icon

Podporme docenta Tomáša s ISCARE MT

crazybabenka
2. dec 2011

Otváram diskusiu....pre nás všetky....ktoré mrzí odchod docenta Tomáša s ISCARE MT

tatinka
6. júl 2012

@ivvvy a nemoha by si mi do posty poslat na nho mail?

zibi
7. aug 2012

baby neviete ci sa docent niekdy vrati na SK? alebo ostane tam na trvalo?

tinka9075
7. aug 2012

@zibi docent sa na SK chce vrátit som mu minule písala tak napísal že tam nemieni zostat 🙂 🙂

zibi
7. aug 2012

@tinka9075 a neveis kedy? keby ze vytvori dajake centrum to by bolo najlepsie... 😖

tinka9075
7. aug 2012

@zibi neviem ale nejaké dva roky chce byt vonku ja si myslím že si na slovensku nejaké centrum otvorí 🙂 🙂

zibi
7. aug 2012

@tinka9075 no dufam 🙂 uz je prec pomaly od novembra nie sa mi vidi ? lebo tak minejako zacinala stimulka..

tinka9075
7. aug 2012

@zibi aj ja verím že sa vráti no nejak od novembra je preč ja som sa objednala do brna lebo naše centrá sú len o peniazoch čo je dost smutné 😒

crazybabenka
autor
7. jan 2013

Tak bambulátka moje.....mám pre Vás myslím si, že skvelú správu....všetky, ktoré ste boli s toho smutné, že doc. Stanislav Tomáš odišiel do Anglicka je tu úžasná novinka....nájdete ho na http://www.tomgyn.sk/ máme ho naspäť 😀

zibi
8. jan 2013

no pre nas je to aj tak zvytocne kedze sme z daleka a ivf robit nebude skoda ☹

lubka0506
8. jan 2013

ahoj 🙂 no teším sa že je na slovensku, želám mu vela zdravia a štastia a nech sa mu darí!
ako povedala @zibi IVF robit nebude takže pre nás to nieje aktuálne... ☹

krista5
18. jan 2013

Ahojte baby ani neviete ci sa nechystá časom robiť IVF? Ďakujem za odpoved🙂

henika32
16. apr 2013

Dr.Tomaš je v Martine.Ma vlastnú ambulanciu.

strelka11
31. máj 2013

Tak už aj ja som sa rozhodla,že zmením gynekologa a preradím sa ku doktorovi Tomášovi, referencie ktoré som si prečítala tu na koniku o ňom ma dosť presvedčili,že môže byť naozaj dobry doktor a hlavne že chce pomôcť pacientkam z ich problémami

crazybabenka
autor
31. máj 2013

@strelka11 ja ti ho môžem len odporučiť.....ja som u neho od začiatku.....aj keď ešte nebol zazmluvnený VSZP tak som si radšej zaplatila.....akoby som chodila k niekomu inému.....no ja si neviem vynachváliť

strelka11
31. máj 2013

@crazybabenka aj kamaratka mi ho odporucila,lebo sme mali rovnaku gynekologicku a aj napriek tomu,ze som s touto gynekologickou nemala ziadny problem,tak sa mi uz dlhsie zda,ze pacientky ked maju nejaky problem, ci uz mensi alebo väcsi tak ich odbije ze je to v poriadku,takze verim,ze ten doktor bude mat väcsi zaujem pomoct mi a poriadne ma vysetriť atď uz som mu volala,tak mi povedal,ze ma urcite zoberu 🙂

crazybabenka
autor
31. máj 2013

@strelka11 docent je uzasny odbornik...s stasne ludskym pristupom....o kazdu pocientku sa "zaujima"...je precizny....a ma uzasnu trpezlivost.,...ja len vdaka nemu mozem vystiskat tu moju princeznu.....iny ma uz fabno "odpisali" ze nikdy vlastne dieta

tinka9075
1. jún 2013

@strelka11 docent je super jediný lekár zo super prístupom s ktorým som sa na sk stretla budeš spokojná 🙂 🙂

ingmiriama
16. sep 2013

baby má Doc.Mudr. tomáš certifikát na meranie NT??

stastenka42
16. sep 2013

@ingmiriama podla zoznamu certifikovanych lekarov nema..Ale dnes to uz zrejme robi kazdy gynekolog ktory ma kvalitnejsi utz

ingmiriama
16. sep 2013

@stastenka42 hej ale moja dr....mi povedala že bude to brať do úvahy od certifikovaných lekárov

stastenka42
16. sep 2013

@ingmiriama to fakt? Tak skus sa jej spytat na kontakt na nejakeho certifikovaneho,urcite bude vediet

ingmiriama
16. sep 2013

@stastenka42 hej dala mi mená inak aj tohoto tak uvidím

mimi321
10. nov 2013

@crazybabenka ahoj ja chcem ist k Tomášovi. Len neviem on robi aj ako normalny gynekolog? Kolko u neho platievas? Dik za odpoved. Ozaj a berie este pacientky?

crazybabenka
autor
10. nov 2013

@mimi321 áno ....pracuje ako "normálny gynekológ" .....cenník máš na stránke.....zatiaľ som neplatila nič okrem objednania.....a myslím si, že ešte berie.....ale to im musíš zavolať 😉

mimi321
10. nov 2013

@crazybabenka aha no zajtra skusim uz som im aj pisala tak uvidim a objednat sa treba vzdy ze? cize vzdy sa plati ych 5€?

crazybabenka
autor
11. nov 2013

@mimi321 fúúúúú neviem ti povedať.....ja som sa vždy objednávala

mimi321
11. nov 2013

@crazybabenka volala som mu vraj ma zoberie ale ešte mu mám zavolať... júj či sa teším 😵 😵 😵

crazybabenka
autor
11. nov 2013

@mimi321 super.....ja som objednaná dnes na 12tu 😀

mimi321
11. nov 2013

@crazybabenka aj my mame drobca len vdaka nemu 😵 a veru teraz sa snazime o druhe a moj lekar to neriesi... vsetko sa mi pototo aj cyklus aj problemy mam takze sa strasne tesim ze on ma vezme... lebo takeho lekara som ja este nestretla v zivote ako je on... je stále rovnaký ze? jemu fakt na nás záležalo mala som ten pocit.

crazybabenka
autor
11. nov 2013

@mimi321 stále je úžasný 😀 😀 😀 mi sa snažíme tiež o druhé 😀 😀 😀 no ja som s ním max. spokojná 😀 😀 z neho proste vyžaruje....že aj keď sa aj teraz nedarí.....určite sa podarí 😀 😀 😀