujem

nezavisla
2. dec 2011

nedá mi nepripojit sa k Vám,viem čo to je lebo som všetko prežívala s mojou dcerou a môžem potvrdit,že to čo dokázal docent Tomaš klobúk dole. Všade som ho doporučovala na zaklade jeho prístupu odbornosti,lebo len jemu a samozrejme celemu personalu vdacim za tak nadhernu a zdravu vnucku. Som pohorsena kam speje tato republika. Drzim vam vsetkym palce aby sa to obratilo v prospech p.Tomasa a Vas dievcence .

poka
2. dec 2011

aj ja sa pripajam a verim, ze ho skoro objavime a podporime

tinka9075
2. dec 2011

@nezavisla dakujem za všetky babenky 🙂

smeyka27
2. dec 2011

aj ja sa pripajam ☹ je mi to veeeelmi luto ☹

buba78
2. dec 2011

baby manzelka doc.Tomasa pisala v inom bloku Iscare vo FN,mate skusenosti.....napisala to pekne od srdca

tinka9075
2. dec 2011

@buba78 krásne to napísala je to strašné čo musia prežívat 😒

pohodacka
2. dec 2011

@buba78 napísala to krásne ,vyhrkli mi slzy.. ☹ ☹

buba78
3. dec 2011

baby ja som nemohla v noci spat,vsetky spomienky sa mi vracali co sme s Docentom prezili

sliver
3. dec 2011

@buba78 ☹ ☹ ☹ ☹

lubka0506
3. dec 2011

☹ ☹ ☹ to nemyslíte vážne!!! ☹ ☹ ...prechádza ma mráz a mám slzy v očiach! 😢 ...čo sa stalo????@buba78 čo napísala manželka doc?...hod mi link. Dakujem.
☹((((baby ste ma riadne šokovali! Máme íst na pohovor pred 4.IVF ale neviem či tam vobec pojdem. Je mi z toho zle-normálne mi zostalo tažko! Akosi ma prechádza chut íst dalej☹((

jeny
3. dec 2011

Coze?????????? Tak to je mi velmi luto, ja som nebola v icare uz 2 mesiace lebo som mala uraz a teraz v decembri som sa tam konecne chystala........no teraz neviem ci pojdem ☹

lubka0506
3. dec 2011

@jeny aj ja budem silno rozmýšlat či tam pojdem. Asi pojdem radšej do Brna.
...a vidím že "špinavosti" sa robia všade!☹((

jeny
3. dec 2011

Ja mam stale z tohto vsetkeho taku velku hrcu v hrdle ze som tuto smutnu spravu este nedokazala povedat ani manzelovi ☹

tinka9075
3. dec 2011

Ahojte babulky ja som už rozhodnutá odchádzam s Iscare mala som íst na iui šla by som ale keby tam bol doc:Tomáš a teraz nie ja Galovi neverím nájdem druhé centrum a pôjdem tam ale ked mi budú robit iui budem si mysliet že mi ho robí docent a určite sa podarí 😉

lubka0506
3. dec 2011

@buba78 Dakujem čítala som to poobede...Baby mne to nejde z mysle!...stále na to myslím a som bez nálady...☹((

tinka9075
3. dec 2011

@lubka0506 ahoj je to strašné ja som tam bola včera a chaos a stres tá organizácia ked tam bol docent zmizla no tažko sa tam bude chodit aj ked sme sa už s manželom dohodli že v Iscare končíme nie je o čom ja som tam chodila lebo docent mi dal nádej a teraz čo dá mi ju Galo tým nezodpovedným prístupom včera mi robil sono a mala som dost 😒 keby šiel docent niekde robit idem za ním 😉

lubka0506
3. dec 2011

@tinka9075 ani nehovor ja som to povedala manželovi...a povedal že si z neho isto "strielam".☹ Ja som toho názoru ako ty alebo za Tomášom alebo smer Brno...ale to je daleko. Inak z toho čo som čítala tak nemám z nového dr. dobrý pocit.
Všetky tieto komentáre čo tu baby píšu by si mal prečítat "niekto " čo je za tú špinavost zodpovedný!!! 😠

mirka321
3. dec 2011

@tinka9075 nie som sama, komu sa Galo nepáči, so svojím prístupom aj svojimi skúsenosťami
z vlastnej skúsenosti...
a som nesmierne rada , že odišiel z Heliosa
je mi veľmi ľúto , doc.Tomáša
držím všetkým palčeky
a samozrejme aj doc.rodine želám všetko dobré , aby sa im darilo
pekný večer všetkým

tinka9075
3. dec 2011

@lubka0506 presne my sme tam boli aj s manželom a ja som celú cestu domov plakala a doma tiež proste docent je človek a super odborník verila som že s ním sa mi podarí byt mamou ale pôjdem do Iscare v BA boli sme pár krát u doc.Válkyho a práve on nám doporučil doc.Tomáša a ten už v Iscare nie je tak mi zostáva docent v Blave lebo viem že ma neoklame 😉

tinka9075
3. dec 2011

@mirka321 je to nespravodlivé človek ktorý pomáhal párom splnit ich sen tak toho dajú preč a taký čo nemá ani charakter takého tam dajú no hnus chce sa mi vracat 😒 ale ja verím že docent niečo vymyslí a potom pôjdeme všetky za ním 🙂

mirka321
3. dec 2011

@tinka9075 držím Vám palčeky 🙂
nemám nato slov.....

tinka9075
3. dec 2011

@mirka321 dakujem snád sa mi to podarí aj v inom centre v Iscare určite nie ☹