Podporme docenta Tomáša s ISCARE MT
Otváram diskusiu....pre nás všetky....ktoré mrzí odchod docenta Tomáša s ISCARE MT
baby neviete ci sa docent niekdy vrati na SK? alebo ostane tam na trvalo?
Tak bambulátka moje.....mám pre Vás myslím si, že skvelú správu....všetky, ktoré ste boli s toho smutné, že doc. Stanislav Tomáš odišiel do Anglicka je tu úžasná novinka....nájdete ho na http://www.tomgyn.sk/ máme ho naspäť 😀
no pre nas je to aj tak zvytocne kedze sme z daleka a ivf robit nebude skoda ☹
Ahojte baby ani neviete ci sa nechystá časom robiť IVF? Ďakujem za odpoved🙂
Dr.Tomaš je v Martine.Ma vlastnú ambulanciu.
Tak už aj ja som sa rozhodla,že zmením gynekologa a preradím sa ku doktorovi Tomášovi, referencie ktoré som si prečítala tu na koniku o ňom ma dosť presvedčili,že môže byť naozaj dobry doktor a hlavne že chce pomôcť pacientkam z ich problémami
@strelka11 ja ti ho môžem len odporučiť.....ja som u neho od začiatku.....aj keď ešte nebol zazmluvnený VSZP tak som si radšej zaplatila.....akoby som chodila k niekomu inému.....no ja si neviem vynachváliť
@crazybabenka aj kamaratka mi ho odporucila,lebo sme mali rovnaku gynekologicku a aj napriek tomu,ze som s touto gynekologickou nemala ziadny problem,tak sa mi uz dlhsie zda,ze pacientky ked maju nejaky problem, ci uz mensi alebo väcsi tak ich odbije ze je to v poriadku,takze verim,ze ten doktor bude mat väcsi zaujem pomoct mi a poriadne ma vysetriť atď uz som mu volala,tak mi povedal,ze ma urcite zoberu 🙂
@strelka11 docent je uzasny odbornik...s stasne ludskym pristupom....o kazdu pocientku sa "zaujima"...je precizny....a ma uzasnu trpezlivost.,...ja len vdaka nemu mozem vystiskat tu moju princeznu.....iny ma uz fabno "odpisali" ze nikdy vlastne dieta
baby má Doc.Mudr. tomáš certifikát na meranie NT??
@ingmiriama podla zoznamu certifikovanych lekarov nema..Ale dnes to uz zrejme robi kazdy gynekolog ktory ma kvalitnejsi utz
@stastenka42 hej ale moja dr....mi povedala že bude to brať do úvahy od certifikovaných lekárov
@ingmiriama to fakt? Tak skus sa jej spytat na kontakt na nejakeho certifikovaneho,urcite bude vediet
@stastenka42 hej dala mi mená inak aj tohoto tak uvidím
@crazybabenka ahoj ja chcem ist k Tomášovi. Len neviem on robi aj ako normalny gynekolog? Kolko u neho platievas? Dik za odpoved. Ozaj a berie este pacientky?
@mimi321 áno ....pracuje ako "normálny gynekológ" .....cenník máš na stránke.....zatiaľ som neplatila nič okrem objednania.....a myslím si, že ešte berie.....ale to im musíš zavolať 😉
@crazybabenka aha no zajtra skusim uz som im aj pisala tak uvidim a objednat sa treba vzdy ze? cize vzdy sa plati ych 5€?
@mimi321 fúúúúú neviem ti povedať.....ja som sa vždy objednávala
@crazybabenka volala som mu vraj ma zoberie ale ešte mu mám zavolať... júj či sa teším 😵 😵 😵
@mimi321 super.....ja som objednaná dnes na 12tu 😀
@crazybabenka aj my mame drobca len vdaka nemu 😵 a veru teraz sa snazime o druhe a moj lekar to neriesi... vsetko sa mi pototo aj cyklus aj problemy mam takze sa strasne tesim ze on ma vezme... lebo takeho lekara som ja este nestretla v zivote ako je on... je stále rovnaký ze? jemu fakt na nás záležalo mala som ten pocit.
@mimi321 stále je úžasný 😀 😀 😀 mi sa snažíme tiež o druhé 😀 😀 😀 no ja som s ním max. spokojná 😀 😀 z neho proste vyžaruje....že aj keď sa aj teraz nedarí.....určite sa podarí 😀 😀 😀

@ivvvy a nemoha by si mi do posty poslat na nho mail?