icon

Podporme docenta Tomáša s ISCARE MT

crazybabenka
2. dec 2011

Otváram diskusiu....pre nás všetky....ktoré mrzí odchod docenta Tomáša s ISCARE MT

ninka74
4. dec 2011

ze aky odkaz na stranke iscaru: Sme si vedomí zložitej situácie v zdravotníctve na Slovensku a uisťujeme pacientov, že Iscare, a.s. poskytuje zdravotnú starostlivosť ako doteraz, bez obmedzenia. Team Iscare, a.s.
, tak preco odvolavaju taku kapacitu akou je NAŠ Dc.Tomáš, môžu sa hambiť!!!!!! a nepomohla by niaka peticia s nasimi podpismi .
Ja som pred piatimi rokmi isla za Dc.Tomasom do Heliosu, po mesiaci som sa dozvedela, ze od nich odisiel, a teraz, ked som za nim prisla do Iscaru zase to isté, to je smola, alebo OSUD? MY CHCEME Dc.TOMASA !!!!!!!!!!!!!

buba78
5. dec 2011

baby precitajte si co napisal team iscare na hlavnu stranku.........mozu sa hanbit......chcu to vsetko ukludnit.....len si neuvedomili,ze Iscare nie je statna organizacia ako nemocnice

tinka9075
5. dec 2011

@buba78
@ninka74 môžu sa hambit čo si myslia že čo napísali akože zabudneme na to že odvolali doc.Tomáša?ja nezabudnem nikdy lebo ten človek mi dal nádej že budem mamou a splní sa mi konečne sen a teraz čo mi zostalo?len oči pre plač .Aj ja som chodila do Heliosu a obtiahli nás o peknú kôpku penazí tak som bola rada že som konečne v dnešnej skorumpovanej dobe našla seriozneho doktora a teraz toto.Dúfam že to číta aj niekto z vedenia tak im odkazujem že keby ste tam dali aj 10takých ako je Galo nikdy nedosiahne úroven doc.Tomáša.My chceme doc Tomáša do Iscare v Martine.

irriss
5. dec 2011

@tinka9075

Hezky jsi to napsala, ctu to jen nahodou, ale myslim si, ze pokud jsi o tom presvedcena, nemela bys to psat jen sem s tim, ze si to SNAD nekdo z vedeni precte tady na MK... I kdyby nahodou precetl, tak co, nejde o nic oficielniho...jen za schovanym nickem kdosi...kdosi cizi.. 😒
Urcite byste mely psat nekam jinam takove dulezite vzkazy.. 😉

tinka9075
5. dec 2011

@irriss dakujem nevadí že som to písala sem neboj určite sem chodia ale napíšem im aj na hlavnú stránku možno sa v nich pohne svedomie....ak teda niekto z vedenia ho má 😒 o čom pochybujem ale čas vyrieši všetko a príde aj na toho kto ma v tom prsty tak to vidím ja.

irriss
5. dec 2011

@tinka9075
Hodne stesti 😉 a trpelivost- nenechejte se odradit 😉

tinka9075
5. dec 2011

@irriss ja sa odradit nedám určite len je smutné že odborníka odpíšu a dajú tam len doktoríka ☹

zz12
6. dec 2011

Ahojte, som v soku, iba tyzden neprecitam konika a co sa nedozviem, nemam slov, tu sa muselo nieco udiat, nieco dost podivne, ale kedze som chodila do BA, tak si aj viem predstavit co...... Je to strasne ! nech nam vratia docenta !!!!, nech si pacientky vyberu koho chcu, nie ? keby 😠 😠 strasne ma to nahnevalo , juj, aj tak drzim palce doc. Tomasovi, nech je hoci kde na svete !

tinka9075
6. dec 2011

@zz12 vela babeniek bolo v šoku a keby bolo na nás koho si máme vybrat tak nie je o čom 🙂 docent by musel príst naspät 🙂 a Galo by sa vrátil do Heliosu

mojusa
6. dec 2011

Tak to som poriadne v šoku, aj som si už riadne poplakala a ak nebude doc. Tomaš v Iscare tak ja tam tiez veru na jar nepojdem. chodím tam už dlhšie, bola som spokojna ale bez neho to nebude ono. Je to človek s veľkým Č.dúfam že začne niekde inde ak nie tak idem radsej do Brna inú možnosť nevidím.

crazybabenka
autor
10. dec 2011

tak babule....môžem Vám povedať len to...doc. Tomáš odchádza na prestížnu kliniku do Londýna....je smutné....že takýchto odborníkov nevieme oceniť....naša strata je zisk pre iných

buba78
11. dec 2011

@crazybabenka presne ako pises........je to smutne,ale zas na druhej strane si to z celeho srdca zasluzi,aby si ho vazili......ved dal celu dusu do prace,aby urobil buducich rodicov stastnych....a to ho velmi naplnalo....nech je konecne stastny a hlavne cela rodinka

jovanka81
13. dec 2011

nuz, neostava nam nic ine, len si vymodlit noveho laskaveho doktora.......doc. Tomáš.....určite bude pomáhať ďalej, len na inom kúsku sveta 🙂

tinka9075
13. dec 2011

@jovanka81 presne tak ako píšeš ja som si už vymodlila je to anjel 🙂 🙂

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
dana1972
15. dec 2011

@bojovnicka úplne s tebou súhlasím....-)

lubka0506
19. dec 2011

🙂 Erika súhlasím s tebou! 😉

tatinka
30. dec 2011

ja som tiez sla do iscaru iba kvoly dr tomasovi, je mi luto ze odisiel , aj ja aj priatel sme u dr tomasa mali pocit ze mu na cloveku zalezi a ze naozaj chce pomoct a nie iba peniaze cicat ako v inych centrach ,,,aj dr culbova je prijemna a mila,,,neviete preco vlastne uz tam nerobi?pocula som nieco ale ci je to pravda,,,,skoda ze clovek na nho nema kontakt, by sme sli k nemu ...ale som toho nazoru ze clovek s jeho skusenostami a odbornostou nebude mat nudzu o pracu a urcite ma dost ponuk zacat inde,,,skoda ze iscar bude bez neho, centrum uz nebude to co bolo

tatinka
30. dec 2011

@crazybabenka a nevies preco ho prepustili?alebo co je vlastne vo veci ze uz tam nerobi?

crazybabenka
autor
31. dec 2011

@tatinka to je na dlho.....baby toho už vo fóre popísali veľa.....v skratke.....za všetkým hľadaj prachy.....asi tak....a nemyslím tým....že zobral od niekoho úplatok.....no a k nemu sa už nedostaneš.....od februára odchádza na prestížnu kliniku do Londýna.....to je tak....keď si na Slovensku nevieme vážiť odborníkov

tatinka
31. dec 2011

@crazybabenka ja viem ze odchadza prec, som k nemu chodila, chcela som len vediet preco ho prepustili,,,nechce sa mi to vsetko citat ved by som na fore stravila cely den 🙂 kym by som sa k tomu dopatrala 🙂

sofia17
12. jan 2012

Babenky som z toho zufala, akurat mame ziadost na poistovni, a Doc. Tomášovi som absolútne verila. K Mudr. Galovi nejdem, toho som zazila uz v Heliose.
Poradte kam mám teraz ísť. Čítala som tu že Doc. Tomáš odchádza do zahraničia. Čo robiť?

crazybabenka
autor
13. jan 2012

@sofia17 je to pravda....doc. odchádza do Anglicka.....no je to už na tebe kam pôjdeš

tatinka
23. feb 2012

@sofia17 ahoj a ako si sa teda rozhodla?kam pojdes?ja som tiez chodila do heliku a gallu nejak tiez nemusim, potom sme prsli do iscaru a dr tomas bol zlaty , je mi luto ze odisiel, chodime do iscaru v mt aj nadalej, je tam sice gallo ,,,ale je tam aj d r culbova ona je zlata aj sikovan

ivvvy
12. mar 2012

baby docent vam posiela cerstvy pozdrav , pre vsetky co na neho spominaju.

doyen
25. apr 2012

Dobrý deň všetkým, čo sa stalo s pánom docentom Tomášom? Už nepracuje v MT Iscari? Chceli sme k nemu teraz ísť. Ešte tam pracuje? Aký máte naňho kontakt, prosím? mailový alebo aj telefón. Kde ho teraz nájdeme? Čo sa vlastne stalo - ako sú tu napísané tieto reakcie? Povedzte nám to.
Ďakujeme. a + m Odpovedzte nám.

doyen
25. apr 2012

@ivvvy napíšte mi prosím čo je s pánom docentom Tomášom? Aký máte naňho kontakt? telefón alebo aj mailový. Už nepracuje v Iscare Martine? A Kde je teraz?
Ďakujem za odpoveď
a + m

dana1972
25. apr 2012

@doyen docent je v Londýne .....☹

tatinka
5. jún 2012

@ivvvy ahoj a ty si s docnetom v kontakte ci ako?

ivvvy
5. júl 2012

@tatinka no obcas si mailujeme , co a ako.